Памела Крибе и Йешуа

Събуждане на вашите ченълинг способности

Печат

Събуждане на вашите ченълинг способности

Йешуа чрез Памела Крибе

 

Мили братя и сестри, приветствам ви с цялото си сърце. Аз съм Мария Магдалена и не съм сама; аз съм тук заедно с много други. Днес ще разговаряме за изкуството на ченълинга. Много от вас искат да приемат информация, но се чувстват притиснати от съмнения и безпокойство. Някои от вас вече са ставали канал, но като, че ли предпочитате да не го оповестявате. Днес искам да ви предложа друга гледна точка на въпроса дали можете и трябва ли да осъществявате ченълинг. Уверявам ви, че ченълинга не е нещо непознато; вие сте го практикували под различни наименования в много животи преди този. Не е нещо кой знае какво! Да започнете да приемате информация не е нещо ново за вас, по-скоро е свързано със събуждане на познати за вас умения.

Всички вие сте били на тази планета и преди и сте проявявали своите вътрешни дарби и в предишни животи: интуиция, дарбата за ченълинг, дарбата да виждате с третото око. Вашите предишни животи са били белязани с тези дарби и те все още са с вас. Всеки от вас е въплъщение на личности, които някога е бил и под една или друга форма е давал право на изслушване на вътрешния глас и го е предавал на другите хора по земята. Вие сте моста между този и другия свят, светът на душата, от който произхождате. Опитайте се да усетите ако можете тези личности във вас. Те са част от душата ви, както лъчите са част от слънцето. Може би усещате или виждате част от тези личности от минали животи около вас. Отделете време да почувствате това, спокойно и ясно.

Ченълинга не е нещо ново и непознато за вас. Вие вече сте го правили стотици пъти преди, по различни начини и под различни форми. Моля ви сега да направите връзка с този познат и естествен начин на приемане на информация, който познавате от предишни животи или т.нар. „други животи”- това не е ограничено по време както може би си мислите. Позволете на някоя от индивидуалностите, които някога сте били да се приближи към вас и да се влее във вас. Позволете това да се случи естествено, почувствайте го. Не е нужно да виждате човек, просто го почувствайте. Понякога е нужно време това да стане. Този мъж или жена, когото усещате близо до вас, който е част от вашата душа, сега иска да ви даде нещо.

Предишните животи са като всички животи, смесица от красивото и не толкова красивото: светлина и мрак; добро и зло. Този човек, който сега е с вас, идва да ви даде от тяхната светлина и създава мост с другия свят, от който да черпите любов, увереност, надежда за хората около вас. Запомнете тази връзка, не с разума, но с вашите клетки и чувства.

Позволете на личността от другия живот да ви напътства в този процес. Представете си момента, в който ченълинга върви добре и вие може да споделите потока на вашата душа с останалите. Не е нужно да визуализирате детайлите. В действителност не е нужно да учите как се осъществява ченълинг, защото това е нещо, което вече можете. Ключът е да преоткриете как се прави това: да се свържете с тази част от вас, която лесно се справя с това. Въпреки, че съществуват страхове, които ви се противопоставят, чрез припомняне колко лесно се осъществява ченълинга, вие ще може да премахнете тези страхове.

Настъпило е време на Земята, в което се дава възможност да проявите способностите, които притежавате. Има хора, които очакват енергията да протече през вас и вашите братя и сестри- работници на светлината- светът ви очаква! В минали животи и предишни времена, често се е налагало да се криете и да работите тайно, сега вече има възможност всичко да е открито. Женската сила на вътрешното виждане и интуиция е отново приветствана и вече не е омаловажавана. Човечеството е в беда; изпаднали сме какво в икономическа криза, така и в криза на околната среда. Възниква въпроса: Как да взаимодействаме помежду си, със света около нас и с планетата? Всичко в бъдеще ще се върти около този въпрос.

