Представяне на книга

Формули на парите - Сан Лайт

Печат

 

 

 

 

Формули на парите-
Сергей Михайлович Неаполитанский - Сан Лайт - Посвещение в „Алхимия на Изобилието‘‘- Издателство “Паритет“ - 2010 година
 
Творчеството, Любовта и Магнетичната Сила – са трите неща които съзнателно или несъзнателно –Привличат Парите
 formuli.jpg
 
1.Формулата на Преображението
Любовта ми дарява успех
- Тази формула е катализатор,който 1000-о кратно ни помага да постигнем Успех във всички начинания!
- Тя неутрализира всички неблагоприятни кармични реакции от нашата дейност
- Тя е мощна защита от всички опасности,свързани с вашата дейност,които дори не може да предвидите.
- Успокоява Ума .
- Засилва концентрацията и интуицията.
- Освобождава от вредни пристрастия
- Измества всички отрицателни мисли и образи и вибрации от съзнанието ако се поработи няколко часа с нея.
- Неутрализира всички деструктивни програми и
- Позволява да се настройте на вълната на Любов и Изобилие!
- При постоянна практика пренасяте Успеха и към други хора.
 
2.Формулата на Предназначението
Аз съм чудото на Вселената
Аз съм достояние на света.
Аз съм дар Божии.
(или съкратено:Аз съм чудо,достояние и дар)
Тази формула е Мощна активираща програма за вашия биокомпютър-трансформира целия Ви живот,вашето отношение към себе си и към целия живот.
Тази формула Ви прави неподвластни на манипулациите на хората и обстоятелствата.
Създава Ви чувство на увереност, дава Сили, Умиротворение и Радост.
 
3.Формулата на Доверието
Аз ценя себе си,
Аз ценя теб.
Аз ценя целия свят.
Повтаряте тази формула по време на общуване или при запознанство. Тази формула е интегрална по своята същност. Носи увереност, повишава ефективността на нашите намерения и прави общуването плодородно. Помага да се включат хората, с които сте свързани, с Успеха и Изобилието
 
4.Формулата на Самопосвещението
В моите очи е Светлината.
В моето съзнание - Изобилието.
Моят живот е празник.
Моето сърце е Любов.
Тази формула е като сутрешно измиване - повтаряте я пред огледалото - сутрин и тя ще преобрази вашата аура. Хората се оценяват по Аурата - т. е по този поток от мисли, който излиза от тях..Всичко което Ви заобикаля Ви сканира и влиза в определен резонанс с Вашето състояние.
Затворете очите си и си представете как точно между очите Ви излиза мощен лъч от Светлина -,,третото Ви око''
Научете се да изпращате Любов и Светлина във вид на Лъч ,които излиза от сърцето Ви.
 
5.Формулата на СОЛОМОН
Аз привличам      Парите
Аз утвърждавам Щастието
Аз умножавам     Любовта
Повтаряте тази формула за привличане на пари, пишете я, напявайте я! Дадена единствено на Соломон! Тази молба- формула на Изобилието от Единния Бог се отправя към Изобилния Космос да ''инвестира'' чрез нас пари за Утвърждаването на Щастието и Умножаването на Любовта в света на хората. Думата пари може да се замени с Богатство - както оригинално е дадена на Соломон .
Хубаво е да се прави СУТРИН с Кристал с добре оформени стени или Скъпоценен камък - те са символи на енергията на Изобилието, езотерични и практични.
Аз привличам      Богатство
Аз утвърждавам Щастието
Аз умножавам     Любовта
 
6.Формулата за Изпълнение на Желанията-108 пъти
Моето желание е изпълнено.
Изпълнено е със Сила,
Дадена от Бога. 
Като повтаряте тази формула 108 и повече пъти подред ,Вие създавате особено енергийно поле за успешно реализиране на своите желания. Знайте, че Силата изпълнява всяко желание.
1. Отделете само едно желание и се съсредоточете само към него като много точно го формирайте с пълни детайли.
2. Когато образа изкристализира пред вас, изпратете мислено към него енергия- потоци от Светлина, които излизат от третото Ви око(точно по средата между веждите ви),сърцето и слънчевия сплит.
3. Задръжте този образ и потоците Светлина - максимум 3-5 минути - у вас ще се появи възторг, вълнение ,сякаш вече сте го постигнали.
Много е полезно сценарият за постигане на целта да се изложи в писмена форма. 
 
