Представяне на книга

Той говори

Печат

 

 

 

 

Той говори. Сензационните разкрития на един посветен.

 

 

govori7.jpg

 

 

 

 

 

Съдържание:

 

Как се роди идеята за книгата

 

Встъпителни думи от преводача

 

Той говори – дискусията с посветения

 

Приказки без край:

 

В градината на доброто и злото – приказка за пораснали деца

 

Пагоните на Луцифер – страшна приказка за лека нощ

 

Епилог

 

Библиография

 

 

 

Откъс от предговора на книгата:

 

Излишно е да си присвояваме авторските права на този текст. Той е плод на синхронични събития и интуиция.

 

Ние имаме претенцията само да притежаваме последното, като алхимика, който създава най-оптималната сплав от елементите, с които разполага. Ние не сме създателите на самите елементи. Нашата амбиция е да направим този текст достояние на възможно най-голяма аудитория. Всичко това не би било възможно без любезното позволение на самия автор на материала.

 

И приказката започва така...

 

Имало едно време.... един „случаен” ден, в който на едно „случайно” място се появи  „случайният” главен герой на нашия разказ и заяви, че е част от тайните фамилии, управляващи света задкулисно. Тези, които анимират явните правителства, като кукли на конци. И които диктуват какво, кога и как се случва ‘откакто свят светува’ по Земята.

 

Той предложи знанията си на участниците в една дискусия, позволявайки им да му задават всякакви въпроси по интересуващите ги теми.  И така, придържайки се към принципа за свободната воля, той предложи само онези от своите знания, които събеседниците сметнат за интересно да го попитат. В продължение на няколко дни се разви доста любопитна и разгорещена полемика, участниците в която  бяха свидетели на невероятни  и сензационни твърдения.

 

„Скритата ръка” (Hidden Hand), както се наричаше въпросният участник, взриви аудиторията с твърдението, че е част от комплексната душа Луцифер и чрез него говори самият Луцифер. Че той и Луцифер,  всъщност  са Едно.  

 

Излишно е да се прави какъвто и да било разбор на полемиката, да се опитваме да презумяваме,  дали  нещо или всичко в нея е истина или лъжа и затова сме се опитали да я предадем в максимално суров вид и без никакви изменения, точно така, както се случи.

 

 

 Откъс от „Той говори – дискусията с посветения”

 

В. „На какво се дължи фактът, че тези разкрития се споделят точно сега?”

 

О. Такава е повелята на Върховния Световен Съвет, според Волята на Създателя.

 

В. „Наистина ли сме смятани за движима собственост и търгувани като такива от правителствата ни?”

 

О. От правителствата, по принцип - да. На хората се гледа като на „второстепенни”.  Заложници, които са местени като шахматни фигури, в съответствие с плана на Играта. Фамилията, противно на популярното схващане, много от нас  не ви мислят зло директно. Божествената съдбовност се поддържа и развива,  а ние само трябва да играем нашите роли, дадени ни от Създателя.

 

В известен смисъл е всъщност в наш интерес, да се подготвите за предстоящата Жътва. Само че, може би  да се подготвите не точно по начина,  по който вие бихте желали. Но дори и тогава вие избирате негативната полярност с вашето свободно право на избор, с малко „помощ” и напътствие от нас.  Би могло да се каже, че душите са годни за жътва във всяка екстремност на полярностите.

 

В. „Ако е така, как можем да станем свободни хора?”

 

О. Вие не можете да бъдете „свободни”, не и докато се инкарнирате на тази планета. Самото естество на вашето пребиваване тук е индикация за това.  Има причина, поради която сте тук и „тук” е много вероятно да не е  онова, което вие смятате за „тук”.  Как можете да станете свободни?  Като работите от позицията, на която сте и достигайки до разбирането защо сте тук. Времето ви за това бързо изтича, преди предстоящата Жътва. Тези, които не се справят ще трябва да повторят цикъла.

 

В. „Месията жив ли е днес?”

 

О. Няма никакъв Месия. Престанете да гледате извън вас за „спасение”.  Дали има това, което вие може би наричате „Христово съзнание” живо, тогава - да, така да се каже. Въпреки, че е трудно за схващане във вашата 3-измерна плътност.

 

В. „Краят на времето така ли е, както е описан в „Откровение” от Библията?”

 

О. Да. Не само както е описан в „Откровение”,  а също и в предсказанията на практически всяка религия, духовна философия или мистична традиция  в историята. Това време вече е дошло.

 

Но както и да е, да използвам примера:

 

Откровение 14:14-16:

 

14. Тогава аз погледнах и видях бял облак и на облака седеше Един като Сина на Човека, със златна корона на главата и остър сърп в ръка. 15. И друг ангел дойде от храма,  ревящ гръмко към Него, който седеше на облака: „Довери се на Твоя сърп и жъни, че е дошло времето за жътва, защото реколтата на земята е узряла”. 16. И така, Този, който седеше на облака, се довери на сърпа си и Земята беше пожъната.

 

В.  „Със сигурност, ако управляващи фамилии съществуват и вие сте член на такава, то вие контролирате глобални събития чрез световните правителства – кажете ни едно важно събитие,  от която и да е държава, което ще се случи в следващите 5 дни. Няма да се изненадам, ако откажете да го направите.”

 

О. Нямам свободата  да дискутирам такива непосредствени  интимни  подробности, а и в много случаи не съм достатъчно високо в йерархията за  да знам така или иначе.

 

Обикновено получавам  телефонно обаждане в деня преди събитието, за да ми кажат, че еди какво си събитие ще се случи. А също така,  трябва да се вземат предвид и специфичните сфери, които споменах преди. Моята сфера е Духовност, така че моят фокус не е толкова насочен към гео-политическите събития. Аз съм наясно с цялостния дизайн, въпреки, че подробностите не са в моята  сфера.

