Послания от Крион

Великото пробуждане на човечеството

Печат

 

 

 

 

Великото пробуждане на човечеството

(Медитация за издигане на вибрациите и за преминаване в четвъртото измерение)

 

Сантяго, 11 ноември 2011

 

 

 

Поздрав към всички. Аз съм Крион от Магнитната служба

 

Чудесно е, че съм тук в Сантяго на 11-11-11, и този ченълинг е нарочен не случайно. Всички в тази зала принадлежат към една и съща духовна група - всички вие сте пътешественици-лечители, които си проправят пътя към новите енергии от 21 декември 2012. Много промени се извършват в живота ви в настоящия момент - новият свят постепенно настъпва и човечеството се пробужда. Не можем да позволим съзнанието на тази планета да падне по-ниско от нивото, на което е в момента. Моля не смесвайте съзнанието на планетата със съзнанието на технологиите; технологиите ще ви повлекат надолу и това ще ви навлече само проблеми, и то твърде сериозни проблеми.

 

Единственият път за спасение е любовта. Колкото повече любов има във вашето тяло, толкова по-малко се нуждаете от технологиите. Вашите тела се ъп-грейтват, точно както компютрите, и по този начин вие се придвижвате към едно ново ниво на съзнание. Присъстващите в тази зала са свършили огромна вътрешна работа и са осъществили сериозно личностно израстване. Новото време наближава, скъпи мои, и знайте, че това е много специално време. Време, когато започваме да се сбогуваме с добрата стара Земя и да приветстваме Новия свят; един нов свят управляван от осъзнати мъже и жени, извървели докрай своя път и открили любовта. Това е обръщане на полюсите на индивидуално ниво; вие сменяте полярността си от негативност към  позитивност и колкото повече вътрешна работа сте извършили и колкото повече хармония сте изградили в телата си, толкова по-лесно ще преминете през тази трансформация. Нищо не е случайно. Както сме ви казвали, вие сте тук по предвариелен план и любовта е единственият отговор. Няма друг отговор за тази планета освен да се обърнете отново към любовта и да възстановите връзката с Вселената и Майката Земя. Защото преди много, много години – цели 3600 - планетата бавно, но сигурно е започнала да понижава нивото си на съзнание. Вие сте се отдалечили от Бог, от  Вселената и едва сега отново обърнали посоката към възстановяване на тази свещена връзка.

 

Вие ще се превърнете в магически същества на тази божествена вселена и ще вървите по вълшебна пътека. Еволюцията на този настъпващ нов свят може да отнеме няколко години. На 21 декември 2012 ще усетите много ясно промяната на енергията в своето тяло - една много значителна промяна, тъй като ще преминете от състояние на негативни емоции към състояние на любов. За присъствашите в залата това няма да е необяснимо, а вашият живот от този ден нататък ще се променя драстично. Може и да ви отнеме известно време да станете цялостни, но това не е толкова важно, тъй като вашата енергия ще се отключи така, че да се изпълните с Божествена енергия, чрез която ще можете да изградите вашия нов свят. Както вече знаете, негативните мисли и негативните емоции създават негативна реалност. Те насочват потока точно както стрелочникът отклонява влака и той поема по другия път - ако все още във вашето тяло има някаква негативна енергия, тя бавно но сигурно ще се освобождава. При някои посоката вече е зададена, вашите чакри постоянно се въртят по часовниковата стрелка, а вие бавно но сигурно сътворявате живот без любов... 

 

Чили е много богата страна, може би географски най-дългата страна в направление север-юг. В тази страна съвместно съществуват най-различни енергии, затова прехода тук няма да е лесен. Различните енергии ще поемат по различни пътища от сухите северни райони към влажните и студени южни райони. Всъщност, не климатът е основния проблем, всяка различна географска ширина ще има различна енергия и ще следва различен път напред, затова Чили трудно ще следва потока. Присъстващите тук в залата ще бъдат призовани да помогнат на хората, които носят конфликти в себе си,  поради което се нуждаят от пространство, за да се излекуват. Някои от тук присъстващите не вярват, че са лечители, но вие всички принадлежите към една група, чиято мисия е да излекува планетата и да осигури безпрепятственото протичане на прехода.

