Памела Крибе и Йешуа

Ние без вас не сме цялостни

Печат

Ние без вас не сме цялостни

Мария чрез Памела Крибе.

 

 

Говоря ви аз, Мария. Приветствам ви с любов от съзнанието на сърцето, обкръжаващо сега и все по-силно пронизващо Земята. Вие сте едни от първите, които получават това съзнание и го предават на Земята и на околните хора и сме ви благодарни за това. Приемете нашата благодарност за това, че служите като канали на новата енергия, канализирайки я към Земята.

Вие сте мъжествени, доколкото сте избрали да бъдете тук и сега, на Земята, по време на големите промени, когато много неща се променят към по-добро, но много се случват болезнено, проявявайки се във формата на старата тъга, като болки от стари рани. Всичко това става сега на повърхността и често в крайни проявления, както наоколо, така и вътре във вас самите.

Вие носите в себе си собствената си минала история, от миналото на много животи. Вие сте били на Земята много пъти, всеки от вас се е опитвал да реализира тук своите най-дълбоки вдъхновени желания, което е и главната цел за въплъщенията ви на Земята. Поради дълбоката ви връзка с Земята, вие сте идвали тук като нейни „деца“, желаещи да растат и да се учат, а също и като нейни „родители“, охраняващи с присъствието си нейния живот и грижещи се за нея. В своите взаимоотношения със Земята вие сте и „деца“, и „родители“. Сега Земята иска да ви преведе през моста на новото съзнание, към нова реалност, към живот от сърцето.

В същото време Земята е обкръжена от Ангели и Гидове, които се стремят да ви поддържат. Вашето движение и мисия много ни трогва и ние духовно ви прегръщаме. Вие сте ни много скъпи, доколкото вие сте тези, които имат на Земята извънредно важна работа. Обаче, все още ви обхващат съмнения, защото ви е нужно да преодолявате стари страхове.

Вие сте стигнали сега към приключването на определен път от вашите въплъщения. Вие завършвате цикъл. В течение на много животи, проведени на Земята, вие постепенно сте преминали от съзнанието на егото към съзнанието на сърцето. Съзнанието на егото е това, което в действителност е блуждаещо съзнание, не разбиращо към какво принадлежи и откъде дошло. Това е загубило се, отделено и самотно във Вселената, съзнание. И това препълва егото със страх, който го заставя да се стреми към контрол над живота и всичко наоколо. Вие сте се опитвали да правите това също и през своето дълго пътешествие на самореализация. Съзнанието на егото е необходима част от цикъла, фаза във вашата еволюция.

Обаче, ставащото и станалото в тази фаза е оставило дълбоки следи в съзнанието ви, защото това са били периоди, когато сте злоупотребявали със силата си и контрола. Било е време, когато доста сте използвали своята манипулативна сила и способности, което е предизвиквало разрушителен ефект. Сега ви казвам това, за да осъзнаете потискащите ви чувства на срам и вина за тези действия, което ви създава трудности в по-пълното приемане на своята сила. При прехода от съзнанието на егото към съзнанието на сърцето има съжаление за направеното в миналото и вие не искате отново да се повтори това. В резултат, много от вас са отишли доста далече в противоположна посока, напълно отдавайки силата си и увереността си. Дори самата идея за сила и самоувереност в този свят ви плаши. Всички вие сте се опитвали да се скриете „под крилото“ на живота, съпротивлявайки се на пълното проявление на силата си от страх да не злоупотребите с нея.

За много от въплъщенията ви на Земята е имало и такива животи, в които съзнанието и светлината на сърцето, които сте се опитвали да споделите с другите, са срещали неразбиране и съпротивление, и това също е засилило страха ви. Неприемането, което сте изпитали, ви е лишило от мъжество. Преживели сте и двата сценария.  От една страна, силното его е станало доста голямо, което впоследствие е предизвикало чувства за срам и вина, от друга страна, сте изразявали любещата сила на сърцето си, която обществото към което сте принадлежали, просто не е приемало.