 

Някои хора са уловени в страхове, битки и илюзии. Изгубили са самите себе си и са самотни дълбоко в сърцата си. От тази самота произлиза и отчаяното търсене на нещо извън тях, за което да се захванат. Но тази пътеводна светлина не е извън вас и няма да я откриете нито в някой друг, нито в институция или организация. В днешно време, става ясно, че не може да разчитате на нищо сигурно, извън вас: нито на професията си или дома, нито дори на лична връзка или кръг от приятели. Това може да бъде доста стряскащо за повечето хора. Вие почувствахте това в медитацията, когато се свързахте с колективната енергия. (Преди ченълинга, Герит проведе медитация с групата).

Каква е вашата роля във всичко това, вашата задача, вашия път? Отговорът се намира във вашата вътрешна реалност. Той е в това да бъдете близо до самите себе си. Вие вече сте запознати с този вътрешен свят, със спокойствието, което цари там. Поради тази причина, вие се явявате като учители и наставници за другите. Не като водачи в традиционния смисъл на понятието, а като жив пример за това как се прави дълбока връзка със самите вас, с това, което надхвърля земния живот, това, което превъзхожда външната сигурност и е независимо от всички тези- връзката с вашата душа. Да разпространите тази връзка между останалите е мисията на вашия живот. Това директно ви води в сърцевината на това кои сте вие и по този начин, вие също докосвате останалите и ги подкрепяте да направят същото.

Обърнете се отново към тези личности от минали животи и които са част от вас. Вие делите определени качества и опитности с тях, въпреки, че те са живели в различни времена. Но в основата си, вие сте с едно общо сърце. Кажете им, на тези, които е трябвало да работят скрито, че пътят сега е отворен: „Аз мога сега да развия качествата, които сте разработили в миналото; сега мога да отразявам своята собствена светлина”. В някои от тези личности, може да усетите болезнени спомени за това, че не са били приемани. Време е да излекувате тази стара болка. Тя трябва да бъде осъзната, запомнена и почитана, за да може да бъде освободена и да даде път на нова радост, нова светлина и това да бъдете себе си без усилия.

Тези личности от минали животи могат да ви припомнят вашите дарби, връзката с вашата душа. Техния подарък за вас е: качествата, които сте изградили и развивали в други времена чрез опитност, упражнения и тренировки. Но вие също имате подарък за тях. Кажете им, че вече могат да се освободят от техния стар товар и чувството, че не са приемани. Да не сте приети и да не живеете по начин, естествен за вас е било болезнено за вас. И все пак, заради тази опитност, вие сте станали по- мъдри, разбирате по- добре човешката природа. Приемете това минало и освободете тези стари животи. Вземете от тяхната мъдрост и съвършенство. Благодарете им за това - направете го от сърце! Благодарете им за даровете, които са ви оставили. Това е начина, миналото да бъде излекувано.

Всичко хубаво и трайно от миналото остава с вас; то не се губи, дори да е обвито с болка, несигурност и страх. Вие може да го освободите и да се сдобиете с нещо ценно от миналото. Тази ценност може да свети и да пръска светлина, която да ви донесе щастие; щастието просто да бъдете себе си и да не се налага да се криете. Това е ключът към всичко. Ако използвате тази ценност, която ви се дава, тогава всичко във вашия живот ще се случва сякаш от само себе си. Вие ще привличате връзки и ситуации, които ще отговарят на тази ценност. Усетете енергията във вас. Толкова много сила и мъдрост, събирана през вековете и стотиците личности, които сте били. Усетете дълбочината и магията в това. Уважавайте това, което сте и спрете да се подценявате и критикувате.

Почувствайте как ставате канал, тук и сега. Почувствайте вътре в себе си мястото, където се крие ценен „диамант” и позволете неговата светлинна енергия да проникне през цялото ви тяло, като, че ли се къпете със светлина. Аз съм тук като подобна вам; не съм учител, който стои над вас. Аз съм точно като вас и ви чувствам близки. Когато имате съмнения, които лесно могат да възникнат в тази реалност, аз ще съм с вас да ви вдъхна сила и да ви припомня кои сте. Ще ви помогна да повярвате в себе си, тук и сега.

Превод от английски Диана Маринова

Wednesday the 8th. Spiralata.net 2002-2019