Памела Крибе и Йешуа

Възможно е да живеете живота си като дете

Печат

Възможно е да живеете живота си като дете

 

Послание на Йешуа предадено чрез Памела Крибе

на семинар в София на 21 юли 2016 г.

 

Скъпи приятели,

Аз съм Йешуа. Поздравявам всички ви с добре дошли. Аз дълбоко ви обичам и искам да знаете, че съм ваш брат. Аз съм точно до вас, а не някой над вас. Искам да взема ръцете ви в своите. Никога не се срамувайте от себе си; бъдете горди с това което сте.

Като ви гледам се натъжавам да видя как някои от вас имат толкова ниско мнение за себе си. Аз искам да ви направя осъзнати за вашата собствена светлина. Вие сте стари души; били сте на Земята много пъти. Вътре в себе си вие носите много преживявания и тази част може да ви тежи твърде много. Виждам че много от вас се борят със страхове и тъга, които идват от много дълбоко във вас, така че има резонни причини за тези чувства.

Но това е време на промяна. Светът се променя и много хора се пробуждат. Може би си мислите, че промяната се случва прекалено бавно, но много неща се случват точно сега. Трябва да сте наясно, че новото съзнание което сега се ражда ще дойде чрез хора като вас. Всеки един от вас допринася за цялото. Никога не подценявайте силата си като индивид; никога не се отказвайте от важността си като индивид. Вие сте важни; вие променяте този свят. Нищо няма да се промени ако вие не се промените. Няма да има някакво спасяване от някъде другаде; вие няма да бъдете спасени от външни сили. Вие самите сте Божествени същества, което означава че сте творци; така че, моля ви, помнете това. 

Свържете се със сърцето си, в този момент. Преместете вниманието си в областта на сърцето и забележете, че вътре в сърцето ви има една чудна светлина. Станете осъзнати за тази светлина;  наистина я почувствайте в себе си. Това е същата светлина, която виждате в мен, Йешуа. Трагично е, че моите послания бяха толкова неразбрани през историята. Аз винаги съм бил ваш равен. Никога не съм имал намерение да ви карам да ме издигате на пиедестал. Аз искам вие да познаете своята собствена сила, своя собствена светлина. Сега, повече от всякога, ви призовавам да направите това.

Виждам, че някои от вас са уморени от този живот на Земята. Вие повече не вярвате в своите мечти, в своите страстни желания. Вие се чувствате така, сякаш животът ви е нещо което се случва на вас, а не нещо което вие сами създавате. И заради тези чувства които имате, аз искам да кажа няколко думи за вашата страна, за България.  

 В историята на вашата страна е имало колективна травма, колективна болка, поради насилието и репресиите, които са се случвали тук. Много хора са били наранявани физически, емоционално и ментално. Когато това се случи, над страната увисва един вид енергия. Вие вероятно сте чували, че хората, като индивиди, имат енергийно поле, аура; е, страните също имат енергийно поле. В енергийното поле на България все още има усещане за депресия, усещане че хората са тъжни. Някои хора са страдали прекалено много във вашата история; те не могат да се възстановят от това през този живот. Тяхната болка и травма, така да се каже, все още е във въздуха. 

Вашата страна има нужда от радост и нова творческа способност, и аз съм тук за да ви кажа, че това е възможно. Сега се раждат много деца с нова, ярка енергия и аз ви призовавам да ги прегърнете и да празнувате тяхната енергия. Всички вие сте в процес на промяна, на трансформация, затова не си позволявайте да бъдете прекалено много повлияни от тежестта на миналото. Внимателно наблюдавайте малките деца когато ги видите да играят; вижте невинността и радостта в техните очи. Те обичат да играят заради самата игра. Те още не знаят за оцеляване, тежка работа и страдание. Вярвайте, че е възможно да живеете живота си като дете. Това е, което се има предвид в новото съзнание.

Аз ви каня отново да влезете в сърцето си и да си представите, че там има едно дете. Това дете на практика сте вие. Отделете си момент да приемете това дете, детето което някога сте били, и го поздравете с добре дошло в сърцето ви. Детето  вътре във вас е все още живо защото то съдържа вашата същност. Душата ви свети през очите на вашето вътрешно дете. Погледнете в очите на това дете и вижте колко красиво е то. Поздравете го с добре дошло във вашия живот. Попитайте вътрешното си дете: „Какво да направя с досегашния си живот за да направя повече място за теб?“ Попитайте го за едно нещо, което да промените, което би направило вътрешното ви дете по-щастливо.  После прегърнете вашето дете, притиснете го в прегръдката си и го целунете по бузите. Това е вашата истинска същност.

Това е, което се има предвид под това да сте работник на светлината: да вярвате във вашата собствена невинност, във вашата творческа способност, вашата страст, и накрая, но не на последно място, във вашата игривост: способността да играете и да се забавлявате. Освободете се от идеята, че да сте работник на светлината е тежка и отговорна задача. Не смятайте, че като работници на светлината, вие трябва винаги да сте отговорни и сериозни. Правете в живота си това, което харесвате най-много. Веселете се! Енергията на любовта е също така енергията на радостта.

Сега аз бих искал да приключа посланието си като застана на колене пред вас. Заставам на колене пред вас защото ви уважавам толкова дълбоко. Аз дълбоко осъзнавам колко труден може да бъде живота на Земята. Вие наистина сте войни на светлината; имате толкова много кураж. Затова аз казах в началото: не се омаловажавайте така – бъдете горди заради тези които сте. Простият факт, че сте на Земята точно сега, показва вашето величие. Така че приемете моята любов като ваш равен и като ваш брат.

Благодаря ви, че споделихте тази вечер с мен. Благодаря ви.

Йешуа, България, 21 юли 2016 г.

Превод от Иван Барзов

Friday the 10th. Spiralata.net 2002-2019