 

За болшинството средно статистически хора тази промяна ще се окаже много, много трудна. Тази промяна означава също така, че ресурсите ще се разпределят много по-справедливо. Ще има много радост, любовта ще циркулира през вашите енергийни тела постоянно, както всъщност е и сега. В момента любовта може да протича свободно през вашите енергийни тела, както и да се преобразува в негативна енергия. Обаче след 21 декември 2012 любовта свободно ще тече през вашите тела и ще създава реалност, изградена върху любовта. Възможно е и да има много болка и страдание около вас, но вие няма да го усещате. Вашето преживяване ще се състои от преминаване от 3-то измерение в 4-то и превръщането ви почти автоматично в създания с Христово съзнание.  

 

А сега ви моля да затворите очи и да се свържете с Майката Земя през стъпалата си и през коренната си чакра и с Небесния баща през коронната си чакра. Позволете на потока любов да потече, почувствайте тялото си. Оставете се на усещанията си... наблюдавайте емоциите си... позволете им да идват и да си отиват... осъзнайте сензитивността на тялото си.

 

Скъпи мои, вие сте тук, за да опазите енергията. Да видите каква енергия ще почувствате на 21 декември 2012. Ще ви заведем в новия свят.... позволете на усещанията в тялото ви да идват и да си отиват свободно.... потъвайте все по-дълбико и подълбоко в телата си.

 

Вашите духовни водачи са до краката ви и ви водят в пространството на любовта. Щитът на Крион е тук закриляйки тези специални ангели, които разбират земната реалност. Тази зала е на път да се превърне в контейнер, в който вие ще бъдете окъпани с тази енергия. Позволете на своята енергия да се издигне по-високо и по-високо позволявайки на сърцата ви да се отворят още повече.... изпратете своята любов до всяка една сърдечна чакра в тази зала... позволете на любовта да се разлива свободно. Това сме го правили много пъти, но никога досега в Земната реалност – да издигнем съзнанието ви с много октави нагоре, според това кои сте и какво е съзнанието ви.

 

Позволете на чувствата ви да текат свободно, да идват и да си отиват. Позволете на енергията на Крион да протече през третото ви око... да се влее в  мозъка ви... да докосне върха на носа ви... да облее гърлената ви чакра... после сърцето... слънчевия сплит.... втората чакра.... коренната чакра....и накрая да се свърже с Майката Земя.  Позволете любовта на Майката Земя да протече през коренната ви чакра... да облее втората ви чакра… после слънчевия сплит... сърцето... гърлото... третото око... коренната чакра… и да се свърже със сърцето на Великото Централно Слънце. Позволете на любовта си да тече свободно докато вие пътешествате в света на любовта, нещо което никога преди не сте правили. 

 

Тов е една медитативна практика за преминаване в четвъртото измерение, тъй като четвъртото измерение не може да бъде разбрано от три-измерното тяло. Така че останете в телата си и запазете усещанията си за онова спокойно и сигурно убежище, където се намирате. Позволете на потока любов да тече, позволете също така на чувствата си да идват и да си отиват. Почувствайте телата си и се огледайте дали е останала някаква негативност в тях... задръжте я... останете с нея и я почувствайте... а после я отпратете към Крион.  

 

Скъпи мои, Новият свят настъпва и това са много вълнуващи времена. Почувствайте как любовта в залата започва да нараства... почувствайте как като гъби я попивате, вдишайте я... позволете й да разгради всички енергии, които се намират в телата ви, както и всякаква карма, която има нещо общо с милитаризма във вашата страна; геноцида или убийствата на местните жители, геноцида или убийствата на всички хора с Христово съзнание, или всякаква карма свързана с убийство или насилие, и позволете на тези енергии във вашето тял да се разтворят и да се освободят. Това са енергиите, които спират потока на любовта и прекършват мъжкото начало у вас.  

