Просветление за половин час

001. От автора

Печат

Просветление за половин час

Валерий Просвет

 

 

Тази книга е за теб

1. От автора

Веднъж ме попитаха: „Валери, имате ли книга за просветлението? Или, може би, сайта Ви във вид на книга, за да може да се запише на телефона и да се чете без интернет?“ Тогава още нямаше нито едното, нито другото.

Ако сега бих започнал да правя нов сайт на тема просветление, то именно тези текстове щях да публикувам. Кратко, мощно, без разводняване – за сериозните търсачи на Истината.  Все пак ще има някакво малко въведение за тези, които още не са в темата и са се натъкнали на тази книга „случайно“.

Докато тази книга се публикува на сайта като „демо“ версия, като чернова, на форума може да задавате въпроси, да посочвате правописни грешки, да допълвате материали за някои неща от ваша гледна точка и има смисъл да се добави в книгата и т.н. Когато всички глави бъдат публикувано в сайта и проверени от читателите за грешки, разбираемост и читаемост, аз ще събера всичко в един файл и тогава книгата „Просветление за половин час“ ще може да се сваля цялата и линка за сваляне ще бъде на тази страница.

Предварително благодаря на всички, които ще вземат участие в обсъжданията и корекциите, а също и в промоцията на книгата, ако, разбира се, ви хареса. Може да популяризирате книгата в социалните мрежи, форуми, блогове и т.н. Имам една голяма молба: при публикация на текстовете на книгата на други места, съхранявайте линка към източника.

Отзивите за книгата публикувайте на форума в темата: „Отзиви за книгата „Просветление за половин час.“

С най-добри пожелания

Чисто Съзнание, а по съвместителство – Валери Просвет,

Автор на сайта  http://pro-svet.at.ua и загадъчен персонаж от вашия сън. smiley

Източник: http://pro-svet.at.ua/index/kniga_prosvetlenie_za_polchasa_valerij_prosvet/0-137

Превод Таня Темелкова

 

 

Wednesday the 27th. Spiralata.net 2002-2019