Здравословен живот и лечение

Германската Нова Медицина за COVID-19

Печат

Германската Нова Медицина за COVID-19 

 

 

 

Илседора Лайкер е първият канадски преподавател по нова медицина и консултант, упълномощен от д-р Хамер. Пребивава в Торонто, Канада, където е пионер по въвеждането на Немската нова медицина и продължава да обучава медицински специалисти и специалисти по медицина в своята практика в Северна Америка и в чужбина.

 

 

Част I

През последния месец получих безкрайни имейли със запитване каква е тази COVID-19 „пандемия”, така че си помислих, че може би е по-добра идея да пиша в блога по темата, отколкото да обяснявам каква е позицията на ГНМ (Германска Нова Медицина, бел.пр.) по този въпрос на всеки, който го задава.

Благодарение на приятел, който ми изпрати някои интернет връзки, за това което се случваше в Ухан, град с население повече от 11 милиона човека, в началото на февруари, които ми помогнаха да разбера политическия климат в района, който може да е бил отговорен за „страха от агресия”, който е засегнал хиляди хора и след това е бил разрешен приблизително по същото време.

За тези от вас, които наскоро са попаднали на работата на д-р Хамер, но знаят, че някои състояния се случват по време на лечебната фаза на конфликт, това е такава изява.

Конфликтът

По същество, когато хора имат страх от агресия срещу себе си или свои любими хора, те влизат във „висока тревога” или ситуация „бий се или бягай”. При мъжете наричаме това конфликт на „териториален страх”, включващ агресия отвън, а при жените това се отнася повече за тяхното „гнездо”, което считат за вътрешна територия. Д-р Хамер описва тази реакция в мъжкото царство като отговор на опита да се защити своята среда от външни сили, докато женската реакция предимно има връзка с уверението, че гнездото е защитено.

Точно по време на тази ситуация „бий се или бягай” бронхиалната лигавица започва да улцерира (да се разранява, изтънява, бел.пр.). От биологична гл. т. това е значимо, защото този процес позволява на кислорода да постъпва в белите дробове в по-големи количества чрез това улцерирано разширяване на тъканта (прохода на бронхите, бел.пр.), за да се подпомогне необходимият отговор „бий се или бягай”.

Какво се случва физически?

Този „страх от агресия” може да продължи седмици или месеци, а при някои случаи – и години, така че, когато разрешаването на конфликта се постигне, улцерираната бронхиална тъкан започва да се възстановява, което създава възпаление в бронхите и грипоподобните симптоми започват.

При повечето случаи става въпрос за треска, но в този случай треската не е от микробна активност, а вследствие на това, че бронхите са „свързани” към сензорния кортекс в главния мозък, където треските са част от лечебния процес при повечето състояния, контролирани от тази част на мозъка.

Заедно с треската има отпадналост, която също е част от лечебната фаза на повечето състояния. След това, разбира се, имаме мускулни болки и страдания, които в ГНМ отдаваме на отговора „бий се или бягай”, „трябва да се изнесем от тук, за да спасим себе си”, което не са успели да постигнат в момента на конфликтния шок.

С други думи, мускулните болки и страдания са резултат на „само-обезценяване”, аспект на конфликтния сценарий. След това, разбира се, започва кашлицата, което означава, че пълната лечебна/възстановителна фаза е в ход за бронхите.

Първата седмица обикновено е най-тежка, което в зависимост от това какво друго се случва в човека, може да продължи и през втората седмица, преди треската и мускулните болки и страдания да утихнат.

Пневмония

Мнозинството от тези респираторни (дихателни, бел.пр.) фази на лечение нормално продължават максимум 3-4 седмици преди симптомите да изчезнат. Обаче, ако имаме друг активен конфликт, който засяга бъбречните събирателни каналчета, който представлява механизъм за оцеляване, включващ задържането на течност, белите дробове започват да се пълнят с течност точно по време на тази лечебна фаза на бронхите, които пренасят кислород в белите дробове. Това е, което причинява пневмония.

Бъбречните събирателни каналчета ще задържат телесна течност в отговор на „заплаха за съществуването”. Тази реакция е механизъм за оцеляване, защото ние се нуждаем от вода, за да оцелеем. Може да минем без храна две седмици, но без вода се дехидратираме (обезводняваме, бел.пр.) много бързо, така че в ситуация като тази нашите тела задържат това, което вече е постъпило в тях.

В ГНМ бъбречните събирателни каналчета реагират на конфликт на изоставяне/изолация, конфликт на бежанеца и екзистенциален конфликт, така че винаги е важно да проумеем конфликта, свързан с бъбреците, за да се предпазим от усложняващия фактор, който създава една по-предизвикателна лечебна фаза.

Този конфликт може да предхожда или може да започне с поставена диагноза на всяко „живото-застрашаващо” заболяване, което в този случай е възможността да имаш корона вирус.

Сигнал, че бъбречните събирателни каналчета са в „режим на оцеляване” е суха уста, жажда и нуждата да пием, колкото се може повече.

Проблемът с това е, че когато сме в лечебна фаза, допълнителната течност ще отиде точно в тази част от тялото, която преживява лечението. В дихателната лечебна фаза, белите дробове се пълнят с течност. Това е, което е наречено пневмония.

Разбирам, че това, което описвам, звучи сложно, но в действителност е доста просто. Факт е, че всяко респираторно възпаление, което е компрометирано от конфликтна активност на бъбречните събирателни каналчета, ще се представи като пневмония.

Обаче стандартната медицина, особено, когато се появява внезапно при само 10 човека в коя да е общност, ще я нарече епидемия и ще набеди вирус, който стандартната медицина е ръководена да вярва, че е причината за тези респираторни прояви.

Когато се появява при стотици или хиляди хора в една страна или глобално, се нарича пандемия.

Как се диагностицира вируса?

Преди да стигнем до там е нужно да обясня, че вирусите в действителност никога не са били наблюдавани под електронен микроскоп, нито пък са били изолирани или фотографирани.

Тъй като тази „система на вярване” е много трудно да се пречупи и никога не е била поставена под въпрос от някой, който изучава медицина, била тя стандартна или алтернативна, трябва да се отнеса към работата на д-р Щефан Ланка, вирусолог и биолог от Германия, който действително откри първият и единствен вирус, който успешно визуализира под микроскоп. Обаче той е забелязан в морски водорасли, не в човек или животно. Това, което е по-важно, е неговото откритие, че морските водорасли и вирусът имат „здравословна” връзка и не е имало никакви разрушителни или токсични реакции между двете същества.

Д-р Ланка също спечели безпрецедентен съдебен спор в Федералния Съд в Германия преди 4 години, където е било заявено от съдията след като е видял всички съществуващи научни аргументи, които са осигурени от д-р Ланка, че вирусът на морбили никога не е било доказано, че съществува.

