Събития

Д-р Брус Липтън в България

Печат

Д-Р БРУС ЛИПТЪН В БЪЛГАРИЯ

по покана на

ИНСТИТУТ ЗА ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ

СЕМИНАР

НОВАТА БИОЛОГИЯ – НАУКАТА ЗА ТОВА КАК ДА СЪЗДАДЕМ РАЙ НА ЗЕМЯТА

 21 Октомври 2017

СОФИЯ

 

С осигурен превод на български 

 

НАЛИЧНИ СА ОГРАНИЧЕН БРОЙ СВОБОДНИ МЕСТА ЗА СЕМИНАРА
КРАЙНИЯТ СРОК, ДО КОЙТО МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ БИЛЕТА СИ, НА НАЙ-НИСКАТА МУ СТОЙНОСТ ИЗТИЧНА НА
21-ви Юни 2017

 

Вземете своя билет – тук

 

Здравейте!

Имаме интересна новина – за пръв път в България ще ни гостува световноизвестният клетъчен биолог и лектор д-р Брус Липтън.

Ако името му Ви е познато и научните му открития са интерес за Вас, то семинарът му несъмнено ще Ви бъде от полза, а срещата с него – запомнящо се преживяване, което ще Ви вдъхнови за много време напред.

Ако сте сред останалите, нека Ви разкажем за него

Д-р Брус Липтън е клетъчен биолог и международно признат лектор. Бил е преподавател във факултета по медицина към университета на Уисконсин, а по-късно неговата дейност продължава в изследователския център на университета Станфорд. Автор на бестселъра „Биология на убежденията“ и съавтор със Стив Баерман на бестселъра „Спонтанна еволюция“. През 2009 г. д-р Липтън получава престижната награда „Goi Peace Award“ в Япония, като признание за научните си постижения.

Задълбочените изследвания на д-р Брус Липтън в областта на клетъчната биология се смятат за огромен научен пробив. По време на семинара той ще ни представи своята теория и научни открития за връзката между съзнанието и материята, за биохимичните ефекти на мозъчните функции и неизвестните до неотдавна взаимодействия между тялото, психиката и духа и ще ни даде отговор на въпроси като:

Кои са научните доказателства за съществуваща връзка между мисълта и гените?

Как средата, в това число и нашите мисли и емоции, могат да контролират генетичния код?

Наистина ли има взаимодействие между съзнанието и тялото?

Могат ли „програмираните“ в ранното развитие на човека мисловни и поведенчески модели да бъдат променени на по-късен етап?

Ако искате да чуете отговорите на тези и много други въпроси и то подкрепени от един научен подход, този семинар е за Вас.

Ако искате да научите повече за процеса на трансформация на клетъчно ниво и да получите практически насоки как да работите със себе си и да прилагате тези методи в ежедневието си, то семинарът на д-р Брус Липтън със сигурност ще Ви бъде от полза.

Срещата с такъв човек сама по себе си е преживяване, което разширява светогледа и дава нов поглед върху вече наложени модели на мислене и поведение.

Каним Ви да се присъедините към това пътешествие към себе си.

Побързайте и запазете своето място за семинара с д-р Брус Липтън.

 

Повече инфо за събитието – тук

Поздрави,

Екипът на Институт за Интегрално Развитие

 

www.integral-bg.eu

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 
Wednesday the 8th. Spiralata.net 2002-2019