Памела Крибе и Йешуа

Кои сме ние?

Печат

 Кои сме ние?

Памела Крибе, Герит Гилен

 

 Добре дошли! Ние представяме духовни послания за вътрешното израстване, Христовата енергия, служителите на Светлината, новата Земя и прехода от его-съзнание към съзнание, базирано на сърцето. Тези послания са получени като резултат от вътрешна връзка с Йешуа. „Йешуа бен Йосиф” е оригиналното арамейско име на Исус, персонификацията на Христовата енергия на земята. В тези ченълинги той се представя под името Йешуа – наш брат и приятел, а не като обожествения авторитет, в който го е превърнала традицията. Неговата енергия все още е достъпна за нас не толкова като определен набор от идеи и правила, а като пътепоказател, който ни сочи пътя към Христос вътре в нас.

         

 

Кои сме ние?

Ние сме семейна двойка и имаме наша собствена духовна практика в Холандия. Работим с енергията на Йешуа от 2002 г. Памела канализира Йешуа, а Герит работи като терапевт чрез регресия и винаги придружава Памела при ченълинг сесиите.

Памела:

 „За мен името Йешуа се отнася не толкова към историческата личност на Исус, а към универсалната Христова енергия, част от която всички сме. Когато канализирам Йешуа, чувствам дълбоко привличане в неговото поле на любов и състрадание и в това състояние на съзнанието приемам посланията на Йешуа.” 

 Как да четем материала

Ченълингите са подредени по реда, в който сме ги получили. Поредицата „Служители на Светлината” е основополагаща, тъй като обяснява някои централни идеи. Част от по-късните послания имат отношение към нея. Другите ченълинги са получени на живо в присъствието на публика и засягат различни теми като взаимоотношения, работа, самолечение и други.

За да научите повече за идентичността на Йешуа вижте „Кой си ти, Йешуа?”

Биографични данни

 

Памела Роуз Крибе (1968) е специалист в областта на психологията, лечител, практикува в Тилбург, Холандия. Защитила е докторска степен по философия през 1997, след изучаване на философия в университетите в Лайден и Харвард (САЩ).

Герит Гилен (1956) работи като регресивен терапевт и компютърен специалист.

Двамата са семейство и имат дъщеря Лора.

Friday the 10th. Spiralata.net 2002-2019