Представяне на книга

Силата

Печат

„СИЛАТА“от РОНДА БЪРН

издателство“Изток-Запад“ 2010

Какво представлява СИЛАТА

·      Любовта не е слаба,немощна и уязвима. Любовта е единствената позитивна сила в живота! Любовта поражда всичко положително и добро.

·      Всичко, което искаш да бъдеш, което искаш да правиш или което искаш да имаш, произлиза от Любовта.

·      Позитивната сила на Любовта може да създава всякакви хубави неща, да умножава доброто в живота ти и да променя всичко в него, което е негативно.

·      Всеки ден, във всеки миг, ти правиш Избор дали да обичаш и да впрегнеш положителната Сила – или да не го направиш.

·      Законът на привличането е законът на Любовта,и именно той действа в твоя живот.

·      Каквото даваш в живота си, това получаваш в замяна. Излъчваш ли Позитивност, ще получиш Позитивност, излъчваш ли негативност, ще получиш негативност.

·      Нещата в живота ти не се случват просто така; ти получаваш всичко в живота си въз основа на това, което си дал.

·      Няма значение дали мислите и чувствата ти са добри, или лоши, те ще се върнат при теб също така механично и дословно като ехо.

·      Хората, чиито живот е ПРЕКРАСЕН, мислят и говорят повече за онова, което ОБИЧАТ, отколкото за онова, което не обичат!

·      Говори за Хубавите събития в новините. Говори за онова, което обичаш. Така ще го привлечеш към себе си.

·      Ти притежаваш неограничена способност да мислиш и да говориш за онова, което харесваш и обичаш - а това е неограничена способност да привличаш всичко хубаво в живота си!

·      Обичай, защото когато обичаш, ти използваш най-великата сила във Вселената

 

Силата на Чувствата

 

·      Това как се чувстваш в даден момент е по-важно от всичко останало,защото чувствата,които изпитваш сега,творят живота ти.

·      Твоите чувства са движещата Сила на мислите и думите ти. Важно е какво изпитваш!

·      Всички ДОБРИ чувства произлизат от Любовта! А всички отрицателни чувства са следствие от липсата на Любов.

·      Всяко хубаво чувство те приобщава към закона на Любовта, защото именно от Любовта извират всички хубави чувства.

·      Усилвай интензивността на добрите си чувства,като мислиш за всичко, което харесваш и обичаш. Без да спираш, изброявай едно след друго обичаните неща. Продължавай, докато не се почувстваш ПРЕВЪЗХОДНО.

·      Чувствата, които изпитваш по отношение на всяко нещо в живота си, са точно отражение на онова, което ти си ДАВАЛ от себе си, което си Излъчвал по  отношение на това нещо.

·      Животът не ти се случва - той откликва на теб! Ти сам си избрал всяко нещо в живота си и правиш избор чрез това което даваш, което излъчваш.

·      СИЛАТА на Хубавите чувства, които можеш да изпиташ, няма предел, а това означава, че и висотите, до които може да стигне животът ти, също са безпределни.

·      Всички неща, които харесваш и обичаш,се стремят към теб! Парите се стремят към теб. Здравето се стреми към теб. Щастието се стреми към теб.

·      Недей да се бориш и да се мъчиш да промениш обстоятелствата в живота  си. Изпитай Любов, излъчвай Любов чрез позитивните си чувства и всичко желано ще дойде при теб!

·      Трябва най–напред да ИЗЛЪЧВАШ ПОЛОЖИТЕЛНИ ЧУВСТВА. Трябва най-напред да си Щастлив и да излъчваш Щастие, за да получиш всичко онова,което те прави Щастлив! Всичко което искаш да получиш в живота, най-напред трябва да го дадеш!   

 

Честотата на Чувствата

·      Всичковъв Вселената е магнетично и всичко, включително твоите чувства и мисли, притежават електромагнитна честота.

·      Всичко което изпитваш било то добро или лошо, определя твоята честота и също като магнит ти привличаш хората, събитията и обстоятелствата, които са на същата честота.

·      Във всеки мигти можеш да промениш честотата, на която се намираш, като промениш чувствата си, и тогава всичко наоколо ще се преобрази, защото ти вече си на нова честота.

