Полезни връзки

Печат

Полезни връзки

 

www.chitanka.info - Най-богатата електронна библиотека в българското интернет пространство.

 

www.videlina.org - Клуб-Библиотека и информационен център „Виделина“. Библиотека "Виделина" е основана през 2001 година и оттогава е отворена непрекъснато за читателите-любители на езотеричната, духовната и здравословната литература. Разполагаме с около 8000 книги, основно събирани от дарения и закупувани със средствата на Сдружение "Виделина". Нашето мото е: "Книгите да стигат до хората". Работим изцяло на доброволни начала.

 

www.iskri.net - сайт на Спас Мавров – скулптор, иконописец, поет, автор на книги като „Свръхсетивност“, „Теория на енергийния обмен“, „Отношението, функция на еволюцията“, „Балканите – жлеза на времето“, „12-те тайнства на Христос“, „Пътят на пробудената душа“, „Български вълшебни сакрални приказки“.

 

www.tayni.net  - сайт за астрология на Николай Радев-Алдебаран - астролог, езотерик, кабалист, писател, изследовател на исторически, природни и човешки цикли и ритми. Търсач на скрития смисъл на нещата в живота. Автор на книгите “Колелото на живота”, “Космически календар”, “Древният код 681” и др. Автор и на всички статии и текстове в този сайт.

 

http://dobrodeteli.com/ - един сайт за  Всемирна научно-образователна програма, сайт на Радея

 

http://borisbalkh.wix.com/balkhara - БАЛКХАРА - сайтът на Борис Балкх.

 

http://dhadjiiski.wordpress.com/  - сайтът на Димитър Хаджийски за астрология, карма, езотерика

 

www.yosifyorgov.eu - „Философия на ежедневието“. Основното съдържание на този сайт  е книгата "Философия на ежедневието" и актуални ченълинги.

 

http://www.university.sirius1-bg.org/ - „Университет по Етика на Живота“ - проект на Посланикът Т.Н. Микушина и обществената организация „Духовно Просветителски Център „Сириус“. Предлагат се материали от проекта, публикувани на съответния руски сайт - лекции на философско-етични теми, а също и неразривно свързаните с тях теми за Закона за Карма, Закона за Превъплъщението и други закони. В рамките на Университета, на страниците на интернет-проекта са създадени три катедри: Катедра по Етика, Катедра по Закона за Кармата, Катедра по Закона за Реинкарнацията.

 

www.iskri.net/zefira - сайт на преводачката Еми Манолова, превежда от английски и руски - тук споделя преводите си. Интересува се от всичко допринасящо за разширяване на съзнанието и подготовката му за квантовия преход.

 

http://bratstvoto.net/  - сайт за Учителя Петър Дънов

 

http://beinsa.bg/     - сайт na беседите от Учителя в чист вид с удобна търсачка с най-различни филтри.

 

https://books.bogari.bg/ - Всички книги от поредицата "Тракийското писмо декодирано".

 

http://www.darlimec.com -  Дар лимец е идея, която се стремим да осъществяваме и споделяме с вдъхновение иголяма радост. Вярваме, че познанието и широкото му разпространение ще донесат много ценна полезност за всички ни. Лимецът е една от най-чистите и свещени храни и би било чудесно това знание да стане известно на повече хора. Важно е повече хора да могат да си позволят да отглеждат Лимец, за да имат здраве и щастие.  Затова започнахме да отглеждаме това древно жито и да го даряваме.

 

http://www.darslovo.com - ДарСлово е свята идея, подарена на всеки,, който желае да направи добрина, като спомогне ценните книги да се даряват.  Това е една велика добродетел, която ще направи всички ни по-добри. Запознайте се с идеята и се присъединете към ДарСлово.

 

ДарСлово е свята идея, подарена на всеки, който желае да направи добрина, като спомогне ценните книги да се даряват. Това е една велика добродетел, която ще направи всички ни по-добри. Приемете този подарък и станете част от нас, вярващите в добротата и прилагането й. Запознайте се с ИДЕЯТА и се присъединете към ДарСлово

Научете повече на www.DarSlovo.com
ДарЛимец е идея, която се стремим да осъществяваме и споделяме с вдъхновение и голяма радост. Вярваме, че познанието и широкото му разпространение ще донесат много ценна полезност за всички ни. Лимецът е една от най-чистите, лечебни и свещени храни и би било чудесно това знание да стане известно на повече хора. Важно е повече хора да могат да си позволят да отглеждат Лимец за да имат добро здраве и щастие. Затова започнахме да отглеждаме това древно Жито и да го даряваме.

Научете повече на www.DarLimec.com

http://pro-svet.at.ua   Самопознание – Пътят към просветлението. (на руски език).

 

https://divensvet.wixsite.com/diven/  - Дивен свят – сайт за религия+наука+ВечноТо. Начин да осъзнаем Създателя в себе си, за да Го проявим!

