Памела Крибе и Йешуа

Пари и изобилие

Печат
Пари и изобилие

Мария чрез Памела Крибе

 

Това съм аз, Мария, днес ще говоря с вас. Днес ви каня да се потопите в енергията на това пространство, в което са се събрали ангели, за да облекчат вашите натоварване и умора.

Самите вие сте били ангели и дълбоко в себе си сте останали такива. Ядрото, сърцевината на вашето същество е пряко свързано с царството на ангелите. Ангелите представляват грандиозна същностна енергия, много по-фина и мека, отколкото земната реалност с нейната плътност и тежест. Отворете се за тази ангелска енергия, която може да ви се струва далечна, но тя е способна да дойде към вас през безкрайното пространство и време. В сърцето си сте ангели.

Позволете на мекотата и комфорта на ангелското царство да изпълни аурата ви, да обгърне главата ви, раменете, сърцето и да остане там. След това позволете на меката розова енергия да тече през стомаха и целия корем. Почувствайте как тя се докосва до цялата тежест и умора, натрупвайки се в тези области. Малки искрици светлина от всички цветове на дъгата танцуват около корема ви и ви дават усещане за щастие и безгрижие. Те ви напомнят за измерението извън времето, от което сте дошли.

Сега, когато тази енергия тече по бедрата ви, коленете, прасците и глезените, обърнете особено внимание да й позволите да изтече през стъпалата ви. Между краката ви енергията си намира път и създава канал със Земята. В самата си същност Земята е също Ангел, прекрасен ангел, въплътил се в тялото на планетата Земя. Почувствайте този Ангел-Земя, който с огромната си сила ви поддържа, осигурява ви сила, безопасност и стабилност.

Почувствайте своята съпричастност и това, че сте „включени“ в кръга на любовта между Земята и Небесата. Позволете на тези енергии да свършат работата си и тихо да ви обгърнат. Приемете ги без съпротивление. Не е необходимо да работите за тях или да мислите за тях. Тези енергии ви съпровождат винаги и ви принадлежат. Позволете на изцелението да проникне в тези места на тялото и ума ви, които най-много се нуждаят от това. И помнете винаги, че сте част от това извънвремево, свободно измерение, в което обитават Ангелите.

Вие сте избрали това приключение – живота на Земята по своя собствена воля. И всеки път, когато почувствате тежест, е много важно да отстъпите в това извънвремево измерение за да си спомните кои сте в действителност и за какво сте дошли тук. Дошли сте тук за приключението, за да се учите. За да придобиете опит. Всичко това е замислено като радостно приключение.

В този момент, когато човешкото битие става тежко, обременително за вас, не се притеснявайте отново да усетите в сърцето си вкуса на това ангелско измерение, където можете да си „поемете дъх“. Не е необходимо да правите кой знае какво. Можете да отпуснете всички стремежи, усилия, работа. Пуснете ги. Намерението се състои в това дълбоко да вдишате в това царство на ангелите така, че отново да усетите вдъхновеното желание да установите тези Ангелски Небеса тук, на Земята. Именно в това, а не в многобройните грижи, планове и организационни дела, съставляващи част от вашата „заетост“ в земната сфера, се състои истинската работа. Не, вашата истинска работа се състои в това да приемете фините енергии на истинската ви същност, неограничени нито от времето, нито от пространството. Това е работа на светлината и вършейки я вие забелязвате, че животът ви на Земята става буквално по-светъл и по-лек, не толкова тежък.

Днес ние обсъждаме темата „парите и изобилието“. Каня ви да погледнете на това от гледна точка на вашите лични взаимоотношения със Земята. Намерението да се въплътите тук е в това да изпитате радост от пребиваването си на Земята. Вашият подарък от ангелската сфера за света от престоя ви тук е да донесете своята красота, любов и чистота на всички, които живеят на Земята. Това е вашият Дар.

Реалността на Земята, в която се намирате, ви признава и приветства, стреми се да облекчи пътя ви доколкото е възможно, за да можете да излъчвате повече радост и светлина. Земята се стреми да ви помогне и ви поддържа. Тя би искала да използвате всички съществуващи възможности за щастие като човешко същество, да се наслаждавате на всичко, което ви заобикаля. Вие често надценявате духовните дарове, с които сте дошли и недооценявате удоволствието от пребиваването си тук. По-лесно ви е да давате, отколкото да получавате.

Искам да ви поканя на просто визуализация, в която да си представите степента на вашето „получаване“ от земното царство. Представете си един дълъг „хълм“, чийто връх е в ангелското царство, а вие сте на върха. Намирайки се там, вие също сте ангел. Погледнете се, вижте как изглеждате. Вие нямате още човешко тяло, но сте „увити“ в красив, прозрачен плат. Усещате свободата си и връзката си с живота, доколкото имате дълбоко разбиране за всяка част и знаете че скоро ще започнете да се спускате надолу в това „измъчено“ земно царство.

По време на слизането на долу у вас бушуват много и различни чувства, но аз ви моля в този момент да се съсредоточите върху доверието, което усещате дълбоко в себе си. Вие чувствате, че това което правите, е добро, че това слизане има смисъл и значение. Представете си, че с ръце се държите за ръба, но се канете да се пуснете и да започнете да се спускате надолу. Усещате напрежение, като дете, което прави нещо едновременно страшно и весели, и интересно. И вие се спускате надолу, без да виждате мястото, където ще се приземите, само се спускате и спускате.