 

Останете в телата си... наблюдавайте всички свои усещания... позволете им да идват и да си отиват свободно... и отпратете към Крион всички чувства или усещания, както и всяка карма, имащи връзка с милитаристични прояви на вас или на членове от вашите семейства до три поколения назад.

 

Позволете на чувствата си да останат в тялото ви… да идват и да си отиват свободно… наблюдавайте дишането си… отдайте се на чувствата си… потопете се по-дълбоко и по-дълбоко в тялото си. Има много страх в залата, но има и един път – пътят на любовта. Чуйте, няма да съществува повече преследване или дори следа от милитризъм в новия свят. Това ще бъде свят изпълнен с любов, свят на свобода, радост, свят на споделена грижа, свят на взаимна любов. Това е свят, в който вселената ще ви подкрепя, а сърцето и ума ви ще бъдат свързани с вселенското сърце и разум. Позволете на чувствата да се разлеят из цялото ви тяло... позволете им свободно да идват и да си отиват... позволете на вибрациите да се издигат все повече и повече. Позволете на вашите духовни водачи и ангели да ви закрилят... позволете на вашите духовни водачи и ангели да ви се представят. Те вероятно ще ви погъделичкат по носа или ще ви дръпнат за ухото, за да разберете, че са до вас. Почувствайте любовта им, скъпи мои, почувствайте тяхната любов... всеки от вас е обичан и то без каквато и да е причина.

 

В новия свят всеки ще обича другия, вие ще бъдете обичани от всички, и потокът любов ще тече свободно. А сега, позволете на потока любов да тече... позволете любова на Майката Земя да протече през вашите тела. Майката Земя също ще се възнесе, първо до 4-то измерение, а впоследствие до 5-то. Тази еволюция ще се извърши във времето, но най-много енергия ще се изразходва за поддържане на баланса на човечеството и на състоянието на любов.  Затова днес сме точно тук, в Сантяго, Чили, за да почувствате енергиите на 2012, а също така и за да активираме вашата ДНК и енергията ви, така че да можете да приемете новите енергии.

 

Планетите се придвижват към определено място, и вашите тела могат да почувстват това, тъй като вие сте свързани с вселената. Тази връзка ще става все по-силна. Позволете на Майката Земя да се възнесе след вас, и я почувствайте как се издига от 3-то през 4-то до 5-то измерение. Почувствайте енергиите в своето тяло, енергиите на Светата майка.  

 

Позволете на усещанията свободно да идват и да си отиват... почувствайте как енергиите ви се пречистват, а клетките ви и ДНК се активират. Днес е 11-11-11, а това е денят, в който мъжкото и женското начало започват да се сливат и когато бащата искрено прегръща майката... позволете това да се случи във вашето тяло... позволете всички блокажи и съпротиви да се разворят и излекуват...  позволете на чувствата си свободно да идват и да си отиват... сега налагаме една промяна в енергията...  позволяваща вашето вътрешно същество да се доближи още повече до хармонията... хармонията със себе си.... отражение на вселената.... вие сте един микрокосмос в Големия космос.  

 

Много неща се случват тази вечер, скъпи мои.... много неща се разрешават... затова се потопете в усещанията на своето тяло... позволете им свободно да идват и да си отиват... това е вечерта, през която енергиите ви се активират… вие всички сте намирате на едно ниво на съзнанието, където това може да се случи... почувствайте енергиите в тялото си, почувствайте как те се променят и издигат.... Някои неща ще се освободят, други ще се енергизират, а определени енергии ще се придвижат към собствения си източник. Светът вътре във вас е едно точно отражение на външния свят (вселената), която е в нехармонично състояние; ние привеждаме вашите вътрешни енергии в хармонично състояние, като в същото време ви издигаме към една нова вибрация... сега вашата енергия е около 85% от енергията през декември 2012.

