Време за промяна

Красотата на света

Печат

 

 

 

 

Красотата на света - почувствайте я и бъдете себе си

 

11.06.2011

 

 

ta2.jpgКогато времето настъпи, всички ще бъдете спокойни и уверени в избора си. Всичко на тази планета търпи развитие и вие сте част от тази промяна. Вие се освобождавате от старите си, натрупани през вековете програми на поведение и осъществявате съвместно с Творческото начало един нов план на развитие, който ще ви преведе през редица сътресения и катаклизми, но изходящата права си заслужава всичко…до най-малкото препятствие, което се е изпречило пред вас в даден момент. Всичко се променя и придобива съвсем нов облик. Казвам всичко, което предполага и човешките същества. Всяко същество се преобразява в рамките на своя собствен избор и това е така. Останалото е просто въпрос на подробности и преодоляване на различни препятствия, които вашият духовен заряд е преценил, че ви е нужно да преминете.

 

Няма нищо крайно и в този смисъл няма нищо, което да подхранва страха. Всичко е един безкраен процес на развитие,  самоосъществяване и разгръщане на първоначално вложените импулси и дадености за всеки един. Способността ви да се трансформирате е уникално проявление на Творческите потенциали и всичко това ви прави много специални единички от общото поле на творческия заряд.

 

Освободете се от всички стари, дълбоко вкоренени страхове и оставете нещата да се случват по най-естествения начин. Движението по спирала на еволюцията не поставя никакви ограничения, но това, което ви пречи най-много и спъва движението напред е страхът…във всичките му вариации. Когато разберете, че няма от какво да се страхувате, когато отхвърлите оковите на страха, тогава ще почувствате истинската свобода на Духа, тази, която ви е дадена во веки веков и която премахва всякакви ограничения. Защото ограниченията си ги поставяте сами и така попадате в собствения си капан. Обграждате се с прегради, поддържани единствено от вашите мисли и страхове. А трябва само да погледнете напред, да измените фокуса на своя поглед и ще останете запленени от красотата и необяснимото с вашия начин на общуване, Пространство на Светлина и Любов… трептящи около вас… това е, което не виждате с помощта на човешките си очи. Почувствайте го със сърцата си. Освободете се от ежеминутните тревожни мисли, чертаещи невъобразими картини в съзнанието ви и се оставете на прекрасните цветове и звуци да изпълнят вътрешното ви пространство. Картина в цвят и звук.. най-прекрасното, което вашето същество може да приеме и да излъчи. Не се напрягайте, просто чувствайте…живейте го и постепенно пред вас ще се разкрие един нов, много по-различен свят. Свят изпълнен с красота и светлина, звук и естествен прилив на Любов..идваща от дълбините на космоса и обгръщаща цялото пространство, за да го преобрази. Пречистваща и освобождаваща..и нищо не искаща…Почувствайте я..преживейте я, бъдете самата Любов! Тогава ще узнаете… Истината за Това, което Е…и ще бъдете истински и свободни… божествени създания, каквито винаги сте били! Бъдете! Ари

Tanyta

 

 

 

 

Friday the 10th. Spiralata.net 2002-2019