·      Аков живота ти се е случило нещо отрицателно, ПО СИЛИТЕ ТИ  Е  да го промениш. Никога не е твърде късно, защото винаги можеш да промениш начина, по който се чувстваш.

·      Мнозина оставят чувствата си на автопилот; техните емоции са просто реакция на случващото се. Тези хора обаче не осъзнават, че именно чувствата им са причината за това, което им се случва.

·      За да промениш каквото и да било-обстоятелствата в живота ти, свързани с парите,здравето и всичко останало,- трябва да промениш начина по който се чувстваш!

·      Обвинения, критика, търсене на вина и оплаквания са форми на негативност, които водят до спорове.

·      Изхвърли от речника си думи като  ужасен, кошмарен, отвратителен и противен, защото когато изричаш тези думи, те са съпътствани от силни чувства.

Използвай повече думи, като ПРЕВЪЗХОДНО, ИЗУМИТЕЛНО, НЕВЕРОЯТНО, ЧУДЕСНО, ПРЕКРАСНО.

·      Дори само 51% добри чувства и мисли, които излъчваш,са достатъчни, за да се  наклонят везните на живота ти!

·      Всеки ден е възможност за един нов живот. Всеки ден ти се намираш в точката, в която могат да се наклонят везните.

        И във всеки един денти можеш да промениш бъдещето - посредством това как се чувстваш.

 

СИЛАТА И СЪЗИДАНИЕТО

·      Независимо дали желаеш  да получиш нещо,или искаш да промениш нещо нежелано, Процесът на сътворяване е неизменен: ПРЕДСТАВИ СИ,  ПОЧУВСТВАЙ, ПОЛУЧИ.

·      ВЪОБРАЖЕНИЕТО те свързва с това което искаш. Твоето желание и чувството на Любов пораждат магнетизма, магнетичната сила, която притегля желаното към теб!

·      Представи си, че си получил желаното. И в същото време изпитай Любов към това, което си представяш.

·      Искай желаното от все сърце, защото  да желаеш, значи да изпитваш Любов, а ти трябва да излъчваш Любов, за да получиш това, коетообичаш!

·      Когато си представяш нещо положително, което желаеш и обичаш, ти впрягаш силата на Любовта. Прекрачвай границите на въображението си и си представяй възможно най-прекрасните неща, които желаеш.

·      Всяко желано нещо, което можеш да си представиш, вече съществува! Независимо какво е то,щом можеш да си го представиш то вече съществува сътворено.

·      В своите разговори с другите или мислено казвай: Представи си,ако..‘‘ и после довършвай изречението с това,което желаеш!

·      Използвай реквизит, помощни средства. Обгради сес дрехи, картини, снимки и подходящи предмети, за да можеш да си представяш, че имаш това, което искаш, и да изпитваш съответните чувства.

·      Твоите сетива също са помощни средства .Ето защо използвай всичките си сетива за да успееш да се почувстваш така, сякаш вече имаш желаното. Докосни го, вкуси го, долови мириса му, виж го и го чуй!

·      Щом завършиш Процеса на Сътворяване, ти се пренасяш в един нов свят,в който съществува именно това, което искаш, въпреки че ти все още не можеш да го видиш. Но знай, че ще го получиш!

 

ДА ЧУВСТВАШ ЗНАЧИ ДА СЪТВОРЯВАШ

·      Всекичовек е обгърнат от магнитно поле и затова където и да отидеш, магнитното поле те съпътства.

·      Ти привличаш всичко в живота си чрез магнетизма на полето,което те обгръща. Чувствата ти са тези, които определят дали в даден момент полето ти е положително или отрицателно.

·      Всеки път когато излъчваш Любов чрез своите Чувства, Думи или Делати увеличаваш Любовта в магнитното поле около себе си.

·      Колкото повече Любов има в полето около теб, толкова по- голяма мощ притежаваш да привличаш нещата, които харесваш и обичаш.

·      Представи си желаното мъничко колкото една точка! Защото за силата на Любовта това, което ти искаш е по-малко от една точка!