 

Отпуснете се… наблюдавайте дишането си и позволете на себе си да останете в енергията... позволете всякаква енергия и карма, свързани с милитаризма да се освободят... позволете на енергията да се издигне на още и още по-високо... по-високо отколкото някога се е издигала въобще...

 

В този момент всички енергии, свързани със сексуално насилие, кръвосмешение или проституиране от миналото се запазват, както и цялата карма, която върви редом с тях. Всеки един на тази планета се е държал малко или много осъдително, не само през настоящия си живот, но и през миналите си животи. Всичко това се освобождава сега. Поради това, отделете време и позволете на своите чувства да текат свободно - да идват и да си отиват... позволявайки на енергиите ви да се издигат нагоре и нагоре...

 

Би трябвало в момента да се намирате в началото на преживяванията си в 4-то измерение... сега сте на около 90 % от енергията през декември 2012… все още има някакви негативности, които ви дърпат назад, така че останете в телата си и позволете на усещанията си свободо да идват и да си отиват... позволете на енергиите на 11-11-11 да протичат през вас, активирайки вас и вашата ДНК и потъвайки все по-дълбоко и все по-дълбоко в своите тела... позволете на чувствата си свободно да идват и да си отиват...

 

В момента сте на 95% от енергията през декември 2012… останете в телата си… наблюдавайте дишането си… позволете на чувствата си свободно да идват и да си отиват… непрекъснатият поток на енергиите на 11-11-11 да протичат през телата ви, активирайки клетките ви и ДНК. Това е великото пробуждане на човечеството, едно пътуване назад към божественото, назад към съзнанието, едно пътуване назад към хармонията с вселената. Ако все пак има някакви енергии вътре във вас които да саботират тази трансформация, отдайте ги на Крион и на енергиите на Крион...  позволете на чувствата свободно да идват и да с отиват... позволете на новия свят да се приближи до вас…

 

В момента енергията е на 99%, и вие целите се намирате на онова ниво на съзнание.... почувствайте и наблюдавайте какво чувства новият свят и как изглежда... позволете на усещанията си свободно да идват и да си отиват... вие сте тук, за да задържите тази енергия... и отново, позволете на себе си да почувствате сливането на мъжката и женската енергии... за какво мечтаете? Позволете си да мечтаете мечтите си...

 

Продължавайте да не се съпротивлявате на тази активация, и нека енергиите свободно да се придвижат нагоре по гръбнака ви, пречиствайки го и навлизайки в ума ви... позволете на ума си да се разтвори в любовта...  позволете му си да докосне сърцето ви, и да му преотстъпи правото да властва над него.

 

Вашето сърце е новия ум в новата епоха... позволете на новата чакра на новата епоха да се отвори....  та се намира между сърцето и гърлото ви.... позволете на тимуса да се енергизира и да се пробуди и вижте прекрасната тюркоазена светлина на тази нова чакра...

 

През последните месеци на настоящата година във вашите тела ще се отворят нови енергийни центрове... позволете си да ги усетите... позволете на потока любов да тече... позволете си да съществувате в състояние на любов... тюркоазената чакра иска да говори с всеки един от вас тази вечер... изслушайте я...

 

Когато се почувствате готови, можете бавно да се върнете пак на това място, в тази зала.

 

Скъпи мои, това беше Крион от Магнитната служба. Ние сме тук, за да ви почетем и да ви обичаме... тази  вечер работим с вас.... вие сте тук, за да издигнете съзнанието си и да направите по-леко пътуването си към новия свят.

 

До нови срещи и Бог да ви благослови.

 

Благодаря ви.

 

 

 

Превод Борислава Макиова

 

 

 

 

 

 

Friday the 10th. Spiralata.net 2002-2019