Представяне на книга

Новата Земя - обител на радостта - Багрина Кларк

Печат

 

 

 

 

Новата Земя - обител на радостта - Багрина Кларк

 

bagrina.jpg

Приятели, излезе поредната книга на Багрина Кларк „Новата Земя - обител на радостта; изгрява културата на сърцето".

 

Темите: Докосване до Свещеното начало; Какво се случва сега със Земята и с човечеството; Новите енергии -  Махатма и на Богинята-майка достигат вече директно до Планетата ни; Ах, тази 2012; Ти си Христовото Съзнание; Всичко е Армагедон; Смисълът да живееш в тази епоха; Създай своя нов свят; Скачайте в новото измерение; Каквото си сътворите, това и ще бъде... Поздрави от Крион, от Учителя Иисус, от Ащар, от Лорд Майтрея, от Хаторите, от Вивамус и Санат Кумара.

 

Светлина и Любов!

 

 

 

На корицата:

 

Призивът на Санат Кумара

 

Мои обични земни хора, Аз съм Логосът на планетата Земя. С огромна радост ви казвам, че сте пред трона на Сътворителя на този Космически Ден. Вие сте в нова реалност. Заедно с нашата Планета влизате в царството на истинската Светлина. Илюзиите и линейното време остават в третото измерение, както и вашите горчивини. Новите реалности са факт благодарение на  подходящите избори, които направиха много човешки същества. Планетата ви се обновява и се отърсва от всичко негативно, което спираше вашата еволюция.

 

Всички вие, които се въплътихте в този отрязък от историята на Земята, бъдете БЛАГОСЛОВЕНИ! Вашите души избраха това земно време, за да преживеят настоящия Преход. Душите ви ликуват заради възможността да участват в реализирането на един Велик Свещен План. Енергиите на Първоизточника вече достигат директно до Земята. Махатма-енергията и енергията на Богинята-Майка очакват да ги призовете. От вас не се иска нищо друго – само бъдете осъзнати проводници на енергиите на Първосъздателя.

 

Разпространявайте този Призив! Обожавайте нашата прекрасна Планета!

 

Аз, Санат Кумара, всеки миг ви изпращам безмерната си ЛЮБОВ!

 

 

Предната книга на Багрина Кларк „Лотос бял е твоята душа” може да изтеглите от библиотеката на сайта.

 

 

 

 

 

 

Friday the 10th. Spiralata.net 2002-2019