Представяне на книга

Ти си Сътворителят

Печат

Планета на Благодат – ти си Сътворителят

 

Излезе от печат новата книга на Багрина Кларк „Планета на благодат – ти си Сътворителя“.

 

До земните сътворители

Сириус ви приветства! Ние сме до всеки, който ратува за Доброто на прекрасната ви планета Земя! Познаваме земната история и участвахме в развитието на миналите земни цивилизации. Особено силно сме ангажирани към днешната цивилизация и Великия Земен Преход. Вашият свят и Планетата ви са разтърсени от промени. Характеристиката на настоящето време е ПРОМЯНА.

Новите енергии са в тялото на Планетата, те са и във всяка ваша клетка и работят за Промяната. Приемете с положителен знак всичко, което сега се случва на Земята. Енергията на Уран бурно разрушава, за да отвори път на новия градеж. Нещата се случват по нов начин. Свободен, човешкият Дух шества по Планетата, променяйки цялостно земния живот. На прага сте на Златна епоха. Тя предстои и може да се случи! Глобалното съзнание твори Нов Свят. Вие, Сътворителите, сте отговорни за Планетарното Съзнание. То трябва да бъде просветлено докрай! Да бъде изпълнено докрай с положителна енергия. Бъдете всеки миг нащрек, за да задържите и усилите победния ход на Просветленото глобално съзнание. Заливайте със Светлина и Любов Земята. Казвайте й, че я обичате. Тя също ви отвръща с Любов. Обединени, планетарната и човешката Любов могат да направят чудеса.  И те започват да се случват. Духът на Промяната владее вече Планетата ви и процесът е необратим.

Сътворители, вие сте воините на Промяната, вие пресътворявате  настоящия свят чрез Любов!

Да бъде!

 

Откъси от тази книга можете да прочетете на

http://www.spiralata.net/kratce/index.php/predst-kniga/944-bagrina3

 

 

Багрина Кларк е автор и на книгите:

33 писма от Христос – есета, 1992 г.;

Земята – щастлива отново, 2001 г. ;

Посети ме, Господи, пак – есета, 2002 г.;

Човекът – Божествен отново, 2002/4 г.;

Повярвай – ти си Светлина, 2003/8 г.;

Животът е твоя игра, 2004/9 г.;

И рече Бог: Вдъхвам ви и Любовта, 2005 г.;

Лотос бял е твоята душа, 2007 г. ;

Новата Земя – обител на радостта, 2011г.;

Новото Битие; Живот в сърцето,2012 .

 

ТЕЛ. 02 957 26 54; E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Wednesday the 27th. Spiralata.net 2002-2019