Като учен д-р Ланка беше толкова убеден във факта, че морбили вирусът не съществува, че предложи 100000 евро на всеки, който докаже обратното. В последствие той беше отведен в съда от студент по медицина, който твърдеше, че д-р Ланка не разполага с никакви доказателства за това, което казва и му дължи 100000 евро. Разбира се, делото стигна до съд и д-р Ланка спечели.

Това повдига въпроса, какво показват тези изображения, ако те не са вируси. Мнозинството изображения както в медицинските книги, така и в Интернет са КГИ (компютърно генерирани изображения, на англ. CGI, бел. пр.), това е особено вярно, ако са оцветени. Все пак, в наши дни технологията е намерила начин да добавя цветове на снимка, получена с електронен микроскоп (която изначално е черно бяла, бел.пр.). Въпреки всичко, не е това, което се казва, че изобразява, независимо дали е оцветена или черно бяла.

Тези изображения са много убедителни, особено, ако им е поставен етикета Хепатит, Полио, Морбили, ХИВ и т.н., но при по-близко изследване, никога не е било заявено, че картинките, които ни се показват, са в действителност вируси, въпреки това, те са етикирани като такива, за да ни доведат да повярваме, че те са отговорни за едно „състояние”, което се предполага, че е резултат от действието на вирус.

Какво е това, което виждат под електронен микроскоп?

Тъй като вирус никога не е бил забелязан под електронен микроскоп, е трябвало да се изнамери методология, за да се „извлекат” веществата, които по общо мнение са резултат от вирусна активност.

Нека използваме като пример Полио, който по общо мнение е бил първият вирус идентифициран и след това заснет под електронен микроскоп. Това, което ни се показва, са всъщност „изкуствени частици”, което включва сложен процес по всмукване на неутрална маса през много фин филтър във вакуум, която след това е фотографирана. Това не е нещо, което в действителност се забелязва в кръвта или в тъканна проба!

Тази форма на изследване е силно замърсена и въпреки това е приета и публикувана в научната общност. Въпросът е защо? Има ли план?

 

Част II

Тестване за вирус

Разбира се, знаейки всичко това преди „нашествието” на т.нар. корона вирус, трябваше да разгледам какви видове тестващи методи се използват, за да се потвърди, че човекът действително има вируса.

Не бях изненадана, когато открих чрез мое разследване, че вече е имало тестващи комплекти, налични за този т.нар. вирус чрез FDAв САЩ (Food and Drug Administration – Администрацията по храни и лекарства, АХЛ, бел.пр.) от средата на 2019 г.

Хммм, това „нашествие” било ли е предвидено? Това намирисва на същата конспиративна теория около СПИН епидемията през 1980-те, при която имаше друг вирус, който беше невъзможно да се идентифицира под електронен микроскоп… но това е за друг блог.

Не е нужно да казвам, че Китай не беше подготвен за това и не разполагаше с нищо на място, за да „диагностицира”, това което причиняваше тази масова здравна криза. Обаче, тъй като АХЛ вече имаше тестващи комплекти за такова събитие, те станаха доставчик на тези комплекти за Китай.

Отново, тъй като вирус от какъвто и да било вид никога не е бил изолиран, те трябваше да излязат с различни видове тестове, които в този случай включваха използването на ДНК секвенция чрез проби от кръв или слюнка на засегнатите хора.

Моят въпрос е, ако те никога не са идентифицирали някакъв вид вирус под електронен микроскоп, как така имат ДНК секвенция от него?

Какво реално показва това? По същество, това, което казват, че са способни да определят, са „маркери”, но тогава трябва да запитаме „маркери за какво”, особено ако нищо не е било изолирано като вирус!

Отново сме изправени пред друга хипотеза, която реално не помага с нищо на болния човек, но по-нататък съм сигурна, че ще излязат с ваксина срещу нещо, което на са били способни да изолират.

Ненадеждното тестване

Когато става въпрос за този тестващ метод, в действителност той се оказва крайно ненадежден. Имаше много фалшиви положителни проби. В резултат на това, трябваше да открият друг начин, за да диагностицират корона вируса във всеки, който имаше грипоподобни симптоми или дори само кашлица, така се обърнаха към съществуваща технология, рентгеново изследване на гърдите и КТ (компютърна томография, бел.пр.).

В края на краищата, всеки, който имаше течност в белите дробове, се определяше като заподозрян носител на вируса и незабавно беше поставян под карантина.

Така беше и когато броят на „засегнатите” хора се повиши драматично в рамките на няколко дни. Въпросът е, всички те ли имаха т.нар. вирус или някои от тези хора преживяваха бактериална пневмония или сърдечна недостатъчност, тъй като тези състояния също включват течност в белите дробове?

Ниво на смъртност

Тъй като съм от Торонто и съм живяла тук през по-голямата част от живота си, съм ставала свидетел на друг вид т.нар. нашествие на корона вирус, което беше обозначено като SARS (SevereAcuteRespiratorySyndrome– Тежък Остър Респираторен Синдром, ТОРС, бел. пр.). По общо мнение това беше друг вирус, произлизащ от Китай и всичко започна с един самолет пълен с хора, завръщащи се в Канада през Торонто от Китай.

Тъй като вече бях въвлечена в ГНМ от 10 години, започнах да обръщам внимание на това, което се казваше, как обществеността реагира, как новинарските медии се занимаваха с това и след това започнах да гледам статистиката за нивото на смъртност. Дори тогава никога не успяха да изолират корона вируса, който беше, както изглежда, отговорен за ТОРС.

Между другото, корона вирусът се предполагаше, че произлиза от „вирус по котките”, друга хипотеза, която никога не беше доказана.

Във всеки случай, не бях изненадана да открия, че смъртността не беше по-висока от всяка друга през т.нар. сезон на грипа. Когато направих изчисленията, тя беше 2.1% от хората, които бяха диагностицирани с ТОРС, която беше точно същата като тази през всички други сезони на грипа.

Не е нужно да казвам, че точно такава беше и смъртността в началото на нашествието на COVID-19. Обаче, когато „нов и подобрен” тестващ метод с КТ на гърдите беше внедрен, смъртността също се увеличи, защото вече не само хора с грип, но се включиха и други състояния, които бяха „заподозрени”, че са свързани с вирус.

Дори и така да е, тези, които умираха от т.нар. вирус или по-скоро тези, които вероятно ще умрат от някакви грипоподобни симптоми, са възрастните, тези, които са отслабени чрез други предразположения, такива като сърдечни състояния, бъбречни състояния или недохранване. Също така е всеизвестен факт, че хората, които приемат опиати за хронична болка са в риск от евентуална дихателна недостатъчност, защото опиатите потискат дихателната система.

Коя група не беше засегната?

