Самопознанието - път към просветлението

011. Трето ниво

Печат

Трето ниво

По пътя към просветлението

 

 

Кратко описание.

Трето ниво по пътя към просветлението е разделен на две части.

Първата част са техники за обработка и изчистване на най-важните шаблони на ума, основни човешки илюзии и групи дуалности в определени сфери от живота на всеки човек.

Обработката основно протича в бърз автоматичен режим на ниво подсъзнание, което и отличава трето ниво от предходните – това икономисва много време. Механизмът за обработка се запуска съзнателно, а работата се извършва от подсъзнанието съгласно пусната програма.

Техниките за просветление от трето ниво изчистват огромни масиви умствен боклук, включвайки не само общочовешките илюзии и привични шаблони (стереотипи), но и някои групи дуалности: най-важните и най-ненужните в човека.

С други думи, третото ниво обира това, което обикновено не е обработено на първо и второ, това, на което обикновено не ни се иска да погледнем и с което не искаме да работим, полускритите неща, изплъзващи се от съзнанието, но не по-малко актуални. Цялата работа става автоматично, което е голямо преимущество за бързината на обработката.

Както показва опитът, човек, не работил с дуалностите от предните нива (съзнателно), има малки шансове за успешна работа с автоматичните техники от трето ниво. За това първите две нива са крайно необходима подготовка за третото. Способността да приемаш каквото е трябва значително да бъде възстановена, за да може трето ниво да протече гладко. Напомням, че способността да приемаш каквото е се възстановява на всяко ниво по пътя към просветлението. Напълно просветленото същество е способно да приеме всичко.

Необработените дуалности след трето ниво остават много малко, ненужните стереотипи се разбиват на пух и прах и животът става много по-прост и лек – чувствате се много по-свободни. Способността да приемеш каквото е значително нараства, което е много важно не само за успешното преминаване на следващите нива, но и в обикновения живот.

 

Втората част от трето ниво – това е серия от издигащи техники по създаване, промяна и разрушение на илюзиите, включващи в себе си пространство, енергия, материя и време – тези елементи, от които се състои вселената.

Тези техники позволяват да се вземат под контрол умствените процеси, имащи отношение към тези елементи и да възстанови способностите ви на духовно същество (създаване, промяна и разрушаване на илюзиите), което се явява огромна крачка по пътя към просветлението.

Втората част представлява отделна степен и води към значително подобряване на състоянието, а също и към съвършено ново ниво на разбиране (осъзнаване) на живота.

Техниките значително усилват енергетиката, а понякога могат да включат способности като телепатия, ясновиждане и т.н., за дълго или кратковременно. Обаче не това е целта и няма на трето ниво техники за целенасочено развитие на подобни способности.

Цялата тази серия от техники дава на индивида по-голямо разбиране за живота, възстановява способността да създава, променя и разрушава всякакви илюзии осъзнато и по желание, и, съответно, да достигне до по-голяма духовна свобода.

В зависимост възстановяването на тези способности, зависимостта от този свят се свежда до нула и вие чувствате това в ежедневния живот.

Внимание! На трето ниво добавих още две техники. Първата от тях отстранява негативните емоции и чувства. Втората е много силно средство за щателна обработка на темата за парите и отношенията. Това е толкова силна и ефективна техника, че си струваше да я отделя в отделно ниво, но не исках да стане объркване, пренареждайки нивата, така че я добавих тук. Затова, който преминава или е преминал трето ниво без тази техника, да ми напише писмо, за да му я изпратя. Това е безплатно.

За тези, за които е актуална темата за парите, финансовите потоци и отношения – тъкмо навреме. Ще послужи не само на бизнесмените, предприемачите и търговците, но и на всички останали, тъй като на всеки човек му се налага да си има работа с пари и да има финансови отношения. Няма да станете изведнъж милионери или веднага щ ви нараснат доходите (макар че може да се случи), но техниката ще почисти немалко натрупани ментални боклуци, които така или иначе блокират финансовите потоци, намаляват способността да имате пари и разумно да се разпореждате с тях.

Всички останали положителни резултати от техниките на трето ниво можете да смятате за приятен бонус. Например, Опит извън тялото, който се случва по време на изпълнението на тези упражнения, може да се използва не само за увлекателни извънтелесни пътешествия, но и за практични цели.

Трето ниво е обновено на 19.09.2011 (вече втори път) и е добавена техника за обработка на илюзията за причинност. Който преминава или е преминал трето ниво, може да ми напише да му изпратя тази техника.

Успех!

 

Анекдот

Една маймуна обяснява на друга какво е това условен рефлекс:

"Виж сега, аз сега ще натисна този бутон и този тип в бялата престилка веднага ще реагира и ще ми даде банан.

Източник: http://pro-svet.at.ua/index/0-16

Превод: Таня Т.

Wednesday the 27th. Spiralata.net 2002-2019