Послания от Крион

2012

Печат

 

 

 

 

2012

 

(Откъс от ченелинг в ООН)

 

 

 

И, накрая, отново ще ви разкажем за 2012 година. Ако погледнете истинските календари на Ацтеките и Майя, ще видите за какво наистина са говорили те. Това, което те са предсказвали, са шаблони на енергиен потенциал, който е част от часовете на Гая. Те даже съвсем не са календари, както си мислите вие - те са по-скоро енергийни отметки.

 

2012 година представлява възраждане на мисълта посветена на това кога светлината ще дойде на планетата. Новата енергия няма да поддържа войната или потенциала на войната. Времето, което ще се измества и изменя, е «старото време». Някои са виждали това; и вие сте пребивавали в метафизическата вяра достатъчно дълго, за да видите, че измененията и изместването вече започват да се случват. Вие знаете за какво говоря.

 

Колко от вас се смятат за Фарове? Позволете ми да ви напомня нещо, за което говорихме в групата миналата седмица: триизмерните фарове на планетата (истинските бетонни фарове), не знаят нищо за бурите. Нищичко. Те не знаят колко силна ще бъде бурята или колко тъмно ще бъде. Те не знаят колко силно ще духа вятърът или колко дълго ще продължи това. Но те и техните наблюдатели могат да видят надигащата се буря и знаят своята роля в ставащото. Знаете ли за какво са построени? Тях не ги вълнува колко тъмно ще бъде и колко дълго ще трае бурята, защото са построени с оглед на всякакво време! Това не ги интересува, защото те са получили толкова силна светлина, за да помагат на всеки попаднал в беда. Разбирате ли?

 

Ето защо сте тук. Не ви трябва да анализирате бурята, за да си имате работа с нея. Всичко, което трябва да направите, е да стоите там, където стоите, и да поддържате светлината. Ето защо сте дошли на планетата в това време и ето защо сте тук. Духовете обещават: вие имате достатъчно светлина и вашият фар няма да бъде разрушен, защото той е построен за бури. По същество, той е бил построен именно за тази буря. Разбирате ли какво ви казваме? На вас съвсем не ви е нужно да разбирате или постигате нещо. Последното нещо, което очакваме от фара, е да изключи своята светлина, да затвори вратата и да тръгне по друг път, защото се е задала буря. Виждате ли, че това няма смисъл? И това са добри съвременни новини.

 

Такива са потенциалите, които виждаме ние. И да, всичко може да стане по-тъмно преди да стане по-светло. Спомняте ли си, че 2008 е основна година? Говорихме за това още през 2000 година. В тази година съществуват потенциали, които - ако се проявят, ще изменят много неща - включително това, което става в настоящото здание на ООН.

 

Иска ви се да се усмихнете? Искате да стоите, да излъчвате силна светлина и да казвате: “На мен ми е все едно как изглежда всичко. Не се страхувам от бурите. Мен ме е грижа само за това какво ще стане, когато свърша своята работа”. И именно затова, скъпо Човешко Същество, ние те обичаме така, както те обичаме.

 

Това беше послание от ангелската сфера. То е практично и реално. Ние ви почитаме; и всички сме тук, за да ви почетем. И това е така.

Крион

 

 

 

 

Wednesday the 8th. Spiralata.net 2002-2019