Представяне на книга

Представяне на книгата на Пепа Коева "Просто като фасул"

Печат

 

 

Представяне на книгата на Пепа Коева "Просто като фасул"

 

 

     Това е искрен опит да се разяснят на по-смилаем език механизмите за духовно израстване или просто за по-усмихнат живот. Пояснение, че мистичното е обяснимо, а очевидното е мистика. Че религия и наука говорят едно и също.

     Защото постоянно ме питат. Пък то да излезе, че знам. А знам, защото чета. И слушам, гледам. И искам да накарам и другите да четат и да гледат. И да заживеем дълго и щастливо.

     Разглеждам нещата отгоре-отгоре, цитирам автори и произведения на поразия, с идеята да провокирам любопитството и да го превърна в желание за задълбаване в материята.

     Ориентацията е към младите или тези с млад дух. Те са по-любопитни. Езикът е разговорен, чак жаргонен. Обръщението е във второ лице, единствено число, защото говоря „директно на теб“.

     Отговаря на: Защо излъчвам спокойствие, защо съм усмихната към всички, как така не спазвам диети, как се забавлявам на клюките и злобата срещу мен,  как действат магиите, защо нося къси поли, що не ме е страх от караконджули… И, хубаво говорят в „Тайната”, ама що не става.

     Как да подобрим живота си. Как да постигаме целите си. Как да контролираме съдбата. Как да станем пълноценни. Какво ни казват книгите за израстване и самоусъвършенстване.

     Помагало.

 

     Усмивки и успехи! Благодаря!

Пепа Коева

Thursday the 2nd. Spiralata.net 2002-2019