Представяне на книга

Квантовият преход - нова книга

Печат

Квантовият преход

Прояснение

 

 

Хората нямат нужда да бъдат спасявани.

Хората имат нужда да опознаят собствената си сила и да разберат как да стигнат до нея.

 

 

В тази книга ще откриете сбити, ясни и разумни обяснения за случващите се промени на планетарно, цивилизационно и индивидуално ниво, заедно с много полезни инструменти за работа със съзнанието, които ще ви помогнат:

- да откриете и промените вредните убеждения;

- да отработите негативните емоции; 

- да преодолеете страха и стреса;

- да се справите с неприятните ситуации;

- да промените перспективата; 

- да овладеете вниманието си и да придобиете увереност;

- да постигнете успешни взаимоотношения;

- да промените миналото и бъдещето;

и много други.

Практикувайки, ще постигнете бързо вътрешен мир, ведрост и лекота, ще възвърнете силата си и ще отключите вродените си способности на Творец на реалността. 

 

Анотация

Случващите се промени, засягащи природата, планетата, икономиките, държавите и цялото човечество, са тълкувани по всевъзможни начини от най-черни прокоби за края на света до наивистични представи за превръщането на хората в ангели от светлина. В основни линии мненията са разделени на два противоположни лагера – едните дават предимство на сърцето и предпоставят настъпването на времена на всеобща любов; другите с предимно математико-логическа мисъл извеждат бъдещето от познатите им до този момент обществени и планетарни 3D тенденции и са убедени, че нещата ще се влошават все повече.

 

Книгата „КВАНТОВИЯТ ПРЕХОД - Прояснение” се състои от две части с преплетени елементи. Първата част съдържа информация за протичащите процеси в света и бъдещото развитие на човечеството по начин, който да обясни и в крайна сметка да приобщи към това развитие и математико-логическите умове, да подаде някои сламки за по-нататъшно самостоятелно търсене и като цяло да предаде на всеки читател идеята за една много позитивна перспектива за всички нас.

Разбирането, че възнесението не е пътуване за другаде, а спомняне на присъщите ни вродени божествени способности, потънали под хилядолетната плява, оставаща след всяка наша опитност,  проба, победа или грешка, ни води към втората част, състояща се от практични и доказано работещи техники за изчистване на ума, емоциите и представите от непотребния товар, придружени с допълнителни обяснения и информация. Техниките са предназначени за всички, които са достигнали до етап на разбиране, че само чрез мантри за светлина и любов, йога, медитации и позитивно мислене няма да минат, и търсят ефективни и бързи методи за придвижване.

Техниките са и за всички онези, които не се интересуват от езотерика и подобно познание, но пък искат да изчистят себе си от целия насъбран боклук, с който дори са се идентифицирали и който им пречи да продължат напред. Както и за онези, които просто са объркани и имат нужда да се изяснят със себе си. Посредством описаните методи читателят ще може сам да открие и изтрие причините за съществуващи трудности в живота му, стрес, депресии и всевъзможни емоционални или ментални блокажи.

В приложението след края на книгата са изведени имената на техниките заедно с препратки към тях, така че всеки, който има нужда само от практика, да има възможност директно да ги разгледа и използва, без да чете останалия материал.

 

Цялата книга може да намерите тук:

http://biblio.bg/%D0%9A%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%85%D0%BE%D0%B4/%D0%9D%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%88%D0%B0-%D0%93%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D1%8A%D0%BD/9786199071809-51449?type=1

 

Представянето на книгата изпрати авторката.

Wednesday the 1st. Spiralata.net 2002-2019