 

Мога да ви кажа някои неща, идващи по линия на времето, които вие ще можете, като се обърнете назад и погледнете,  да сверите ретроспективно с моите предсказания.

 

Борсовите пазари скоро ще завършат контролираното разрушение на финансовите институции.  След първоначално впечатление, че  „помощните гаранции”  за банките и „спасителните пакети”  на правителството уж са стабилизирали кораба, нови рекордни спадания на борсата ще бъдат регистрирани към края на месеца.

 

Нашите финансови институции по-късно ще оттеглят дадените заеми. Ще има много банкрутирали и затваряне на много компании.

 

Единственият начин Маккейн да стане следващия американски президент ще бъде, само ако нещо се „случи” на Барак Обама преди изборите. Ако изобщо има избори. Ако определена фракция се наложи, няма да има избори.

 

Запомнете, зад сцената  има само една партия. Нашата Партия. „Демокрацията”  е илюзия, която е създадена да поддържа вашето робство. Която и от двете  страни да „победи”, Фамилията побеждава. Има много възможности и алтернативни „сценарии”.  Всички те водят до основното изпълнение на схемата на нашия Създател.

 

Освен ако непредвидени  провали забавят нейното оповестяване, ще има нова валутна единица до края на 2008/началото на 2009г., заедно с ново обединение от нации.  Януари е споменаван в някои кръгове, макар, че има планове това да се случи дори по-рано от заплануваното.  Зависи от други предстоящи събития, и как те ще се развият.  Има „схема подобна на  дърво”, по която такова знание се предава надолу, по клоните,  когато и ако е „необходимо да се знае”. Аз съм считан за „регионален”  лидер.  Над мен са Националният и Интернационалният.

 

Сан Франциско и Дамаск ще бъдат необитаеми  към края на 2010г., може би дори по-рано. Отново  всичко това зависи от определени  „сили” в действие и кои времеви линии са активирани. Човечеството,  макар и абсолютно несъзнаващо този факт, има огромно участие в това. Вие, като колективното съзнание на планетата  избирате негативна поляризация по дефолт ( т.е. автоматично, поради липсата на позитивна алтернативна такава),  заради качеството на мислите и действията си. Когато е фокусирана, мисълта е креативна енергия. Вие добивате точно това, което творите.

 

Защо, мислите,  медиите са толкова важни за нас? Защото вие, като общество, във вашето хипнотизирано, коматозно състояние,  с даденото ви право на избор, сте допринесли за сегашното състояние на планетата. Вие сте просмукали умовете си с нездравословни  храни, сервирани направо от телевизорите ви, към които сте пристрастени; насилия, порнография, алчност, омраза, егоизъм, нескончаеми „лоши” новини, страх и терор.

 

Кога за последен път спряхте, за да помислите за нещо красиво и чисто? Планетата е  в състоянието, в което е, благодарение на вашите колективни мисли за нея. Вие помагате с вашето бездействие, всеки път, когато си „обръщате главата на другата страна”,  когато видите несправедливост. Вашите мисли на подсъзнателно ниво, са вашето позволение тези неща да се случват.

 

И правейки това, вие служите на нашата цел. За нас е много важно поляризацията на тази планета да е Негативна по време на Великата Жътва. Това значи служба на аз-ориентираните срещу Позитивната служба в името на другите. На нас ни е необходима Негативна Жътва и вие вършите прекрасна работа, помагайки ни да постигнем целта си. Ние сме ви много благодарни.

 

Ще има драматични промени в климата през следващите две години, с наближаването на Великата Жътва.  Понякога ще духат ветрове със скорост  480км /ч. Ще бушуват цунами и поголовни  опустошения; слънчева емисия  през късната 2009 ранна 2010 г. ще причини огромно топене на  снежните върхове, с  последвали от това драстични покачвания на нивата на океаните, оставяйки много метрополиси под водата.

Това е всичко, за което имам време сега.

 

Откъс от  „Пагоните на Луцифер – страшна приказка за лека нощ“:

Повечето хора смятат, че нямат нужда от ясни концепции. Те се задоволяват  с предположения и мъгляви, но за сметка на това широко разпространени идеи. Тяхното мислене е мимикрия на установените модели, изразено в имитативно повторение на думи, които те смятат, че имат някакъв смисъл. На масите им липсва онова божествено удовлетворение, което идва само от личния опит. Вместо това, емоцията съпътстваща дадена концепция, е много по-важна за тях.

Критицизмът е метод за научно проучване, предизвикателен и плашещ хората. Обективен метод, основан на факти и неличностен анализ на съдържанието. Критицизмът трябва да е напълно лишен от каквато и да е емоция, но мнозинството от насм въпреки това, избират да го зареждат с положителна или отрицателна енергия, в зависимост от това, кое ги устройва на момента. Всичко ново и непознато изглежда невероятно за обусловения ум. Множеството не иска да чува нещо, което не е чувало преди. Истината за повечето хора е онова, което те искат да вярват. Вече установените доктрини са удобна конфекция, в която те могат да се облекат и слеят в една неразличима, хомогенна маса и така да се скрият от индивидуалността и уникалността си. Защото не са готови да бъдат индивиди и да поемат тежестта на отговорността, да мислиш и разсъждаваш сам и да търсиш логиката и причините за нещата. Защото не искат да бъдат белязани със знака на Луцифер, знакът за различност, "Знакът на Звяра".

 

 

 

 

 

 

 

Tuesday the 7th. Spiralata.net 2002-2019