7.Формула на Благодарност:
Благодаря ти, Изобилие.
Благодаря ти, Сила.
Благодаря ти, Късмет.
Произнасяйте тази формула тогава, когато получавате пари и каквито и да е материални ценности. Чрез благодарността Вие установявате много близки отношения с този на когото благодарите. Възниква канал на енергиен обмен.
 
8.Формулата на Силата
Аз мога всичко!
Повтаряте тази формула 100 и повече пъти на ден, за да имате свръхсъзнателно, съзнателно, подсъзнателно и безсъзнателно увереност за единствен възможен изход - УСПЕХ

9.Формулата на Парите
Космическото Изобилие се проявява като ПОТОК от Пари в моя живот!
1. В продължение на една седмица пишете тази формула сутрин и вечер по 54 пъти. Пишете и изпращайте тази формула на всички свой познати..Представете си, че тази формула и нейната експанзия(разпространяването й) играят роля на магнит. Когато я пишете, повтаряте и я изпращате, вие създавате особена Психоенергийна Антена, която улавя вибрациите на Изобилието
Произнесете думата ПОТОК 3 пъти и бавно пребройте от 9 до 1 .След това намирайки се в най-идеалното си състояние произнесете формулата на парите 9 пъти.-
2. ''Космическото Изобилие се проявява като ПОТОК от Пари в моя живот''Представете си как Потокът на Космическото Изобилие изпълва вашата Аура като ласкавите лъчи на слънцето..Най- добре да се изпълнява в слънчев ден, когато преливате от положителни емоции! Произнесете думата код- ПОТОК и пребройте от 1 до 9
3. И отново- произнесете думата код- ПОТОК и пребройте от 1 до 9. И отново произнесете думата ПОТОК. При произнасяне на думата ПОТОК съединете палеца и показалеца на дясната ръка - това е много важен жест- езотерична мудра .Изпълнявайте тази техника в продължение на една седмица (хубаво е на нарастваща луна ).Всеки път като произнасяте ''ПОТОК''и два пъти съединявате палеца и показалеца във вашето подсъзнание ще се развива програмата на успеха. Това ще е равнозначно все едно сте повтаряли формулата Стотици пъти и сте влезли в идеално състояние.
 
10.Формула на Радостта:
Моята радост – да получавам
Моята радост – да давам
Повтаряйте тази формула, когато обменяте нещо, продавате или купувате. Но както и другите формули, трябва да повтаряте, напявате, да декламирате тези формули, колкото се може по – често(300 – 1000 пъти) в рамките на една седмица, за да попие енергията на формулата, усетете ритъма, който прониква в пространството.
Всеки търговец (от уличния търговец на зеленчуци до търговеца на космически ракети) - произнасяйки тази формула, това ще му донесе сила, радост, благополучие, безопасност, увеличение на продажбите, просперитет. Ако Вие търгувате без радост, то парите, преминаващи през Вашите ръце, вашия ум, вашия живот, ще вземат от Вашата жизнена енергия и това ще Ви унищожи.
Търгувайте с радост, като че ли играете забавна игра.
В противен случай, не се занимавайте с това.
 
11.Формула на Богатството:
Бог е богат, аз съм богат.
Повтаряйте тази формула, колкото може по-често. Трябва да се повтаря най-малко 20 минути всеки ден в продължение на един месец (т.е.30 000 пъти).Можете да я повтаряте на глас, шепнешком, мислено.
 
12.Формулата за Успех:
Успех – в настоящето
Успех - в бъдещето
Успех – небето над мен
Успех – земята под мен
Успехът ме води към успеха.
Повтаряйте тази формула три пъти, когато излизате на улицата или преминавате през вратите. Вратите се явяват метасимвол на прехода от настоящето към бъдещето.
Повтаряйки по такъв начин, Вие закодирате в подсъзнанието програмата на успеха, която автоматично се включва, когато преминавате през врати, излизайки на улицата, започвайки своя път.
 