Когато прочетох тази новина, трябва да кажа, че не бях изненадана. Новините от Китай през последната седмица бяха, че единствената група от хора, които не се разболяха от това т.нар. вирусно нашествие, бяха децата. Как е възможно, като се има предвид факта, че никой не беше „имунизиран” за този вирус, който се „предаваше” на хората глобално?

В контекста на ГНМ, това не е изненадващо, защото децата са защитени от „политическите” проблеми чрез своите родители, така че естествено те няма да имат същия вид териториални страхове.

Конфликтът в Ухан

Тъй като Ухан е огромна територия, трудно е да се определи точно, да не споменаваме и че всички новини от Китай се контролират. Трудно беше да се сдобия с информация. Все пак, китайците са много предпазливи по отношение на новините, които пускат в обществото.

Това, което се казваше, след като ми бяха представени различни статии, започна да има смисъл.

Следното е взето от „Доклад на Bloomberg” с дата 23 януари 2020 г. (Bloomberg– Блуумбърге агенция за новини с щаб в Ню Йорк, бел.пр.):

Когато Премиерът Ли Кекуианг обяви „война срещу замърсяваното” през 2014 г., няколкостотин жители на Ухан в централен Китай го взеха за намек.

Те отпечатаха думите на Ли на шест метров плакат и протестираха навън пред вонящ завод за изгаряне на отпадъци, за който се страхуваха, че причинява болест в общността. Насърчени от убеждението, че отговаряха на призива на ръководството, вместо това, жителите бяха тормозени от местни полицаи, които скъсаха плаката и го смачкаха с крака.

„Ние бяхме притеснени и ядосани, когато разбрахме какво причинява вонята и разболява децата ни” – каза Джан Ксиджиао, 44 год., която беше арестувана за седмица, за това, че е направила плаката. „Но ние сме като мравки, местната управа може да ни смачка, когато пожелае.”

С този епизод започва шестгодишна битка, в която Джан е тормозена и наблюдавана от местните власти, без знак, че управата планира да премести завода, въпреки техните многократни петиции и публикации в социалните медии във връзка със замърсяването.

Факта, че спорният въпрос се подкрепя от най-мощния китайски лидер след Мао, го прави още по-деликатен, подтиквайки местните власти да се опитат да заглушат активистите, които могат да изкарат на показ замърсяването на околната среда, което се случва пред очите им.

През септември миналата година, група от петима жители стигнаха до Пекин, за да отправят петиция към властите – само за да открият, че някой ги е издал. Те са посрещнати на гарата от около дузина млади мъже, облечени в черно, които са им казали, че ще им уредят среща със служители на властта, и са ги разпределили в три коли. Вместо да ги отведат в правителствена сграда в столицата, колите са ги откарали обратно по целия път до Ухан, едно пътуване повече от 10 часа.

Както жителите от тази акция откриха за своя сметка, че да отвръщаш на удара срещу властите е сериозна работа. Съвсем наскоро те смениха тактиката, за да се опитат да насочат вниманието на централното правителство към своя хал. Но според Джан, властите в Ухан са блокирали техните опити да достигнат Пекин, като са следели кога си запазват билети за пътуване до столицата.

Джан – която говори преди настоящето нашествие на един несвързан вирус в Ухан – запазва презрението си към местните власти и към това, което счита за липса на желание от тяхна страна да защитават здравето на хората.„Неочакваното отвличане ме накара отново да загубя вяра в местната власт и в това колко безразсъдни могат да бъдат те.“ – каза тя.

Разрешението

Населението на Китай от 1,4 милиарда произвежда растящи планини от отпадъци, с които спешно е нужно да се справи. Според Министерството на жилищното строителство и градоустройство, обемът на третиран домашен отпадък в градските части е достигнал 215 милиона тона през 2017 г. Държавни медии често цитират цифра на Сдружението за градска среда и канализация от близо 1 милиард тона отпадък всяка година.

Пилотна програма за рециклиране влезе в сила в Шанхай през юли, която ще обхване 46 мегаполиса до края на 2020 г. Въпреки това, резултатите до сега са смесени, тъй като законът за сортиране на отпадъка на четири нива с цветно кодиране затрудни жителите. Докато рециклирането потръгне, депонирането или изгарянето остават единствените налични алтернативи.

До декември мястото беше обрасло с плевели и червената земя до голяма степен беше пуста. Един работник събра малкото материали, които бяха останали, като заяви, че му е казано да ги остави, докато не се вземе решение дали да се продължи с проекта.

Той каза, че би се зарадвал на новини за затваряне на завода, добавяйки, че никога не е трябвало да бъде построен толкова близо до жилищата на хората.

В заключение

Известен факт е, че Китай има история в използването на силна въоръжена тактика за контрол на населението. Както може да прочетете тук, това не само се отнася за политическите възгледи, но и за екологичните въпроси.

В този конкретен случай хората се страхуваха за своя живот заради протестите си срещу съществуващия завод за изгаряне, който представляваше сериозна грижа за околната среда на населението.

На всичко отгоре в края на юни 2019 г. стана ясно, че върху земята, която е била обещана за парк на жителите в този район, се е предвиждало да бъде изградена друга пещ за изгаряне.

Такива заводи са отговорни за изпускането на значителни количества въглероден диоксид, азотен диоксид и серен диоксид, които не само засягат Ухан, но може да се придвижат от въздушните течения през Тихия океан и да стигнат чак до САЩ.

Първоначалният страх може много добре да е витаел около заводите за изгаряне на токсичен отпадък, но след това се е разширил до страх от физически репресивни мерки, когато хората са започнали да протестират в края на юни 2019 г.

Разрешението на конфликта дойде при затварянето на такова място „до второ нареждане” в регион Ухан. Излишно е да казвам, че жителите въздъхнаха с облекчение.

Глобална пандемия

Трябва да кажа, че през годините станах доста цинична по отношение на тези събития и винаги търся плана, който стои отзад. СЗО очевидно живее в джоба на голямата фармация и е отговорна за голяма част от паниката, а обществеността просто приема всичко безкритично.

Ако само хората биха си вдигнали главите от техните клетъчни телефони и устройства и поглеждат нагоре от време на време, за да видят какво реално се случва по света, те може да започнат да виждат нещата по-ясно.

Повечето хора са в състояние на хипноза, предизвикана от техните устройства и когато са непрекъснато в това състояние, те повече не мислят за себе си, нито се питат какво се случва по света. Те просто се съгласяват с това, което им се казва. „Ако е в интернет, то трябва да е вярно”.

Стана очевидно за мен, че научната общност си е затворила очите и не поставя под въпрос методологията, която се използва, за да се определи причината за т.нар. инфекциозни заболявания.

Ако те наистина я поставят под съмнение, те биват наричани шарлатани и дисиденти и се правят опити, за да бъдат злепоставени, като разрушават репутацията им. Разбира се, нашият скъп д-р Хамер беше жертва на научната общност повече от 35 години, защото предизвика съществуващата медицинска парадигма.

