Том Кениън и Хаторите

Отваряне на Залите на Аменти

Печат

 

 

 

 

Отваряне на Залите на Аменти

 

 

 

 

Последни инструкции за Световната Медитация на 31 октомври 2010 г.

 

Активацията на тази световна медитация ще започне в 12:01 ч. на обяд Тихоокеанско лятно часово време на 31 октомври 2010 г. и ще продължи с еднаква сила до 12:01 ч. на обяд на следващия ден, понеделник 01 ноември 2010 г.

 

В 15 ч. Тихоокеанско лятно часово време групата, която се събере за събитието в Сиатъл, Вашингтон, ще започне едночасова медитация, както е описано в предишното ни планетарно послание „Вътрешният Кристален Дворец и Отваряне на Залите на Аменти”.

 

Молим ви да прегледате това послание, за да разберете последователността на тази медитация. По време на едночасовото събиране, в което сте поканени да участвате енергийно, ако решите, ние ще направим медитацията три пъти, което ще отнеме около 45 минути. Това ще бъде много мощна енергия.

 

Ако решите да участвате в този едночасов период, ние силно препоръчваме да прекарате 15 минути в мълчание и почивка, след като сте преминали три пъти през медитацията. В зависимост от вашето ниво на развитие и осъзнаване може да се окажете пренесени в няколко области на съзнанието едновременно и да ви отнеме известно време да започнете да се ориентирате отново в триизмерното време и пространство. Затова този 15-минутен период на мълчание и почивка не е за удоволствие, а абсолютна необходимост, за да можете да интегрирате необятните области на съзнанието, които ще се отворят.

 

По време на този 24-часов период, от 12:01 ч. на обяд на 31 октомври 2010 г. до 12:01 ч. на обяд на 01 ноември 2010 г. Тихоокеанско лятно часово време, вие ще имате голяма полза от медитацията, както сме я описали в предишното си послание „Вътрешният Кристален Дворец и Отваряне на Залите на Аменти”.

 

С други думи, това е планетарна вълна от енергия, в която можете да участвате. Не е необходимо да координирате медитацията си с групата в Сиатъл, освен ако не желаете – но въпреки това ние очакваме най-голям интензитет на енергиите по време на този едночасов период, когато групата се събере в Сиатъл и няколко часа след това.

 

Целта на тази световна медитация е двойна. Първата е да се активира и отвори вашия личен достъп до вашия собствен висш ум, представен с метафоричния термин „Залите на Аменти”. Целта на тази лична активация е да ви донесе даровете на вашия собствен висш ум – нова творческа мисъл, заедно с мъдрост, за издигането на вашия собствен живот и издигането на вашите взаимоотношения, както и на вашето общество чрез мистериозно възкръсване на личната смелост и вдъхновение. Това ще са даровете, които ще дойдат при вас, когато отворите своите собствени Зали на Аменти, което означава вашия собствен Висш Ум.

 

Второто значение на термина „Зали на Аменти” се отнася до енергетичната работа, която трябва да извършим в полза на цялото човечество и бъдещите поколения. Това е енергетика, която ще действа независимо от вас и не включва нито вас, нито групата, която ще се събере в Сиатъл.

 

Действието на Отваряне на Залите на Аменти ще включва многоизмерни енергии, които ние ще привлечем по време на този 24-часов период, за който споменахме по-горе, и особено по време на едночасовия период, докато групата в Сиатъл е в медитация. Ние ще оркестрираме тези изключителни многоизмерни средства за отваряне на истинските Зали на Аменти, които се намират в етерните области и чиято физическа котва е под Платото Гиза в Египет. Това ще бъде направено за смелост и вдъхновение на цялото човечество и за да бъдат представени нови разбирания и нови технологии, заедно с мъдрост с цел издигането на всичко живо.  

 

За тези от вас, които решат да участват в тази медитация, времето и пространството ще бъдат издигнати и вие ще летите на крилете на своята собствена висша същност.

 

Хаторите, 11 октомври 2010 г.

 

 

 

Мисли и наблюдения на Том

 

В изложението си по-горе Хаторите се изразиха поетично, когато казаха:

 

„Целта на тази лична активация е да ви донесе даровете на вашия собствен висш ум – нова творческа мисъл, заедно с мъдрост, за издигането на вашия собствен живот и издигането на вашите взаимоотношения, както и на вашето общество чрез мистериозно възкръсване на личната смелост и вдъхновение.”

 

Признавам, че съм любител на поезията, но също така – на яснотата. Затова след предаването на това послание Джуди и аз ги помолихме да се изразят по различен начин. Те отговориха с това...

 

„Когато човек достигне до своя Висш Ум и получи достъп до вибрационните дарове от това царство (или от своето собствено висше съзнание), той или тя ще бъде изпълнен/а с вдъхновение и смелост. И този вид вдъхновение и смелост биха могли да променят света чрез действията, които бъдат предприети след това от този човек.”