13.Формулата на Щедростта
Даром получавам, даром отдавам .
Повтаряйте тази формула, когато дарявате, отдавате, когато давате милостиня. Важно е да се повтаря тази формула в състояние на Благодарност за това, че човекът приема Дар от вас - така Вие увеличавате чрез произнасянето на формулата на Благодарността съзнателно циркулацията на Енергията на Изобилието. Поднесете на Бога, на Висшето съзнание, себе си и всичко, което имате, произнасяйки:
''Аз съм твой'' ''Да бъде Твоята Воля''
 
14.Формула на Изобилието:
Изобилие - силата на Бог
Изобилие - силата на Космоса
Изобилие – моят живот
Повтаряйте тази формула по всяко време на деня.
Произнасяйки я преди работа и всяко начинание, полагате основите за успех и просперитет.
 
15.Формула на Съзидателния Сън
Сънят ни носи познание,
Сънят ни дарява благополучие.
Повтаря се преди сън 7 пъти и повече - свързваме се с Вселенския Разум, отдъхваме от тревогите, натрупваме Сила и се приобщаваме към Вечността.
 
16.Формула на Благословението
Ти си Лъч Божий. Бъди Богат!
Ако искате някой човек да подобри своето материално положение, за да постигне успех и благоденствие, повтаряйте тази формула по различен начин, визуализирайки образа на този човек. Важно е да се намирате в радостно светло и щастливо настроение! Чрез тази формула Вие се обръщате към изначалната природа на този, на който искате да помогнете, актуализирайки я в дадената реалност. Повтаряйте формулата за себе си когато поздравявате хората. Представете си себе си, като Светлината на Единното Слънце на Света как се изливате като поток в аурата на човека ,на когото желаете Щастие и Благополучие. Можете да гледате и снимката на човека, докато повтаряте тази формула. Повтаряйте формулата и когато подарявате или гощавате.
Тази формула е КЛЮЧ за установяване на дружески, близки, съзидателни отношения с всеки човек.
 
17. Формула на Трите Стихии:
Аз дишам въздуха на Изобилието
Аз се къпя във водите на Богатството
Аз се изпълвам със слънцето на Щастието
Произнасяйте тази формула най-малко 21 пъти на места, където присъстват три стихии – въздух, вода, слънце(огън).
Благодарение на творческите вибрации на формулата, стихиите ще станат за Вас естествен проводник на Енергията на Изобилието.
 
18.Формула на Свободата:
Богатство – свободата
Богатство – силата
Богатство – времето
Аз съм богат
Аз съм богат
Аз съм богат
Повтаряйте тази формула 7седем пъти, преди, по време или след всяка покупка или плащане на услуга.
Формулата препрограмира Вашето неправилно отношение към богатството и парите
 
19. Формула на Светлината
Животът е празник на Светлината и Любовта
Повтаряйте тази формула, Вие ще се насладите на преживяването, че целият свят е игра на съзнанието, което приема много образи, форми и имена, но по своята същност е ЛЮБОВ и ВИСШЕ БЛАГО. Тази формула :
1. Дава Сила да се издигнете над тъгата, трудностите, суетата, умората
2. Да видите истинското положение на нещата
3. Виждате Мъдростта, Умиротворението и Проницателността.
 
20. Формулата на хармония:
Изобилието – моят баща
Хармонията – майка
Парите – мои приятели
Радостта – моето тяло
Истинското Изобилие идва при хармоничните и любящи хора.
Благодарение на тази техника Вие бързо ще се избавите :
1-от послеродов стрес 2- пречките в целия ви живот, 3-от синдрома на родителското неодобрение - и Вие лесно ще препрограмирате негативните генетически и кармични програми.
 
21. Формулата на Безсмъртието
Аз съм в океана на Безсмъртието,
Аз съм в пространството на Безсмъртието
Аз съм в света на Изобилието
Повтаряйте тази формула и така
1.Ще разрушите страха от смъртта
2.Чудотворно с нея ще постигнем Самоосъзнаване и Развиване на Творческите Сили
 
22. Формулата на Целта- връзка с Изобилието от Космоса :
Моята цел – ИЗОБИЛИЕ
Моят път - УСПЕХ
Моята воля – ВОЛЯТА НА БОГ
Повтаряйки тази формула,
Вие извиквате съответстваща Енергия, вибрация и отваряте канал, свързващ вашето съзнание и живот с конкретни аспекти на Изобилие от Космоса.
Формулата е Енергетичен и Семантичен код.
Горната формула позволява да се съчетаят няколко измерения на времето,  в което протичат процес на реализация на цели и намерения.
 
Подбра за вас Нина Гаврилова

 

 

 

 

Thursday the 2nd. Spiralata.net 2002-2019