За мен е ясно, че всички сме манипулирани от „силните на деня” и че те имат свой собствен план да контролират населението по един или друг начин. Това е истинската пандемия и е време хората да започнат да поставят под въпрос всичко.

 

Част III

Малко Наука

Откакто написах последните 2 публикации, светът изглежда е полудял. Има толкова много шумотевица и ненужна паника глобално, че това ме стресна. Да, чухте правилно „ненужна”!

Тези от вас, които разбират петте биологични закона на д-р Хамер, знаят какво имам предвид, но в същото време вероятно също ще признаете, че купувате от тази шумна реклама. Това е, защото сте програмирани от детството си за този конкретен момент от историята на планетата Земя.

Светът, в който живеем, се промени за една нощ. Нищо вече няма да е същото, защото сега „те” имат контрол върху нас. Докато си говорим, още законодателство се прокарва, за да затвърди този контрол, и в края на краищата всичко е за пари, власт и отклоняване на финанси към области, където нямаме контрол.

Това не е и никога не е било за „удържане” разпространението на вирус. Става въпрос за възможност да се направят промени в живота на всеки човек глобално. Моите най-лоши страхове се сбъдват, докато си говорим.

Обаче все още си мисля, че има време за нас чрез знание и осъзнаване да предотвратим катастрофата, която предстои да се случи. В този случай говоря за нашата свобода и за кампанията по въвеждане на задължителни масови ваксинации. Но преди да стигна до там, трябва да ви допълня как се извършва това.

За да направя това трябва да навляза в историята на медицината и съществуващата теория за микробите. Ще започна с обяснението на д-р Ланка как Робърт Кох, германският учен, който се опита да докаже, че микроб може да бъде предаван от едно същество на друго, провежда своите експерименти. Той се проваля напълно и в действителност избяга от Германия, докато „силните на деня” забелязаха, че тази теория може да бъде от политическа полза за тях.

По думите на д-р Щефан Ланка за експериментите с бактерии:

„Бактериите ще произведат токсини, но само в мъртво тяло. Те оцеляват в аеробна среда, такава, каквато е в чревния тракт, която се лишава от кислород, когато човек или животно умира. Все пак само няколко ще оцелеят, но само ако успеят да променят метаболизма си, и само тогава те стават токсични.

ФАКТ: бактериите не се идентифицират в тестова епруветка. Само 2% от всички бактерии е възможно да бъдат култивирани и размножени. Ако бактерия е извлечена и култивирана в изолация, тя губи своите свойства след кратко време и няма да оцелее, така че, за да се работи с тях, големи количества се замразяват, което е мащабна намеса и не представя тяхното поведение в природата.

По време на експериментите е наблюдавано, че бактериите, въпреки че някои се размножават, не са способни да произвеждат токсини в жив гостоприемник. Те произвеждат токсини само в мъртъв гостоприемник.

След това е правен опит да се инжектират бактерии в различен гостоприемник, но те на са успели да го разболеят. Единственият успех, който те имаха при убиването на гостоприемника, беше, когато инжектираха тези токсини от труп в живи мишки. След това взеха орган от мъртва мишка и го трансплантираха в жив гостоприемник, който след това също умира.

Факт е, че тези живи същества умират повече от експерименталния процес, отколкото от токсините на бактерията, с която са били инжектирани.”

Д-р Ланка за изолирането на вирус:

„Проби се взимат от „инфектиран” човек или животно и се поставят в „клетъчен тип”, който се тества за вируса, който обикновено е чужд генетичен материал и е изкуствено въведен в клетката. Това е наречено трансфекция. Ако клетките покажат промени, наречени цитопатични ефекти, което означава структурни промени в клетката гостоприемник, тогава културата се смята за „позитивна за вирус”.

Повечето тестване понастоящем се прави на кокоши яйца, които съдържат пилешки ембрион, това е същият метод, който Робърт Кох използва, за да инжектира токсини от труп в живи същества. В този случай, те взимат проби от „засегнат” човек или животно и ги инжектират в кокоше яйце, в зависимост от това как ембрионът умира, се заявява, че вирусът е открит.

След това се твърди, че вирусът е бил изолиран. Проблемът е, че никога не е имало контролна група, така че дори ако стерилен разтвор се инжектира в яйцето, ембрионът ще умре.

Настоящите снимки на вируси в медицинските книги или онлайн са всички или КГИ (компютърно генерирано изображения) или просто една смес от мазнини и протеини, която се разклаща в ултразвукова баня и след това се онагледява под микроскоп. Обаче е наблюдавано, че тя нямат нуклеинова киселина и бързо се разлагат. Също така са с различни размери. Несъмнено, това е измама.”

Понастоящем в Канада

„Канадска компания казва, че е направила пробив с твърдението, че е разработила кандидат за ваксина срещу COVID-19, който ще започне да тества върху хора още през това лято.”

Базираната в Квебек Медикаго (Medicago) каза, че е произвела вирусоподобна частица на новия корона вирус, първа стъпка към производството на ваксина, която сега ще премини предклинични изпитания за безопасност и ефикасност.

Биофармацевтичната компания каза, че е била способна да създаде кандидат за ваксина бързо, тъй като е използвала растително базирана платформа, не пилешки ембриони, за да подпомогне отглеждането на протеини във ваксината.

„Ние имаме [ваксина срещу сезонния грип], която в момента се преразглежда отHealth Canada (съотв. на нашето Министерство на здравеопазването, бел.пр.) и [технологията], която използваме за тази COVID ваксина е точно същата.”

Дон Боудиш (Dawn Bowdish), Канадска изследователска катедра за стареене и имунитет при университета МакМастър (McMaster), каза, че способността на компанията да отглежда вирусоподобни частици в растения й е помогнало да произведе ваксини срещу грипа в миналото, включително кандидат за ваксина срещу H1N1 през 2009 г.

 „Една вирусоподобна частица изглежда отвън като вирус, но няма никакъв генетичен материал от вътре” – каза Боудиш, която също е член на научния консултативен съвет в Медикаго (Medicago). „Тя не предизвиква инфекция, но наистина изглежда сходно от гл.т. на вашата имунна система.”

Въпреки че това бяха „добри новини”, Боудиш предупреди, че повечето опити с ваксини се провалят и за 17 години никога не е имало напълно разработена ваксина срещу ТОРС нашествието.

„Малко вероятно е да има чудодейно лекарство” – каза тя. „Но Канада има забележителни успехи в създаването на ваксини много бързо. Ние имахме огромен успех с Ебола вируса.”

