Споделено от вас, читателите

Последното време и Второто Пришествие

Печат

Последното време и Второто Пришествие

 

Това е един вариант тълкуване за Последното време до Второто Пришествие. Много добри Библейски тълкуватели са на подобно становище по отношение на събитията до сключването на мирния договор, но имат някои различия от кого ще бъде сключен, Тръмп или 10-те държави, обединили се в съюз след разпадането на  Европейския съюз съгласно пророчеството на Данаил. Имат и някои различия по отношение на Антихриста в лицето на звяра от морето. Господ е дал прозрение на неговите „слуги“ да могат да тълкуват неговото Слово. Всичко описано по-долу е подкрепено от Библията.

Подчертавам, че това не са мои тълкувания.

Всички знаци от Библията до започване на 7-та годишна седмица на Пророк Данаил са изпълнени, остава само един знак, най-важния: сключването на мирния договор (със сила) между Княза (държавник) с Многото (Израел и арабските държави). И когато този договор се сключи, започва да тече 70-тата годишна седмица, значи последните 7 години до идването на Исус Христос. „Князете на този свят“ (световният елит) знаят, че тогава им остават само 7 години да господстват над човечеството и знаят от Библията каква съдба ги очаква при Господния съд.

Малко преди да започнат 7-те години, най-праведните, така наречените Първородните, 144000-те (които са си „избелили дрехите“), ще бъдат вдигнати с нови, духовни тела пред Трона на Господ, за да бъдат предпазени от изкушенията на Сатаната и от нещастията, които ще връхлетят върху човечеството, като най-ужасните ще бъдат през последните 3,5 години, наричани „Божият Гняв“и „Голямата Скръб“. Първородните (първата реколта), са високо развити души, които са от всички вселени и са от службата на Исус Христос. Те са в тези времена тук със специална мисия, най-вече да изградят кристалната решетка и когато тя е готова, Земята ще бъде вдигната на по-високо ниво на вибрация, което ще предизвика и големи природни катастрофи. Възможно е обаче те да бъдат вдигнати не преди 7-те години, а малко преди последните 3,5 години. Тълкуванията за това са различни.  Но с тяхното заминаване приключва и времето за прошка.

Когато те си заминат значи, че са си свършили работата и решетката е готова. С тяхното заминаване ще си замине и Светия Дух, който дойде на земята на Педeсятница преди 2000 години и досега предпазваше човечеството от самоунищожение, към което го подтикваше Сатаната. Той, Сатаната още има правото да е на Небето и на Земята. Но след заминаването на Светия Дух ще бъде изхвърлен от Небето и няма да има вече достъп до там. Това означава, че със всичката свирепост и разяреност ще започне да измъчва човечеството чрез своите подчинени (днешните господари на света), като въведе абсолютна диктатура, защото знае, че му остава много малко време. Библията пророкува образуването на съюз от 10 силни европейски държави след сриването на Европейския Съюз, който според Библията е всъщност възродената Римска империя и че те ще предадат властта си на Антихриста, наречен Звяра от морето. А Звярът от Земята ще е фалшивия Пророк, който ще бъде от Израел, съгласно Библейските пророчествата.

Три години и половина след подписването на мирния договор Антихриста ще се провъзгласи в Храма за Господ и с това ще го оскверни, ако наистина евреите изградят Третия храм, или ще оскверни Олтара, символизиращ го, защото ще се издигне за Господ.

И тогава започва Господния Гняв, а той е описан добре в Библията, особено в Господното Откровение на Йоан. Наред с многото поличби по небето, природни катастрофи и други нещастия, които ще сполетят човечеството, той ще прати арабите като Бич Божи против Израел, а малко преди края на времето ще се съберат Народите за Битката при Мегидо, наречена Армагедон. Не далеч от там се намира най голямото военно летище на Израел и най-голямото пристанище. Господ Исус Христос ще съкрати времето на Армагедона и предпази човечеството от самоунищожение.  

В Библията има над 3000 пророчества, които са изпълнени, над 200 само при пророк Данаил и над 150 само за Исус Христос. Няма до сега нито едно пророчество, което да е предсказано от Библията и да не е така изпълнено. Божественият план е перфектен и той ще се изпълни перфектно.

Кои са някои от знаците, които трябваше по Библията да бъдат изпълнени, преди да започне да тече последната годишна седмица по Данаил, 7-те години до Второто идване на Исус Христос:

- Унищожаването на Ерусалим в година 70-та

- Юдеите са разпръснати по цял свят и Израел престава да съществува като държава.