Да, дълъг път сте преминали. Преживели сте и двете крайности и затова сега живеете с тези остатъци от миналото, което предизвиква у вас липса на увереност. „Мога ли да съм тук. Достатъчно ли съм добър. Какво мога в действителност да допринеса тук. Кой съм аз, че да се опитвам да издигна общото ниво.“

Днес искам да ви кажа кои сте вие. Вие сте Ангелите на Новата Ера. Вие сте дошли на Земята, за да провъзгласите новото време и сте дошли с мир. Вие вече не сте с изведен меч на егото, а сте дошли с мир. Настанало е времето отново да върнете силата си и да повярвате в себе си. Да, вие сте Ангели на Мира, доколкото при вас цикълът от животи е към своя край. От тъмнина към светлина, от егото към сърцето, и вие сега сте тук, за да приемете съзнанието на сърцето, основано на целия ви разнообразен опит. И вие искате да споделите това с другите, тъй като чувствате: „Ние сме едно, всички ние тук на Земята сме част от едно и също съзнание. И дори самата Земя е едно с нас“. И в цялата си красота и достигната вътрешна сила и вътрешно благополучие, стоите сега на Земята в готовност да преминете рубежа. Сега е вашето време.

Но често ни се налага нежно да ви раздрусаме по рамото, за да се събудите. Винаги трябва да ви насочваме към следващата стъпка, защото често се съмнявате в себе си. Понякога околния триизмерен свят, за който гледате по телевизията или четете във вестниците, ви завладява. Страховете, обсъжданията, всичко, което слушате около вас, всичко, което изглежда или се представя за невъзможно или неправилно, целият този негативизъм ви потиска. И вие започвате да усещате около себе си много малко пространство за светлината, която сте, за светлината, която жадувате и която така мощно и несъзнателно носите в себе си. Вие недооценявате собствената си реалност, същността си, величието и силата, която сте въплътили. И не в смисъла на манипулативна сила, а в смисъла на силата на Божественото присъствие.

В това време ви е много необходим правилен баланс на силите. Не силата на егото, а силата на вашия Духовен „Аз“, тази част, която знае за принадлежността си към Цялото, пронизващо целия живот. Ако вие успеете отново да се настроите на тази сила и да завибрирате с нея, ще се почувствате у Дома на Земята, в единство с Духа и с истинската си дълбока същност.

Това е, което търсите и това е, което може да стане основната нишка на вашата съдба на Земята. За вас има място на Земята, чакат ви изобилие и благосъстояние, които се стремят да влязат в живота ви като взаимоотношения, условия на труд, прекрасно жилище, пари. На всички тези нива Земята и земната реалност се стремят да ви приемат. Именно вашата неувереност в себе си и съмненията ви връзват и не позволяват на всичко това да влезе в живота ви.

Ние ви молим, умоляваме ви да повярвате в себе си! Вие сте първопроходците на Земята, тези, които тя е чакала, тези които чака цялото човечество. Вие сте тези, които сме чакали, доколкото не можем да направим това вместо вас. Ние можем да ви поощряваме отново и отново, и ние никога няма да се уморим да правим това, но именно вие трябва да направите решителната крачка, истински да повярвате на сърцето си, на шепота на вашата интуиция.

За да ви помогнем в пътя и преди всичко да ви поощрим, искаме да ви вземем в бъдещето. Ние искаме да направите заедно с нас в сърцето си и въображението си едно малко пътешествие. Представете си Новата Земя, където съзнанието на сърцето е реалност. Представете си, че основата на земната реалност са радостта и мира.

Представете си, че се намирате у дома, в прекрасно естествено обкръжение. Това е вашият дом, вашето жилище и всичко наоколо се усеща като живо. Огледайте се наоколо - стените, прозореца, тавана на дома ви се усещат много по-живи, отколкото сте свикнали. Всичко сияе и излъчва светлина, която идва не от Слънцето, а отвътре на самата материя. Представете си, че сте в този дом.

Вашето тяло също свети. Клетките на тялото ви са чисти, живи и сияещи. Дрехите ви са удобни и леки и просто обтичат тялото ви. Вие седите на пода и през коренна чакра усещате дълбока връзка със Земята. Почувствайте тайната на Земята и живота, идващ от нея, част от който сте и вие. Вие сте родени от Космоса, но сега сте част от земната реалност и сте свързани и със Земята и с Космоса.