Сега, това, което е интересно за „вирусоподобните частици”, всъщност, те признават, че НИКОГА в действителност не са изолирали ЖИВ вирус… да не споменавам успеха с Ебола вируса… особено след като беше открито в самото начало преди няколко години, че водоизточниците в засегнатите села са били отровени с формалдехид (токсично хим. съединение, бел.пр.). Ако погледнете симптомите на Ебола, ще забележите, че те са същите като при отравяне с формалдехид.

Завръщане към историческите книги, някои интересни факти за Пастьор

Заедно с изследователските си дневници, Пастьор е водил и личен дневник, който никога не е трябвало да бъде разкриван и е останал в семейството му. Обаче негов наследник предоставя папките и дневника му на университета в Принстън, които от тогава са отворени. От тях е разкрито, че Пастьор си признава, че е извършил измама във всички свои работи. Но той е бил достатъчно човечен, за да документира своите лъжи в личните си дневници, успоредно с основните си лабораторни книжа.

Той е поискал, тези архиви никога да не се публикуват. Естествено неговото семейство е получило голямо богатство. Но последният наследник мъж на Пастьор, не е спазил последното му желание и е дал архивите на Принстънския университет, през 1993 г. проф. Джерард Джейсън (Gerard Geisson) публикува анализ на английски, който разкрива, че Пастьор е извършил голяма измама във всички свои изследвания. Примерно, ваксинираните животни, ако те са оцелявали, не са били подлагани на експерименталните токсини от труп, но животните от контролната група, които са умрели без ваксини, са умрели от този вид отравяне.

Така в действителност е признал за фалшифициране на откритията си. Проблемът е, че днешната световна гледна точка за патогените е основана на измама, като следствие се рекламират ваксини, така че да „изградим имунитет” към тези т.нар. патогени.

Сега като съм представила някои много интересни факти, е нужно да погледнем какво в действителност се случва.

 

Част IV

Статистика в Перспектива

От моя първи блог по тази тема държа под око статистиката свързана с т.нар. „инфектирани хора” и онези, които са починали по време на тази епидемия, и трябва да кажа, че изникнаха някои много интересни факти.

Разбира се, през това време получих безбройни доклади отвсякъде, така че ми отне малко време да прегледам всичко и да получа някаква перспектива.

Общо казано, нивото на смъртност глобално е било 4,1% от 244500 диагностицирани случаи, с Италия, която основно допринася за този процент, смъртността достигна 8,2%. Така че е нужно да изследваме отблизо как и защо това се случва в Италия. Особено сега, когато Китай не докладва нови случаи, а Южна Корея докладва спад на диагностицираните случаи.

Първоначално смъртността беше до обичайните 2.1% за всеки сезонен грип, независимо от страната. Обаче, когато дойдоха цифрите от Италия, тя се удвои.

Понастоящем в Канада имаме 873 диагностицирани случая с 12 починали, което е 1,4% смъртност. В САЩ има 11000 диагностицирани с 178 починали и смъртност от 1,6%. Тези цифри са в действителност по-малки, отколкото това, което очакваме, като процент на смъртност през всеки сезон на грип.(около20 март2020г.)

Ще стигна до това „как” хората са диагностицирани по-късно в този блог, но първо трябва да погледнем защо това се случва в Италия. В първия си блог по тази тема споменах, въпреки че беше трудно да установя колективната причина за шока, който населението в Китай е преживяло, ние успяхме да извадим смисъл от това, което се е случвало преди началото на тази ситуация и от това, което беше разрешено точно малко преди т.нар. епидемия. Моля, вижте първите ми 2 блога от тази серия публикации.

Лечение за COVID-19

Последващото антивирусно „лечение”, което получават италианските пациенти, може би е отговорно за увеличеното ниво на смъртност. Което от моя гл.т. като бивш консултант по алтернативна медицина, има голям смисъл, защото наблюдаваме страничните ефекти и взаимодействия на лекарства, които се дават на възрастни пациенти с тежък грип, които вече имат предхождащи медицински състояния като сърдечни заболявания, диабет и високо кръвно налягане, за които вече получават лекарства. Така заедно с грипа наблюдаваме тежък случай на взаимодействие между лекарства във възрастни пациенти.

Това, което намирам за изненадващо беше, че избраното лекарство в Китай, наречено „Хлорохин (Арален)” е в действителност лекарство срещу малария, която е заболяване пренасяно от комари и причинено от паразит.

Съвсем наскоро в Италия беше използвано едно антивирусно лекарство наречено „Рибовирин”, при което страничните ефекти включваха чернодробна и бъбречна недостатъчност, както и тежка анемия. В действителност то се използва за лечение на Хепатит С.

Също, когато погледнах средната възраст на пациентите, които умираха от грип в Италия – 81,3 години, това показваше, че те вече имат здравословни предизвикателства преди развитието на грипа.

Колективният конфликт в северна Италия

Благодарение на това, че познавам човек владеещ италиански, който правеше проучване във всички области, включително епидемията, която основно е в северна Италия. От гл.т. на ГНМ във всичко това има голям смисъл.

Кодóньо, главен селскостопански район в северна Италия, преживя няколко тежки климатични промени през последните няколко години вследствие на крайности в климатичното време, включително няколко градушки, порои, нападения от насекоми и диви животни, вероятно търсещи храна при тези крайни условия в околната среда.

Селскостопанската площ на Кодóньо получи удар струващ 11 милиона евро между юли и август 2019 г., след това опустошението продължи през октомври миналата година. Това означава, че прехраната на фермерите в този район беше драматично засегната, от това, което преживяха.

Тяхното конкретно разрешение (на конфликта, бел.пр.) дойде, когато последните финансови цифри стигнаха 800 милиона евро от селскостопанска продукция в региона, въпреки това, което преживяха миналата година.

Други географски области в северна Италия, които преживяха „изтъняване на джоба”, засегнати от грипа, бяха разположени точно до реките По и Дора, които също преживяха опустошителни наводнения през последната година като резултат от климатичните промени. Те бяха толкова сурови, че повече от 210 мм дъжд падна през октомври за три дни и друг от 110 мм през ноември за същия период от време. Имуществените щети бяха потресаващи. Учените нарекоха това „голяма аномалия“.

Мога много добре да си представя облекчението, което всички изпитаха след голямото почистване и завръщане към нормалното съществуване в този район.

Заплахата за тяхното съществуване

Това, което намирам за интересно в двата сценария между Китай и Италия, е, че те също са преживели конфликт на „заплаха за своето съществуване”, който ще ги постави в синдрома на бъбречните събирателни каналчета, при който имаме задържане на течност в органите, при този случай в белите дробове, които преминават през лечебна фаза на конфликт, който ще се представи като „пневмония”.

