Памела Крибе и Йешуа

Земя на сърцето

Печат

Земя на сърцето

Мария Магдалена чрез Памела Крибе

29 март 2020

 

Скъпи приятели, аз съм Мария Магдалена.

Аз съм ваша приятелка и сестра, аз съм свързана с вас и по човешки, и по божествен начин.

Аз бях човек, какъвто сте вие и знам какво е да бъдеш увлечен в дълбоките възходи и падения на човешкия живот, на човешката емоция. И въпреки че в момента, в който това се случва, изглежда толкова трудно, той носи голямо богатство от знания и опит в душата. И така, въпреки че осъждате човешкия живот от време на време - което знам, че правите - моля, осъзнайте, че душата ви почита всеки миг, всеки момент от земния ви живот. Тъй като преминаването през това преживяване ви дава голяма прозорливост, дълбока мъдрост и връзка с живота, когато излезете от него и отидете отвъд това време-пространство, в което се намирате, вие го превръщате в съкровище.

Причината да сте тук е, че сте на пътешествие - душата ви е на пътешествие. Била е на земята много пъти. Говоря с вас като колега служител на светлината - душа на служител на светлината. Какво означава това? Това означава, че в своята еволюция като душа, вие излизате от нивото на страха, отвъд базираната на егото осъзнатост, в осъзнаването на сърцето.

На етапа си на еволюция като душа вие издигате личното си ниво - нивото на вашата индивидуална история - вашата драма - историята ви - кармата - мрежата и динамиката на енергиите, в които сте били. Вие се издигате над това ниво и преминавате на ниво на свобода, което можете също да наречете ниво на сърцето. И на това ниво на свобода вие сте в състояние да насочите енергията на вашата божествена душа към това място, наречено Земя, към колективното съзнание на човечеството. В момента, в който отворите съзнанието си и надхвърлите страха - отвъд личната драма - личната история - тогава вие се превръщате в служител на светлината. Превръщате се в канал за енергия, която надхвърля личното ви ниво и която ви обединява с цялото човечество и с вашата собствена същност, с този, който сте в действителност. Това е освобождаващ момент за душата, за който всички копнеят. И повечето от вас сте в средата на този процес. С единия крак все още сте в реалност, базирана на страх или его, вътре в себе си, а с другия крак вече сте на нова Земя - земя на свободата - земя на знанието - на мъдростта. Вие се борите да поддържате баланса си.

Това, което се случва в криза като тази, днешната коронна криза, е, че ви кара да избирате. Когато в живота ви не се случват достатъчно интересни неща, когато е сив, можете да държите единия крак на земята заради страха, а другия крак в царството на сърцето. Но сега трябва да изберете: или сте напълно погълнати от страх, инстинкт за оцеляване, също и страх от мъката и болката на другите хора и можете да бъдете объркани и задушени от тези страхове, или решавате да се заземите, центрирайки се в сърдечната си осъзнатост, която вече се е събудила във вас.

Всъщност вие като душа на служители на светлината вече сте се отворили на това ниво на съзнание преди много животи, вече сте запознати с любовта, мъдростта, свързаността, която е дълбоко във вас. Това вече е станало част от вашия опит. Просто трябва сега да го пуснете, защото или сте погълнати от собствените си страхове, или от страховете и скръбта на другите, или от колективното съзнание като цяло, което може да ви сломи поради неговата негативност.

И така, днес аз съм тук, за да ви кажа, че по някакъв начин това, което се случва сега, може да ускори еволюцията ви, трансформацията ви в осъзнато сърце. И аз ви моля да поемете дълбоко въздух и да си представите, че когато издишвате, вие пускате цялата енергия, основана на страха, която замъглява вашето възприятие и вашето енергийно поле в момента. Вдишайте от източника на любов, който е вътре във вас, чистотата на сърцето ви, която вече се е събудила. Вдишайте от него. И се облейте с този чист, божествен, прекрасен поток на живота.