Издигате се и излизате навън. Сега стоите с боси крака върху Земята, над вас синее небето и свето Слънцето и вие усещате енергията му. Струва ви се, че Слънцето е някак си друго – с друга яркост, блясък и свобода, което не е било преди и сърцето ви радостно бие в гърдите.

Станало е ново раждане и вие изпитвате такова щастие, че нямате търпение да го споделите. Разбирате, че краката сами ви водят там, където са се събрали много хора. Те са се събрали на площада и вие вървите към звука на техните гласове. Виждате усмихващи се, приветливи лица. „Ние те чакахме – казват те – без теб ние не сме цялостни“.

Стоейки сред тях меко и спокойно усещате своята съпричастност. Напълно сте себе си, чувствате връзката си и нямате нужда да бъдете някой друг.

Когато всички се настанят и успокоят, настъпва тишина, и всички слушат. И тогава ще дойде посланието за това, че е необходима вашата помощ. Това е зовът на старата Земя, все още намираща се в капана на старото съзнание, Земя, от която сте частичка както преди, Земя, искаща да се роди отново.

Вие изпращате енергията си от бъдещето на тази стара Земя, стара реалност, основана на съзнанието на страха, намираща се по средата на процеса на раждане и болезнените родови контракции. Вие изпращате своето доверие, своето знание и мъжество на тази стара реалност и на самия себе си в този момент.

Върнете се в настоящето и получете тази енергия. Позволете и да измие като душ. Тази свобода, която сте усещали, когато сте били самите себе си, вече не е толкова далече. Почувствайте поддръжката на Висшето си „Аз“ и го помолете за съвет. Помолете своето бъдещо „Аз“, което вече съществува и живее в действителност вътре във вас! Времето не съществува. Всичко това е илюзия. Вие можете сега да се съедините с това свое „Аз“, вече завършило процеса на раждане.

Когато задържате в сърцето си вибрациите на своето бъдещо „Аз“, ви напускат старите страхове, борбата и старата болка на вашия произход. Сега можете да се радвате на живота, да стиснете ръцете на другите и да споделите с тях своите прекрасни дарове. Представете си, че светлината ви, красотата ви, уникалните ви качества, всичко това кръжи сега из стаята. Вие излъчвате всичко това отвътре, влияейки на другите хора и облекчавайки техния път. Нека бъде така. Позволете на своята мъдрост да тече през тялото ви, сърцето ви, корема и коренната чакра. Приемете от Небесата, приемете от Земята, приемете от бъдещето си „Аз“ тази помощ, която винаги ви е чакала.

И тогава ще почувствате облекчение, идващо заедно с тази помощ. И след това ще закрепите връзката си с истинската си същност, с този, който сте в дълбочина. И това е всичко необходимо за да намерите пътя си в живота, да намерите простота и лекота. Добро и полезно е това, което протича свободно.

Всъщност, животът не е труден. Вие сте канал, през който протича мъдрост и светлина. И укрепвайки връзката си със Земята и споделяйки с другите своите дадености и таланти, вие внасяте изменения в този свят, освобождавайки себе си в същото време. Вие се отпускате, проправяте път и за другите, и ще настъпи ден, когато и другите ще пожелаят да освободят съзнанието на страха. С енергията си вие оставяте следа и прокарвате нов път.

Затова се поздравете и бъдете горди. Въпреки че искате още много да постигнете. Гледайте на това, което вече е направено, на тези страхове, емоции и ограничения, които вече сте преодолели.

Бъдете горди, че сте се въплътили в човешко тяло, усещайки обещанието за нов разцвет както вътре, така и наоколо. Вие сте направили скок в своята вяра. И това е свидетелство за силата ви и мъжеството ви! Затова, съберете смелост и посволете на сърцето си да ви води в ежедневния живот и да приема решения в съответствие с енергията, която сега усещате, енергията на свтлината на новата Земя. Не се противете на това, което ви нашепва вашата интуиция. Осмелете се да вярвате. Ние ви обичаме, почувствайте присъствието ни.

© Pamela Kribbe 2014

Превод Таня Т.

Wednesday the 8th. Spiralata.net 2002-2019