 

www.sirius1-bg.org – Официален сайт на Посланика на Бялото братство Татяна Микушина на български език.

 

http://www.borislavil.com/ - сайт на Борислав Русанов-Бориславил, автор на книгите „Мистерията Лим“ и "Към Извора на Любовта - пътят на един мистик", в която споделя съкровени моменти и прозрения от своя духовен път.

 

http://orlin.bravehost.com/  - сайт на Орлин Баев, посветен на човешката душевност.

 

http://mirbg.info/ - М.И.Р. Методи за интегрална реализация - системен проект за Обединение, Общуване, Осъществяване.

 

http://adyulgerov.blogspot.com/  -  „Среща с духовното“ – блог на Атанас Дюлгеров за стъпките по Пътя.

 

http://www.po-zdrav.com/  По-здрав – това е един сайт за Изцеление, Хармония и Здраве на Станчо Станев

 

http://gorskovreme.com/  - Горско време – будистки текстове.

 

http://colorsofmagic.net/  - Това е специализиран сайт, посветен на Хаос магията.

 

http://iztoknazapad.com/ - „Изток на запад“ – преводи – философия, поезия, религия.

 

http://www.espirited.com/ - сайт на Камелия Хаджийска за психотерапия.

 

http://www.istor-konf-varna.com/ - Интердисциплинарен подход към историята в националната историческа конференция Варна „България в световната история и цивилизации – дух и култура”

 

http://usmivka.org/  - Усмивка - Щастието като път. Позитивният портал на България.

 

http://www.baga-tur.com/  Бага-Тур – българският път за духовно и физическо оцеляване.

 

http://mislite.eu/  - Мисли - Мисията на сайта е с мъдри мисли, сентенции и цитати съчетани с красива музика и пейзажи, да ви накара да се замислите върху себе си, върху начина ви на живот и възприемането на околния свят, да ви вдъхне сила, защото всеки човек сам определя съдбата си и какъв да е живота му, но всички наши действия оказват влияние на околните. Вярвайте, обичайте, мечтайте и се борете за щастие - вашето и на хората около вас!

 

http://www.yumeiho-bg.com  - Български сайт за Източен специален масаж (наречен още Божествен японски масаж) – Юмейхо на професор Масаиуки Сайонджи.

 

http://www.centar-nachalo.com/  Културно-просветен център Начало. В ЦЕНТЪРА се сформират групи по интереси в областта на историята, психологията, философията, религиите, екологията и др. области от социалния живот според нуждите на членовете.

 

http://www.svoizbor.com/  - Свой избор – Свободният избор извън привидности и ограничения - сайт на Мартина Генкова-Иванова.

 

http://www.ozaris.org/  - Сайта на Озарис. Озарис се представят като Сили, които се грижат за Вселенското равновесие – Небесна Духовна Йерархия.

 

http://www.indigota.com/  - Център за духовно развитие.

 

http://www.novaepoha.com/ - езотерична книжарница „Нова епоха“

 

www.knigi-bg.com – Всички книги с отстъпка от 20 до 50 %, нови, антикварни и стари книги.

 

http://www.magazine.entmedia.net/ - електронното  списание с душа „Ентусиаст“.

 

http://gpetrov.blogspot.com/ - Блогът на Георги Петров за езотерика, здраве, древни цивилизации,  философия …

http://virtualobitel.alle.bg/ - Виртуална обител за лечение и трансформация. Блогът на Мария Казакова. Обителта представлява виртуален подслон, в който можете да се приютите и поне за кратко да се дистанцирате и откъснете от забързаното си ежедневие и от своето старо "аз". Това е място, изпълнено с атмосфера на обич, приемане и разбиране, в която можете спокойно да се отпуснете и да отворите умовете и сърцата си, за да усвоите едно ново знание – науката и изкуството на завръщането в собствената си Сърцевина...

 

http://www.samuelhahnemann.bg – сайт за историята, постиженията и възможностите на класическата хомеопатия в България и по света.


http://nikolastoyanchev.net/  - Възможно ли е човек да бъде лекуван по духовен път? В сайта на духовния лечител Никола Стоянчев ще намерите отговора на този въпрос.

http://openom.eu/bg/ - ОМ - Създаваме и Взаимодействаме Отворено и Положително. Стремежът на ОМ е изграждането на съзнателно, отговорно, съзидателно и дейно обединение от хора с общи добродетели. Събираме и развиваме най-доброто от всеки един от нас и го даваме на и разпространяваме до възможно най-много хора. Развиваме както лични, така и общи добродетели. Създаваме и взаимодействаме в единство и разбирателство.

http://istina.bg - един сайт на Теодор Николов за Истината.

Wednesday the 8th. Spiralata.net 2002-2019