Полезно по Пътя

Каква е моята Духовна Мисия?

Печат

 

 

 

 

Каква е моята Духовна Мисия?

 

mission7.pngЧесто пъти ми задават въпроса - Каква е моята Духовна Мисия? В желанието си да се почувстваме съществени и значими, защото ние самите не сме се оценили все още, не сме разбрали и осъзнали собствената си безценност се самозаблуждаваме с мисълта, че имаме Мисията да "спасим" Света по един или друг начин.

Истината обаче, отговорът на този въпрос е, че основната ни задача поради, която сме тук и сега, е осъществяването на връзката ни с нашето АЗ, нашето АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕ. Онова Великото АЗ СЪМ, където си всичко и нищо, където осъзнаваш себе си в едно цяло с Творението, където осъзнаваш себе си, като Творец на собствената си реалност, осъзнаваш себе си, като Източника. В това състояние на Духа всички дребни нещица, които терзаят Умът ти изчезват, изгубват всякакво значение и значимост. В това състояние на Духа единственото, което можеш да създаваш и твориш са Вселени и Галактики.

Осъзнаваш, че всеки един по отделно носи отговорността за собствения си живот, за собственото си творение, за собствената си реалност и не е необходимо Ти да го променяш или да го "спасяваш". Всеки върви по своя си Път в свой собствен темп, откривайки собствената си истина, своята формула за връзката му със собствения АЗ.

Карина Бакалова

 

 

 

 

Tuesday the 7th. Spiralata.net 2002-2019