-  Евреите започват да се завръщат в Палестина от 1881 год. A до сега вече наброяват     към 7,5 милиона. 

- 1948 създаване на държава Израел

- 1967 год. в 6-дневната война с арабите евреите завладяват Източен Ерусалим и си възвръщат Храмовия хълм Сион.

- Тетрадата „Кръвна луна“ стартира на 15 април 2014 г. и завършва на 28 септември 2015 г. и не е случайно, че съответното лунно затъмнение както и други пъти е било видимо на еврейски празник.

- От септември 2016 в следващите 10 месеца се появяват на небето такива звездни и планетни разположения, че се очертава Дева с корона на главата от 12 звезди, слънцето до главата и луната под краката й, както е в Откровението по Йоан.

- През февруари 2018 Израел издава Тръмп & Кир – Монета. Това е персийския владетел, който позволява изграждането на Ерусалим и Храма (втория)

- От март 2018 евреите отново празнуват Пасха, макар и извън Храмовия хълм, като всяка година все повече се приближават до него.

- Признаване на Ерусалим за столица от Тръмп, а вече и от някои други държави. Преместването на американското посолство в Ерусалим през май 2018.

- Раждане на червената крава на 4 септември 2018, която е нужна за очистването на третия храм, който евреите искат да строят. (Вероятно няма да се стигне до там, но те искат поне да могат да имат олтар на Храмовия хълм). От Мойсей до Разрушаването на Храма от Титос през година 70-та са родени само 9 червени крави, които са имали „нужната квалификация“: да имат най-много два различни косъма от червения. Сега се роди 10-тата.

- През септември 2018 Тръмп предлага план за мирен договор между евреите и арабите, най вече с палестинците – най-напред икономическата част, която предвижда инвестиции от 10 милиарда долара за 10 години, по един милиард на година.

- През януари 2020 той предложи и политическата част на този договор. Тя предвижда между другото: Йордания да отстъпи земи, където да се преместят Палестинците, Саудитска Арабия да отстъпи на Йордания земя с излаз на Червено море, Йордания да предостави на Саудитска Арабия правата върху Светилищата на Саудитска Арабия.

- Най-важната част от този договор е, че Саудитска Арабия ще позволи всички религии да могат да се молят на Храмовия хълм в Ерусалим, а това означава, че евреите най-после ще могат да правят там техните жертвоприношения. А това е много важно условие според пророчествата за Последното време. Те са подготвени, всички уреди имат, първосвещениците им са отбрани от левитиното коляно, дрехите им са също готови, те са обучени за Господната служба.  

Очаква се мирния договор да бъде подписан на 3 октомври 2020 (Шатри-празник на евреите) и да бъде ратифициран на 21 ноември 2020. Това означава, че Тръмп като президент ще може да го подпише. От избирането му до сега тъмните сили се бориха да го свалят от властта, но не успяха, защото времето е дошло и той изпълнява важна мисия по Господния план. Те даже заявиха, че ако трябва ще срутят цялата финансова и стопанска система, но ще предотвратят неговото преизбиране, защото тогава той ще ратифицира този договор. Разбира се, те не казват, че това е причината. А стане ли това, започват да текат последните 7 години на тази епоха до Второто Пришествие на Господ.

Колкото и да е опасна тази епидемия, ако това наистина е така, за господстващия елит е все едно какъв хаос може да настане, какъв ужасен срив, какви жертви ще има, но в никакъв случай да не допуснат преизбирането на Тръмп и с това наближаването на Господния съд. Становището на световните политически анализатори е, че ако има такъв срив, Тръмп няма да бъде преизбран. Но Господ не ще позволи това и той ще бъде преизбран, за да си довърши мисията.

Господ Исус Христос държи всичко под свой Контрол.

Емилия Екерман

Източници:

Dr. Roger Liebi

Abdul (Abdul memra)

Rudi Pinke

Dr. Lothar Gassmann

himmlisches-jerusalem oт youtube

Илюстрации:

 

Мирният договор и 70-тата годишна седмица (7 години) на Данаил

Господният съд и последиците за вярващите

Истуканът в съня на Данаил

Новият Световен ред

Вариант за Второто пришествие

Времето между Първото и Второто Пришествие

 

 

 

Monday the 25th. Spiralata.net 2002-2019