В добавка към това трябва също да отчетем, че хората в този район на Италия колективно са преживели едновременно и конфликт свързан с вода/течност, което действително означава, че не само бъбречните събирателни каналчета са засегнати, но също и бъбречния паренхим, който е отговорен за бъбречната хипертония (високо кръвно налягане). Сигурна съм, че това вероятно е изострило съществуващото медицинско състояние на по-старите хора. Добавете към това и антивирусното лекарство Рибовирин и ние наблюдаваме една смъртоносна смес.

Разбирам, че това е много информация, дори за добре информиран ученик по ГНМ, обаче след като започнах да се забърквам във всички тези данни, които получих, една по-ясно картина започна да изниква.

Сега трябва да погледнем причината и следствието, да не споменавам и настоящите методи за тестване, които са използвани за диагностика на този „нов” корона вирус.

 

Част V

Планът

Трябва да кажа, че никога не съм била конспиративен теоретик, докато не влязох в света на ГНМ. Познавайки д-р Хамер лично и слушайки неговите истории за всичко, което е трябвало да изтърпи като „медицински еретик и дисидент”, да не споменаваме и опитите за покушение срещу живота му, трябваше да има нещо в тази връзка.

При моето изследване на вирусната теория и прочела всичко възможно, което предлага д-р Ланка, трябваше да приема възможността за вирусна измама, извършена от медицинската наука и фармацевтичните компании, много на сериозно.

Въпросът сега е не дали има измама, но по скоро защо в този момент от нашата история, измама се практикува глобално, без опити от никого в своето поледа успокои хората, без значение от медиите. Вместо това,минута по минута, те добавят към шумотевицата и страх.

Когато ходя да пазарувам, виждам ужаса върху лицата на хората и те се гледат едни други подозрително като че ли казват „ти носител ли си?” След това, разбира се, виждам изражението на лицата на хората, които имат задачата да търкат всичко, което сме докоснали, докато сме пазарували.

Когато всичко това утихне, това са хората, които ще хванат грип по време на „втората вълна”, което вече беше обявено, че ще се случи преди есента.

В моето разследване през последните няколко месеца попаднах на някои много изненадващи факти, но през последните 24 часа бях лично шокирана от разкритията на други заслужаващи доверие хора около конспиративната теория, които по никакъв начин не са свързани, за да знаят нещо за д-р Хамер и д-р Ланка.

Тук говоря за преобладаващите финансови новини и по-специално за един експерт Мартин Армстронг, повсеместно известен като „Пророкът”, който сам изпрати няколко уведомления вчера.

В тази връзка той се обръща към Президента Тръмп и го подтиква да погледне под въпрос предложенията на неговите финансови съветници и да позволи на лихвата да падне до почти нула.

https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/opinion/asking-for-your-help-forward-this-letter-to-whoever-you-may-think-will-help/

След това дойде тази публикация във връзка с действителния брой засегнати хора в сравнение с шумотевицата около това.

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/the-wong-conspiracy-the-virus-is-the-bait/

Последната връзка е за последния ред и крайния план.

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/conspiracy/are-the-planning-id2020-as-mandatory-implants-for-all-as-the-solution-to-the-crisis/

Знаехте ли, че през 2010 г. Президентът Обама опита да прокара законопроект, който включваше имплантиране на чип за Обама грижа. Това вече е предложено и е в своята експериментална фаза върху военен персонал. Изглежда, че останалата част от населението е следващата.

Вече е предложено, само е нужно да мине през щатския сенат и когато се обяви „национално извънредно положение” като резултат от т.нар. пандемия, те могат да прокарат и приложат този закон за една нощ.

За да ни накарат да се съгласим, първата пандемия е създадена, след това се прокарва закон за задължителни ваксинации, който трябва да се изпълни, „в противен случай“….

Ваксинацията ще се използва за инжектиране на нано частици, които лесно се проследяват с настоящата технология, по същия начин, по който проследяваме нашите телефони, които бяха наистина първата стъпка за нашето поробване.

Един от създателите на тази технология е Бил Гейтс, който е също голям поддръжник за въвеждане на тази технология. Очевидно Гейтс напусна своята длъжност като ИД (изпълнителен директор, СЕО, бел.пр.) в Майкрософт само преди 2 седмици. Въпросът е защо? Заради внедряването на ID2020? Вижте видеата и търсете скрития план и КАК това ще се отрази на всеки човек на планетата.

След това има настоящия метод за тестване, за да се определи дали човек „има” корона вирус, който реално включва взимането на натривка от горната част на назофаринкса за проба от слузта в тази област.

Тъй като вече споделих, че настоящият метод за тестване на т.нар. вирус включва ДНК секвенция, наистина трябва да погледнем какво означава това. Това „прах и дим ли е” за събиране на нашата ДНК и поставянето й в техните досиета? В края на краищата, хората си дават съгласието.

Това, което „вони” в цялата методология, играта на думи е преднамерена, е, че тъй като е НЕВЪЗМОЖНО действителен вирус НЯКОГА да е бил изолиран, тогава от къде взимат ДНК на корона вируса, за да направят ваксина, какво остава и тест за нея?

Ако си спомняте в първия ми блог по тази тема, споменах, че тестващи комплекти са били готови за употреба през лятото на 2019 г., шест месеца преди епидемията в Китай. Как е възможно да има налични хиляди такива тестващи комплекти, готови за използване, без да е бил изолиран вирус, който и досега не се е показал?

Докато пиша този блог, последните коментари от Мартин Армстронг за фалшивите позитивни проби пристигат в пощенската ми кутия. Моля, спомнете си, че той нищо не знае за ГНМ.

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/why-we-should-not-test-everyone/

Сигурна съм, че всички се питате, сега като ми е представена цялата тази информация, „накъде върви това и има ли конспирация за глобален контрол на населението?”

Лично аз казвам да. Доказателствата се увеличават и стават непреодолими, не само през „алтернативните” уеб сайтове, но и чрез преобладаващите медии.

Вярвам че мерките, които се вземат за „контрол на пандемия” са толкова неразумни и крайни, че обикновените хора, които никога не са вярвали в конспиративни теории, започват да се събуждат от своя сън. Надявам се това да продължи, защото оцеляването на живота, какъвто го познаваме, е заложен на карта.

Надявам се, хората ще започнат да си вдигат главите от своите устройства за няколко минути всеки ден и ще размишляват върху това, което се случва в реалния свят. Веднъж да разпознаем, че нашата настояща технология е първата стъпка за поробването, ние ще имаме шанс.

Вече сме проследявани чрез нашите телефони и андроиди, но можем да ги изключим.

Нано чипирането е до края на живота ви.

 

Част VI

Какво е сгрешено в тази картина?

По време на курса през последните три месеца, въпросът за т.нар. пандемия беше осветен още повече. Вярвам, повече хора осъзнават, че това е резултат от шумотевицата и дезинформацията, която преднамерено се излъчва по медиите и е оркестрирана от шепа хора, за които сме гласували да ни представляват в нашето т.нар. демократично общество.