·      Не е нужно да превръщаш негативното в позитивно. Просто излъчвай Любов към желаното, защото неговото сътворяване идва на мястото на всичко негативно!

·      Всеки ден в продължение на 7 минути си представяй, че желаното е твое, и изпитай съответните чувства. Прави го,докато не усетиш, че желаното наистина е твое, така както знаеш, че името ти е твое.

·      В живота има само една сила и това е силата на Любовта. Ти или се чувстваш добре, защото  си изпълнен с Любов, или се чувстваш зле, защото Любовта липсва, но всичките ти чувства представляват определена степен на Любовта.

·      За да не изпадаш в прекалена сериозност по отношение на лошите чувства, представя си ги като ДИВИ КОНЕ, които си яхнал. А щом си ги яхнал, можеш и да слезеш от тях! Можеш да решиш да слезеш от тях! Можеш да решиш да слезеш от всеки кон също толкова бързо, колкото си се метнал на гърба му.

·      Промени това, което даваш, и винаги, без изключения, ще се променя това, което получаваш, защото така повелява законът на привличането. Това е законът на Любовта.

 

ЖИВОТЪТ ТЕ СЛЕДВА

o  Животът  ти предлага всичко, за да можеш да избереш онова, което  харесваш и обичаш!

o  Ако някой друг притежава желаното от теб, радвай се така, сякаш е твое. Щом излъчваш Любов по отношение на него ти го привличаш към себе си.

o  Щом виждаш желаното от теб, ти си настроен на една и съща честота с него!

o  В каталога на живота има много неща, които не обичаш, затова недей да ги избираш като излъчваш лоши чувства.

o  Обърни гръб на нещата,които не обичаш и не изпитвай по отношение на тях никакви чувства. Вместо това кажи ‘‘ДА‘‘ когато срещнеш нещо, което харесваш и обичаш.

·      Законът за привличането откликва на твоите чувства! Значение има само това, което излъчваш. Законът за привличането е твоят личен закон.

·      Ако осъждаш и критикуваш, привличаш към себе си критика. Ако изпитваш към друг човек или някой предмет ОБИЧ и БЛАГОДАРНОСТ, ти ги притегляш към себе си.

·      Когато хората видят, че нещо липсва, всъщност липсва само Любов.

·      Ти си достатъчно добър в този миг. Ако смяташ, че си извършил нещо, което не е редно, знай, че  за закона за привличането САМИЯ ФАКТ НА ОСЪЗНАВАНЕТО И ПРИЕМАНЕТО МУ е равностоен на ОПРОЩАВАНЕ.

·      Твоите Убеждения, били те верни или не, сътворяват света ти.

·      Твоето Въображение е по-реално от света, който виждаш, защото светът пред очите ти е плод на това, което си представяш и в което вярваш! Истината, в която вярваш и която усещаш, непременно ще се превърне в твой живот.

·      Историята, която разказваш, била тя добра, или лоша, ще стане историята на твоя живот. Затова започни да разказваш историята на твоя Изумителен живот и законът на привличането ще се погрижи да я превърне в действителност.

 

КЛЮЧОВЕ КЪМ СИЛАТА

КЛЮЧЪТ  НА ЛЮБОВТА

·      За  да използваш Любовта като най-голямата сила в живота си, трябва да обичаш така,както никога не си обичал. Изпитай Любов към Живота!

·      Виждай единствено Любов, Чувай единствено Любов, Говори единствено за Любов и Чувствай Любов с цялото си сърце.

·      За Любовта, която можеш да изпиташ, няма предел, няма таван, и тя цялата се намира вътре в теб! Ти си Любов!

·      Всеки ден казвай на закона на привличането какво обичаш, като избираш нещата,които обичаш, и им се радваш.

·      За да промениш начина по който се чувстваш, или да увеличиш Силата на положителните си чувства, прави МИСЛЕНО СПИСЪК на всичко, което ОБИЧАШ И ОБОЖАВАШ!

·      ТВОЯТА  РАБОТА  е всеки ден  да обичаш колкото може повече.

·      Всеки ден полагай съзнателно усилие ДА ЗАБЕЛЯЗВАШ колкото може повече любими неща край себе си.