 

Аз наистина ценя тази перспектива и това е гледна точка, която е поддържана дълго време от Хаторите, още от първата ми среща с тях преди години. Те винаги са казвали, че колективната трансформация ще настъпи чрез трансформация на отделните индивиди.

 

Също така ми харесва начина, по който те описват тази промяна (този прилив на смелост и вдъхновение) и как тя ще повлияе върху нашите взаимоотношения (как се държим един с друг) и в крайна сметка върху нашите общности.

 

По време на тази медитация вие ще се присъедините към хиляди и хиляди други хора, които са част от света на сангха (духовна общност). Ние сме от много различни страни и разнообразието е може би един от отличителните ни белези. Много от нас говорят различни езици и имат различни философии, религии и духовни пътища. И повечето от нас никога няма да се срещнат лично. Но всички ние, които се присъединим към тази медитация, ще се включим във Великата Мистерия, когато нашите сърца и умове ще бъдат обединени заедно за един творчески акт – издигането на всичко живо.

 

Синхронизиране на времето

 

Хаторите ще започнат активацията за Отварянето на Залите в 12 :01 ч. на обяд (една минута след обяд) Тихоокеанско лятно часово време в неделя, 31 октомври 2010 г. и това ще продължи 24 часа до 12:01 ч. на обяд Тихоокеанско време в понеделник, 01 ноември 2010 г. Както обявиха те, вие можете да се присъедините към енергията на медитацията по всяко време в този 24-часов период. Но те посочиха, че енергетиката ще бъде най-силна, когато групата в Сиатъл се събере за медитацията. Това ще се случи в 15:00 ч. и ще продължи до 16:00 ч. Това е Тихоокеанско лятно часово време, тъй като северозападната част на САЩ все още ще използва това време, когато се провежда срещата. Можете да намерите различни интернет сайтове за преобразуване на времето, включително Световен Часовник, за да изчислите вашето местно време. Включваме линк към Часовника на Световното Време: www.timeanddate.com/worldclock/ converter.html                       

 

Искам да подчертая важността на този 15-минутен период на почивка и мълчание след извършване на медитацията три пъти, както предложиха Хаторите. Тази медитация може да бъде мощно променящо мисленето преживяване, особено когато се изпълнява отново и отново в три пълни серии. Да се каже, че някой може да бъде малко дезориентиран по отношение на триизмерната реалност веднага след медитацията, по мое мнение, е подценяване. Както казаха Хаторите, този период на почивка и тишина не е за лично удоволствие. Това е жизненоважна необходимост, за да може да се интегрира преживяното. 

 

Практически въпроси

 

Увеличихме капацитета на нашия сървър, за да се справим с по-честите тегления на медитационната музика Вътрешният Кристален Дворец (The Crystal Palace Within), която се намира в раздела Звукови Дарове (Sound Gifts) на сайта. Но ще помогнете много, ако вие лично изтеглите музиката на вашия компютър или mp3 плейър преди реалната медитация, вместо да я пуснете директно от сайта ни. Всяка нова световна активация на Хаторите изглежда привлича все повече и повече хора и ако твърде много от тях натиснат бутона за възпроизвеждане или сваляне в часа на медитацията, това би могло да претовари нашия сървър, въпреки усилията ни. Затова, моля, изтеглете медитационната музика преди събитието, така че да не трябва да я пускате от сайта ни по време на медитацията.

 

Изключително важно е да прочетете пълното описание на медитацията и да я направите поне веднъж, за предпочитане няколко пъти, преди събитието, така че да сте запознати с преходите и състоянията на ума, до които води тази звукова медитация.

 

Ако имате време и желание, бих ви препоръчал силно да прочетете и „Изкуството на  скоковете във времевите линии” от 03 август 2010 г. Предлагам ви да прочетете това послание, тъй като вярвам, че това е един от феномените, които ще се случат по време на тази активация на Хаторите – а именно, онези от нас, които участват в медитацията, ще направят временно скок във времевите линии към един по-благосклонно изразен свят със съпътстващите го възможности за ускорена еволюция. 

 

Хаторите ми казаха, че тази световна медитация ще бъде със зашеметяващ обхват както за тези от нас, които решат да участват, така и за голямото човешко семейство. Това е една дръзка и смела стъпка, която предприемаме заедно и докато политаме към своята висша същност, нека благословията на това колективно извисяване да се разпростре към вас и вашите близки.

 

Том Кениън

 

 

 

Превод от английски Камелия Захариева

 

Източник: http://tomkenyon.com/opening-the-halls-of-amenti

 

 

 

 

Tuesday the 7th. Spiralata.net 2002-2019