Вторичният продукт от това събитие ще се разкрие през следващите няколко седмици и накрая ще видим последствието на това, което е извършено върху нас.

Хората са уплашени, но от грешното нещо. Хора от всички нации бяха излъгани от измамници, които наричаме световни лидери.

Обаче, ден след ден, виждам повече хора да се събуждат. Това е, което ми дава надежда, че ще го преживеем и ще се поучим от него, така че никога повече да не позволим да се случва нещо зловещо като това.

Онези от нас в легитимната ГНМ общност вече разпознаха, че това беше измама от самото начало на тази т.нар. пандемия. Но широката общественост си няма и идея как е манипулирана от политици и медии, час по час, тъй като са залепени за телевизорите, телефоните или компютърните екрани.

Ние трябва да чакаме обикновени хора, които нищо не знаят за болестния процес, да започнат да задават въпроси и да настигнат нашия начин на мислене. Просто има твърде много противоречия в тези доклади, които не можем да пренебрегнем.

За нещастие, хората от самото начало попаднаха под въздействието на магия наречена „пандемия”. Те също биват добре подготвяни от ТВ предавания, кино и видео игри да купуват при такова събитие.

Те бяха „узрели за бране” и тогава всичко, което беше нужно, е една група от хора в Китай колективно да разрешат „териториален страх от агресия“, за да задействат всичко това. Това беше перфектна възможност и онези във властта със скрития план се възползваха от нея.

Медиите не пропуснаха да добавят нещо от себе си към шумотевицата, но тогава и конспиративните теоретици, които бяха пълни с идеи защо хората се разболяха изведнъж, не пропуснаха тази възможност. Имаше доклади за лабораторни вируси, 5G кули и т.н. Но никой не погледна очевидното. Всички „цифри” бяха изключени.

В Китай

Това беше грип, който се преживя в град с 11 милиона човека, от там и големите цифри, накрая нивото на смъртност беше реално не по-високо от това по време на всеки друг т.нар. сезон на грипа. Цифрите бяха пропорционални на населението.

Странно, китайците много честно докладваха, че няма засегнати деца. В такъв случай, ако имаше пандемия, нямаше да е така.

Според ГНМ е нормално децата да не са засегнати, защото те не разбират природата на конфликта, който възрастните са изпитвали преди разрешаването му, което са преживели колективно. Хората, които са починали, са били на средна възраст 80 години и са имали и други съпътстващи здравословни проблеми.

Това демографски е напълно нормално за всеки сезонен грип и никой не задава въпроси, защото Е нормално. Ето къде влиза шумотевицата и дезинформацията.

Когато грипът удари Китай, методите за тестване на COVID-19 вече бяха налични шест месеца по-рано и бяха бързо и „милостиво” осигурени от FDA, но не безплатно.

Лаборатории по целия свят бързо се нахвърлиха да изолират вируса, бяха създадени нови изследвания… и тук е времето, когато хората трябва да станат подозрителни. Но не се попита как така те вече имаха налични тестващи комплекти, особено след като вирусът още не е бил открит тогава.

Обаче той бързо беше етикиран като COVID-19, мутация на корона вирус, преди някой да има шанс да зададе въпроса. Разбира се, медиите също не го зададоха и хората бяха по-благодарни от всякога да узнаят, че им е отредено място на опашката и може да бъдат тествани.

Немислимото

Тогава се случи немислимото и беше обявена световна пандемия. Беше ни заповядано да се съгласим с техните правила или да се изправим срещу „закона”, който при това обстоятелство на „национално извънредно положение“, беше прокаран много лесно и бързо.

След това в рамките на няколко дни от тази измама, рухна икономиката по цял свят и сега никой не е сигурен как ще бъдем засегнати в дългосрочен план.

Изненадващо правителствата намериха трилиони долари, които преди твърдяха, че нямат, и предоставиха средства на хората, които или са загубили работата си, или са били уволнени в резултат на задължителното спиране на несъществени предприятия.

Принудителното задържане не беше изключено според нашия Министър Председател Джъстин Трюдоу (Justin Trudeau), а такъв е и случаят сега в ЕС и Обединеното Кралство (ОК). Канада все още е разумна и ни позволява да излизаме до магазина за стоки от първа необходимост и да се разхождаме през деня, стига да поддържаме социална дистанция. Ние все още не сме заставени „да издаваме своите съседи” на властите, какъвто е случаят в ОК, където полицията ще бъде извикана, ако някой не се подчинява.

Странно, на 19 март Британският Парламент обяви, че пандемията се е провалила и е от по-малка значимост, отколкото първоначално се докладваше. Медиите не споменаха това и хората не бяха информирани, докато седмица по-късно „алтернативни” новинарски станции не започнаха да говорят за това.

Обаче други форми на контрол бяха задействани. Видеа бяха премахвани от Ютуб, на които беше поставян етикета „подвеждаща информация” за пандемията. С други думи видеа, които правдиво докладваха какво се случваше. Всъщност, на моят съмишленик Хелмут Пилхар (Helmut Pilhar) от Австрия му премахнаха видеото за CV-19 от Ютуб, защото обясняваше гл.т. на ГНМ!

След това по време на същата седмица, Гуинет Палтроу (Gwyneth Paltrow) беше публично осмивана, защото споменала за ГНМ в своята последна книга.

Дания

Междувременно датското правителство прокара закон, декларирайки, че всеки гражданин трябва да бъде ваксиниран, това ще бъде наложено принудително чрез полицията и ако е необходимо ще се включат и военните!

Това е много плашещо и просветляващо в същото време, защото всеки интелигентен човек можеше да види чрез този ход също и плановете на силните на деня.

Ние в Северна Америка следващите ли сме на опашката, на които ще бъде приложен такъв вид загуба на свобода? Какво да кажем за другите нации в Европа? Те ще последват ли Дания?

Едно много важно нещо, което трябва да запомним е, че веднъж след като тези закони се приемат, те НЕ ще бъдат оттеглени, следователно световните правителства под чадъра „извънредно положение” имат властта да приведат в действие тези закони, когато пожелаят.

Но тогава вие ще знаете всичко това. Въпросът е ЗАЩО? Сигурна съм, че това ще бъде разкрито много скоро, когато населението се нареди на опашка, за да бъде подложено на ID2020 чипиране, което вече се очаква да бъде приложено. Моля, проверете това онлайн. Бил Гейтс е говорител, който се опитва да продаде на обществото защо трябва да позволим това.

Подозрително тестване

След това имаме тестване на „един” вирус, което е налично за първи път в историята на медицината, да не споменавам, че те в действителност не тестват за вирус или дори за „вирусен товар”. Това е тест за РНК на нещо, което дори не е било открито, когато комплектите са били разработени.

Какво виждат те?