 

КЛЮЧЪТ НА БЛАГОДАРНОСТТА

·      Всеки пъткогато изпитваш БЛАГОДАРНОСТ, ти даваш ЛЮБОВ.

·      Бъди благодаренза всичко, което си получил в живота си (минало)

Бъди благодаренза всичко, което получаваш в живота си (настояще)

Бъди благодаренза всичко, което искаш в животаси, сякаш вече си го получил (бъдеще).

·      Благодарността, която изпитваш, ще умножи всичко в живота ти.

·      Благодарността е мостът, по който стигаш от негативните чувства до впрягането на Силата на Любовта!

·      За да използвашСилата на Благодарността, Практикувай я. Когато ти се случи нещо хубаво, отдай Благодарност. Дори и да е съвсем дребно, кажи ‘‘БЛАГОДАРЯ‘‘.

·      Колкото повече изпитвашБЛАГОДАРНОСТ, толкова повече ЛЮБОВ даваш; а колкото повече ЛЮБОВ даваш, толкова повече получаваш.

·      Всеки миге ВЪЗМОЖНОСТ да изпитваш БЛАГОДАРНОСТ и да УМНОЖАВАШ нещата, които обичаш. 

 

КЛЮЧЪТ НА ИГРАТА

·      Когато играеш, ти изпитваш РАДОСТ И ЩАСТИЕ - и в живота ти се случват неща, които ти носят РАДОСТ И ЩАСТИЕ. Сериозността води до нови събития, които те карат да бъдеш сериозен.

·      Би трябвало животът да е ЗАБАВЛЕНИЕ!

·      Законът на привличането не знае и не се интересува дали си представяш  и играеш, или всичко това е действителност,  затовавсичко, което ти излъчваш в своето въображение и чувствата си, ще стане истинско!

·      Независимо какво желаеш, впрегни Въображението си, използвай всевъзможен реквизит, измисляй игри и играй!

·      Постъпвай така,все едно вече притежаваш желаното! Когато изживяваш във Въображението си Радостта от постигането на мечтаното, законът за привличането улавя това чувство и е длъжен да осъществи мечтата ти.

·      Ако желано от теб се бави, причина  за това е единствено времето, което на теб самия ти  трабва, за да се настроиш на същата емоционална честота, на която се намира това, което искаш.

·      Когато си ВЪОДУШЕВЕН и ЩАСТЛИВ по някакъв повод, улови тази енергия и си ПРЕДСТАВИ МЕЧТАНОТО.

 

СИЛАТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПАРИТЕ

·      Не друго, а притегателната сила на Любовта движи всички пари на света и онзи, който излъчва Любов, като изпитва позитивни чувства, става магнит за парите.

·      Лесно е да се разбере какво е отношението ти към парите - ако не  ти стигат, значи нямаш положителни чувства по отношение на тях.

·      Любовта е притегателната Сила, която носи пари. Тя е и Силата, която кара парите да се споят с теб!

·      Когато плащаш, намери начин, какъвто и да е начин да изпитваш положителни чувства. Представяй си, че сметките са всъщност чекове, които получаваш. Или пък прибегни към благодарността и отдай благодарност на компанията, която ти е изпратила сметката.

·      Щом в ръцете ти попаднат пари, дори да са съвсем малко, изпитвай БЛАГОДАРНОСТ!  Помни БЛАГОДАРНОСТТА е най- великото средство за УМНОЖАВАНЕ.

·      Изпитвай ЛЮБОВ, когато плащаш, вместо да си нещастен, защото ти остават по-малко пари. Разликата между тези две състояния всъщност определя дали ще имаш куп пари, или ще живееш в недоимък до края на живота си.

·      Използвай банкнотите, за да ти напомнят да изпитваш положителни чувства, свързани с БОГАТСТВОТО И ИЗОБИЛИЕТО.  Представи си, че лицевата им страна е положителна страна, която символизира ИЗОБИЛИЕТО от парите, а обратната е отрицателната, която символизира  липсата на пари. Всеки път когато подаваш на някого пари,нарочно ги обърни така, че към теб да сочи лицевата страна.

·      Ако си щастлив заради успеха, независимо чий е той, ти привличаш успех!

