Здравословен живот и лечение

Аптеката на Бога

Печат

 

 

 

 

Аптеката на Бога

 

 Здравословни храни

 

Преди да създаде човека, Бог осигурил онова, от което той ще се нуждае и ни е дал възможност да познаем от какво има нужда всеки орган от тялото ни!  

 

Нарязаният на филийки морков изглежда като човешкото око – зеницата, ириса и нишките. 

 

Доматът има 4 камери и е червен – като сърцето. 

 

Гроздето виси на чепка с формата на сърцето, а всяко зърно изглежда като кръвна клетка – помага на сърцето и витализира кръвта.  

 

Орехът изглежда като мозъка в умален вид. 

 

Бобът прилича на бъбреците. 

 

Кервизът, целината, китайското зеле, ревенът (Rheum rhabarbarum or Rheum x hybridum.) изглежда като костите. Костите са от 23% натрий, а тези храни са с 23% натрий. Ако не ядете достатъчно натрий, тялото си го набавя от костите ви. 

 

Авокадото, Синият домат и крушите са полезни за матката и шийката на матката. Ако жената яде едно авокадо седмично, то балансира хормоните, намалява нежеланото тегло и предотвратява рака на шийката на матката. При това са необходими (9) месеца за отглеждането на авокадо от цъфтенето до узряването на плода. Има над 14,000 фотолитични химични съставки на храненето във всяка от тези храни (съвременната наука е проучила и наименовала само 141 от тях). 

 

Смокините са пълни със семена и висят по две – затова повишават подвижността на спермата и помагат при мъжки стерилитет. 

 

Сладките картофи са като панкреаса и балансират глицериновия индекс на диабетиците.

 

Маслините помагат за яйчниците. 

 

Портокалите, гроздето и други цитрусови плодове изглеждат точно като млечните жлези и помагат за движението на лимфата в гърдите. 

Лукът изглежда като телесните клетки – помагат за изчистване на клетките, дори създават сълзите, които промиват епителните слоеве на окото. Чесънът пък спомага за премахването на отпадъчните материали и опасните свободни радикали от тялото.

 

 

 

 

Wednesday the 8th. Spiralata.net 2002-2019