Очевидно от медицински източници този тест може също да се направи върху бактерии или дори върху възпаление в тялото. След като знаем, че вируси никога не е било доказано, че съществуват, как така им позволяваме да се измъкват с такава подвеждаща информация?

Много е убедително, когато тестването се прави от хора в предпазни костюми… точно като по филмите, така че трябва да е истинско! В противен случай защо биха си създавали цялото това затруднение?

Междувременно никой не осъзнава, че чрез това тестване се събира и вашата ДНК.

 

Част VII

Да навържем нещата

„Вирусни” видеа

Както може да си представите, получавам информация от целия свят и съм благодарна на всеки, който допринася за това. Тя беше изключително ценна за мен и ми помогна да разбера това явление, и най-накрая видях за какво става въпрос.

Германски лекари говорят

През последните няколко дни, ме намериха видеа и доклади от Германия, където доктори, вирусолози и микробиолози, които са експерти в своята област, говориха за това, което виждаха, че се случва. Един такъв доктор вече е бил извикан пред медицинския лицензионен съвет и е отбягван от своите колеги, за това, че разглежда тази ситуация в перспектива на видео вYoutube.

Обаче от тогава, други говорят за това, което се случва и те всички са съгласни с едно нещо. Броят на засегнатите хора не е по-голям, отколкото по време на всеки сезон на грипа. В Германия например, нивото на смъртност от този CV-19 грип е много по-малка, отколкото от т.нар. сезонен грип преди 2 години… разликата е 19700 човека!

Да скъпи приятели, през 2018 г. имаше 20000 случая на смърт от грип, докладвани в Германия. Тази година само 300 починали в Германия от 5000 „докладвани” COVID-19 случаи!

Да поставим статистиката в перспектива

В Канада има 7500 докладвани случаи до този момент с 84 починали и отново 90% са хора, които вече са в напреднала възраст с тежки здравословни проблеми. Повечето са живели в учреждения за хронично болни.

В САЩ също има някои интересни статистики от CDC (Център за контрол и предотвратяване на заболявания, бел.пр.). Понастоящем броят на диагностицираните случаи възлиза на 160000 в целите щати със смъртност от 3000. Това е 1.9% от диагностицираните случаи.

В контраст на това между ноември 2017 г. и март 2018 г. имаше 710000 случая на грип с ниво на заболеваемост от 10%! Населението на САЩ понастоящем възлиза на 334 милиона.

Фалшиви положителни и фалшиви отрицателни

В самото начало, китайците вече осъзнаха, че тестването беше отговорно за фалшивите положителни и фалшивите отрицателни проби. Ако някой беше тестван през няколко дни, щеше да получи различен резултат. Ето защо се обърнаха към КТ (компютърна томография) на гръдния кош, за да открият течност в белите дробове. Все пак този вирус беше отговорен за пневмония! Тогава за един ден се удвои и броят на „диагностицираните” хора, но не беше разкрито защо тези хора имаха течност в дробовете си. Има и други състояния освен пневмонията, които може да са отговорни за това.

Ако тестът с взимане на натривка се изключи от уравнението, никой няма да постави под въпрос, това че хората са болни с нещо друго от това, което знаем като сезонен грип и просто приемаме това като нормална част от живота си.

Какво да кажем за тези цифри?

Това, което намирам за най-смущаващо е, че нивото на смъртност в Италия и Испания беше прието без въпроси или обяснения. В опита си да разберем, трябваше да погледнем КАК тези цифри бяха изчислени.

Но първо трябва също да разберем фалшивия положителен и фалшивия отрицателен аспект на тестването и това, че мнозинството от хората с грип имат много леки симптоми, а тези с положителен тест в много случаи НЯМАТ никакви симптоми.

Те не умират „от” Корона, те умират „с” Корона

Например, ако някои са дали положителен тест и нямат никакви симптоми, но умират междувременно от друго състояние, напълно несвързано, тогава се докладва, че са починали „от” корона вируса.

Един германски доктор постави това в перспектива, когато каза, че ако някой е дал положителен тест и е починал в резултат на падане по стълбите, ще бъде докладван като смърт от корона вирус.

Очевидно такъв е и случаят в Италия, където се твърди, че практически „всички“ ежедневни смъртни случаи се докладват като свързани с корона вируса! Тогава, разбира се, е нужно да вземем в предвид средната възраст на починалите хора, която е 80,3 години.

Италия има най-многобройното възрастно население в Европа и стотици умират ежедневно или по естествени причини или в резултат на взаимодействието между лекарствата или от здравословни проблеми свързани с възрастта или ако някое от горните се е изострило от грипа. Но тези смъртни случаи се докладват като свързани с CV-19. След това, разбира се, НЯМА аутопсии, които да определят причината за смъртта. Лично аз смятам, че това е изключително небрежно и непрофесионално отчитане.

Противовирусни лекарства

Както споменах в мой предишен блог, докторите са подтиквани да използват определени лекарства, за да „преборят” симптомите точно на този грип. Това обикновено е срещу това, което им е преподавано в медицинското училище, където е известен факт, че вие не „лекувате” грипа.

Като лекуват грипните симптоми, те вървят срещу това, на което са учени. За нещастие, това отваря едно цяло ново измерение, за това, което се случва, когато става въпрос за нивото на смъртност.

От кога има протокол за лечение на грипа с лекарство срещу Малария? Маларията не е резултат от действието на т.нар. вирус, тя се причинява от паразит. След това, разбира се, трябва да се запитаме и за противовирусното лекарство, използвано за Хепатит, което има тежки последствия, включително чернодробна и бъбречна недостатъчност, което също се използва.

Излезе на светло тази седмица, че в ЕС докторите също са използвали стероиди, за да „преборят” вируса. Това е твърдо „не не”, там където има загриженост за лечението, защото също е известен факт, че стероидите са използвани да потискат възпаление, но имат страничен ефект, който допринася за системно задържане на течност. В този случай, това определено ще изостри всяко състояние, което включва течност, такова като пневмонията.

Докторите се страхуват, че ако не правят нищо, те ще бъдат държани отговорни от семействата на пациентите или от своята лицензионна организация.

Големият въпрос

По думите на д-р Хамер „стандартно обучените доктори по медицина са нищо друго освен магьосници-чираци, които си играят с нещо, за което не знаят нищо”.

Големият въпрос сега е дали те знаят или не знаят какво вършат, имайки предвид факта, че ГНМ става широко известна в Европа? Това всъщност натиск от „по-високо” ли е, за да се създаде такава степен на страх в онези, които вярват в стандартната медицина, че една „втора вълна” е неминуема?

Ще видим, но междувременно светът такъв, какъвто го познаваме, драматично се промени, и за жалост не към по-добро.

Илседора Лайкер

https://www.gnmonlineseminars.com

 

Monday the 25th. Spiralata.net 2002-2019