·      Нека свършеното от теб да е поне равностойно на парите, които получаваш като печалба или заплата. Ако свършеното от теб струва повече  от заплащането, което получаваш, бизнесът ти и кариерата ти  ще вървят много по-добре.

·      Парите са само средство, с чиято помощ можеш да преживееш онези неща, които обичаш. Притегателната Сила на Любовта  разполага с безброй пътища, по които да ти донесе желаното, и само един от тези пътища е свързан с пари.

·      Представяй си, че си такъв, какъвто се харесваш, че вършиш това, което обичаш,че притежаваш вещите, които ти харесват, защото тогава  ще изпиташ много по-голяма Любов, отколкото би изпитвал, ако мислиш единствено за пари.

·      Най- прекрасното нещо в живота е, че когато поставиш Любовта  на първо място, всички пари, които са ти нужни, за да живееш щастлив и пълноценен живот, сами идват при теб.

 

СИЛАТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА МЕЖДУЛИЧНОСТНИТЕ ВРЪЗКИ

·      При контакта си с абсолютно всеки човек ти или излъчваш  Любов или не го правиш. А каквото даваш, това получаваш.

·      Даваш ли на другите Любов под формата на Любезност, Окуражаване, Подкрепа, Благодарност и всякакви други положителни чувства, всички те ще се върнат обратно при теб и ще се умножат, внасяйки Любов във всяка област от Живота ти.

·      По-скоро търси във взаимоотношенията си с някого НЕЩАТА които ХАРЕСВАШ И ОБИЧАШ, отколкото да забелязваш отрицателните му черти, и ще ти се стори, че с него се е  случило нещо невероятно.

·      Да се опитваш да промениш другия означава да мислиш, че си по- добър от него, да мислиш, че ти си прав,  а той греши,  означава  да не даваш Любов!

·      Да критикуваш, да хвърляш вина, да обвиняваш, да натякваш или да търсиш грешките на другия означава да не даваш Любов!

·      ТИ ТРЯБВА ДА СИ ЩАСТЛИВ, ЗА ДА СРЕЩАШ ЩАСТЛИВИ ВЕРСИИ НА ДРУГИТЕ!

·      Силата на Любовта ти изпраща огромно разнообразие от ЛИЧНИ ЕМОЦИОНАЛНИ ИНСТРУКТОРИ, маскирани като най-обикновени хора, но те всички  те тренират да ИЗБИРАШ ЛЮБОВТА!

·      Може да накараш всичко,което обичаш и което искаш, да се ЛЕПНЕ ЗА ТЕБ, като търсиш у другите ХАРЕСВАНИТЕ от теб качества и от все сърце им казваш “ДА‘‘!

·      Невъзможно е да говориш негативно или да слушаш негативни неща и в същото време да изпитваш положителни чувства!

·      Животът ти изпраща всеки човек и всяка случка, за да можеш да избереш това, което обичаш, и това което не обичаш. Когато реагираш на нещо, ти го правиш със своите чувства и по този начин ИЗБИРАШ това нещо!

·      Не би могъл да трансформираш една негативна  ситуация посредсвом отрицателни чувства. Ако продължиш да реагираш негативно, отрицателните ти чувства ще станат по-интензивни и ще се  увеличат негативността.

·      Ако се чувстваш ПРЕКРАСНО, Силата  на магнитното ти поле издига около теб ЩИТ, който е неуязвим за всичко негативно.

·      Да промениш начина, по който се чувстваш, е ЛЕСНО в сравнение с това, да полагаш неистови усилия да промениш обстоятелствата в света наоколо. Но ПРОМЕНИШ ЛИ ЧУВСТВАТА СИ и  околните  обстоятелства  ЩЕ  СЕ  ПРОМЕНЯТ!

·      Колкото повече ДАВАШ ЛЮБОВ и СЕ ЧУВСТВАШ ДОБРЕ, толкова по-магнетично става полето ти и толкова повече се разширява, като ПРИТЕГЛЯ ВСИЧКО И ВСИЧКИ, които ХАРЕСВАШ И ОБИЧАШ!

Подбра за вас Нина Гаврилова

Friday the 10th. Spiralata.net 2002-2019