Събития

Нийл Доналд Уолш в България!

Печат

Нийл Доналд Уолш в България!

Една мечта се сбъдва. Нийл Доналд Уолш, световно известният автор, вдъхновител на милиони по цял свят – духовно търсещи или материално ориентирани – идва тази година в България!

27 и 28 май 2016 са двата дена в който Нийл ще бъде наш гост и ще се раздаде докрай на българските си приятели в София!

“Изобилието И Успеха – От Мечта До Реалност” – това ще бъде темата над която ще се фокусира дълго чакания в България Нийл. 27 май ще бъде отреден на вечерна лекция, а 28 май ще предложи на българските търсещи вечните отговори, един уникален и раздвижен интерактивен формат – уъркшоп, който ще даде възможност за дискусии, задаване на въпроси и активна комуникация!

Поредицата на Нийл Доналд Уолш “Разговори с Бога” не спират да се радват на нестихващ интерес, изстрелват го трайно на върха на всички класации, а него – правят милионер.

Не винаги се е радвал на такъв успех, обаче. Преди да стане известен, Нийл Доналд Уолш преживява редица съкрушителни удари в личен и професионален план. Домът му и всичките му вещи изгарят в пожар, банкрутира, бракът му се разпада, а той пострадва тежко в автомобилна катастрофа. След като се възстановява, Уолш се оказва сам и безработен, и известно време живее и се препитава като клошар.

Отчаян и уплашен, той пише гневно писмо до Бога, главният виновник за всичките му нещастия. За негова огромна.изненада, той получава отговор на яростната си тирада. И така се раждат книгите “Разговори с Бога”, които се превръщат в извор на утеха, радост, надежда, вяра и вдъхновение за милиони хора по цял свят.

Добре дошли в една оживяла мечта – първото събитие на Нийл Доналд Уолш в България!

Ето, че дойде времето, когато ще получим много отговори на въпросите, които сме си задавали гласно или просто наум, по много от темите в ежедневието ни. Като вестител на новото време, много от неговите уроци за живота се използват за пример и в духовните и в бизнес средите в България.

Независимо дали сте духовно търсещ, или преследващ бизнес успехи; дали сте домакиня или бизнес дама; дали преживявате лични съкрушителни преживявания, или сте се устремили към мечтан връх – съзнанието ви търси същите вечно валидни отговори. И имате възможност да ги получите лично и съкровено от Нийл, който не се посвени да потърси тези отговори от най-високото място – от Бог.

И не, тук няма да говорим за книгите му и за всичко, което е написал, тук ще дискутираме директното приложение на неговите съвети и промяната в живота, за която копнеем. Как от просяк се става милионер, как се случва мечтаният живот и какво ни пречи да го имаме, как да подобрим отношенията си с роднините, близките, колегите и продавачката в магазина. Въпроси за любовта, секса и смисъла на живота, както и много други….

А, знаете ли, че много от днешните мотиватори и духовни лидери в България, са започнали дейността си чрез съветите наНийл Доналд Уолш? Знаете ли, че много от успешните бизнесмени следват неговите правила за живота?

А, какви са те и как се прилагат на практика – Елате да ги научите директно от източника, на първия негов семинар в България.

Кога: 27ми и 28ми Май 2016г.

Къде: град София – Интер Експо Център

Билети: От 16.02.2016 билетите ще могат да бъдат купувани в мрежата на ТикетПро

http://www.ticketpro.bg/

От 16.03 до 30.03 – цените на билетите ще бъдат с 15% отстъпка
От 31.03 до 30.04 – цените на билетите ще бъдат с 10% отстъпка

От 01.05 до 15.05 – билетите ще бъдат със стандартната си себестойност

От 15.05 до 27.05 – цените на билетите ще бъдат покачени с +20% от стандартната си себестойност

За подробна информация относно билети, реклама, организация, спонсори – www.ndwalsch.com, може да пишете съобщение на фейсбук страницата или на тел: 087717979.

“Проблемът, пред който днес е изправен светът, е духовен. Вашите представи за духовното ви убиват. Вие отново и отново се опитвате да разрешите глобалния проблем на човечеството, сякаш той е политически, икономически ии военен – а той не е нито едно от трите. Проблемът е духовен. И това е единственият проблем, който вие като че ли не знаете как да разрешите…” 

Източник: http://www.svoizbor.com/2016/02/%D0%BD%D0%B8%D0%B9%D0%BB-%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B4-%D1%83%D0%BE%D0%BB%D1%88-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/

 

 

Wednesday the 8th. Spiralata.net 2002-2019