Позволете му да протече през вашето енергийно поле, като леко изтласка други енергии - енергии, които се основават на страх, борба, чувство за недостиг. Помнете, че сте божествено същество. Наистина сте извън пространството и времето. Когато говоря за сърцето ви, не говоря за физически орган. Говоря за вашата същност, вашата истинска мъдрост, Ангелът вътре във вас. Той е тук точно в този момент. Затова свържете се с този Ангел. Усетете светлината му; толкова е нежна, топла, мила и не се страхува. И Ангелът в сърцето ви има крила; позволете на този Ангел да ви обгърне с крила. Вижте ангелските крила около тялото си, почувствайте как те ви защитават и поддържайте вътрешната си светлина ярка и жива.

В този момент човечеството е изправено пред глобална криза, свързана с болести и не по-малка заплаха от икономически несгоди. И сега искам да се съсредоточите върху себе си. Може да имате страхове, които се отнасят само до вас, но виждам, че много от вас са загрижени и за другите, за своите близки. И това може да бъде провал за вас. Важно е да запомните, че всеки притежава дълбока цялостност в собствената си душа, което означава, че в крайна сметка сам избира какво да му се случи.

В живота на всеки индивид има динамика, която създава събитията в живота му. Нищо не  е случайно. Така че, когато на хората, които обичате, се случват лоши неща, контролирайте желанието си да скочите и да ги спасявате. Отдръпнете се малко, станете много съсредоточени, не се поддавайте на страха, който изпитвате от това, което им се случва. Вместо това влезте в любовта, която имате към тях; дълбокия и мъдър вид любов, който притежава служителят на светлината. Това не е онази любов, която спасява друго същество, без да се съобразява откъде са всъщност и какъв би могъл да бъде смисълът на предизвикателствата, пред които са изправени. Затова бъдете наясно, създайте яснота около себе си и се свържете с душата на другия човек, тази, от която се интересувате. Свържете се с тяхната душа и ги попитайте: „Какъв е смисълът на присъствието ми в живота ви? Какъв е моят истински принос към вас?“. Чувствайте го от сърце и отговорът може да е различен от очаквания.

Можете да предлагате насоки, базирани на любов, на други хора, но това ръководство не променя начина, по който те създават живота си. Това ръководство е от по-дълбок характер: става въпрос за подкрепата им на душевно ниво, а не за решаването на техните лични проблеми. Затова бъдете наясно с това, когато се срещате с други хора и ставате свидетели на техните проблеми, техните страдания. Знайте каква е вашата роля. Вашата роля е да ги осведомите за присъствието на душите им, за тяхната природа. Вашата роля е да отворите моста или канала между тяхната личност и душата им; между частта, базирана на егото, и частта, базирана на сърцето. Много хора са по средата, преминавайки от установеност в егото към осъзнаване на сърцето.

Вие сте пионери като души на служители на светлината; изпреварвате масовото съзнание. Отваряте нови сфери, нови начини за усещане, мислене, битие. В това можете да бъдете пример за другите. Това не означава, че решавате проблемите им, но сте в състояние да хвърлите различна светлина върху тях. Вие сте най-могъщи като водачи и учители, когато сте здраво закотвени в собствената си светлина. Не когато страдате с други хора, на които най-много служите. Напротив, когато останете твърдо в собствените си граници и не гледате на другите като на жертви, а вместо това като на създатели на собствения си живот, вие сте най-добрият пример за другите.

Днес вашата роля е да се придържите към най-дълбокото осъзнаване на любовта във вас, единството, светлината; да вярвате в творческата сила на всеки отделен човек и да се грижите добре за себе си. Не гледайте на това като нещо, което правите за заради другите. Жизнено важно е да се грижите за себе си. Погрижете се за собствените си нужди. Не е нужно да вземате други под крилата си на Ангел. Вземете себе си - прегърнете се с любов и доброта - подхранвайте се. Така се превръщате в блестяща светлина за другите.

© Pamela Kribbe

Превод от английски Петя Стоянова

Monday the 25th. Spiralata.net 2002-2019