В един момент виждате облак, който ви закрива гледката. Става ви малко страшничко, но този облачен покров в действителност е Завеса, скриваща триизмерния свят. Спускането ви е плавно и грациозно, вие се спускате през този покров без да му оказвате някакво съпротивление. Спускате все надолу и надолу в земното царство и накрая стигате дъното. Тогава действително настъпва момент, когато се сбогувате с Небесното царство и влизате в новата реалност, въплъщавайки се като бебе.

Но на прага на земното царство стои Страж, ангел, който ви гледа сериозно и състрадателно. Този ангел иска в последния миг да ви напомни кой сте вие. Той не иска да забравите това. И погледът му ви внушава мъжество.

Ангелът ви казва някои неща, имащи непосредствено отношение към изобилието в живота ви. Дава ви енергия във вид на чувалче със злато и ви казва: „Това злато е твое. Това е, за което можеш да претендираш и което можеш да използваш в живота си за удоволствие и за създаване на всичко, което е за работата ти в този живот. Приеми това богатство и помни, че то винаги ти принадлежи. Ти можеш да го поискаш, то е част от теб, твоето съкровище!“. И след това вие тръгвате по своя път.

Сега, моля, се върнете в настоящето. Вие сте дошли в този живот през много перипетии и хайде да видим каква част от даденото ви от ангела сте използвали за себе си. Представете си, че виждате пред себе си чувалче със златна енергия и го отваряте. Там, в това чувалче, е енергията на изобилието, богатството, по-голямо от материалното ви богатство сега, включващо също така и материални неща. Това чувалче със злато е пред вас, една много нагледна връзка между Космоса и Земята, но също така и ваша лична вещ, вашето изобилие, вашето богатство.

Погледнете лесно ли ви е да откриете и получите енергията, идваща от него. Позволявате ли вие на тази енергия да идва в ръцете ви, в сърцето ви и да изпълва тялото ви? Позволете на тази златна енергия напълно да ви обгърне. И след това я попитайте: „Има ли нещо, което мога да си дам, нещо, което преди съм си отказвал, нещо, което ми позволява да живея в радост? Бъдете отворени за това, че този поток желае да ви даде. Това ваше изобилие помага на Душата ви да изпълни мисията си на Земята.

Това също касае и потока пари, постъпващи към вас. Често у вас има определени представи за това какво искате и какво – не, и това ограничава идващия към вас поток. Вие постоянно го измервате и сравнявате с другите хора, с това какво те получават и за какво те се молят. Но същността е в това вие да намерите собствения си поток.

В действителност, когато получаването и даването са балансирани в живота ви, материалният поток поддържа естествено духовния, те си съответстват един на друг. Може да погледнете на това по следния начин: духовната ви част за истинския си разцвет се нуждае от поддръжката на Земята, от поддръжката на материалната реалност. Позволете си материално изобилие и ще засилите духовната енергия, тя ще стане по-забележима, ще може да протича леко отвътре към околния свят така, че другите да я виждат, да ги вдъхновява и тях за подобни дела. В този смисъл парите и материалното изобилие ще оказват положителен ефект както върху вас, така и на обкръжението ви.

Можете да разглеждате парите и като манифестиращ поток и като поток, насочен към физическия израз на истинската ви природа. Ако изразявате светлината си на ниво земна реалност, вие използвате парите, за да си помогнете в грижата за себе си и да помагате на другите хора. Първото не изключва второто. Можете да изоставите стария образ на парите като средство за упражняване на власт, извисяване над хората и контрол над тях. Можете да промените този стар образ на използване на парите и да ги насочите в съответствие с желанието на Душата ви да се реализира на Земен план.

Не си струва да се отказвате от парите или материалното изобилие просто защото те са служили като средство за унижаване на хората. Не си струва „да изхвърлете бебето заедно с водата от коритото“. Почувствайте правото си да претендирате за материално благополучие, за своето права както да давате, така и да получавате. Ако позволите на златото от вашето съкровище да тече в живота ви, естественото изразяване на душата ви ще стане по-силно, доколкото ще получи поддръжка и на практическо ниво. Не се страхувайте от парите, те поддържат и „битието“, и „правенето“ от вашата Душа. Не е задължително да ги използвате за егоистични цели.

Всички вие носите в себе си старите традиции, учещи ви да потискате своите нужди в интерес на другите. И тези традиции ви пречат напълно да приемете парите и изобилието в живота си. Погледнете на това от друга страна. Колкото повече има у вас, толкова повече можете да споделите. Когато споделяте с другите, това поражда у вас радост, а радостта създава още повече изобилие. Това означава, че осмелявайки се да получите, вие създавате положителна спирала.

Не се страхувайте от парите, доверявайте се на собствената си цялост. Всички, които са тук, са взели решение и са определили своето желание да живеят на Земята „от сърцето“. Вие сте тук не за да злоупотребявате със силата си, вие вече сте се освободили от стария начин на битуване. Затова се осмелете напълно да присъствате тук като ангели, каквито сте и напълно да получавате това, което ви е необходимо, за да сияете с пълната си сила. Земята много се нуждае от хора, живеещи в сърцето си и в същото време признаващи своите човешки потребности. Смятайте, че сте достойни за изобилие и за удоволствията на живота.

© Pamela Kribbe 2014

Превод Таня Темелкова

 

Friday the 10th. Spiralata.net 2002-2019