Общество

Движение "Човечност"

Печат

ДВИЖЕНИЕ „ЧОВЕЧНОСТ”

 

НАРОДЕ МИЛИ, ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

 

I.

З  О  В

Живеем във време на откровение. Никой политик досега не се извини на народа ни за това, че ни помогнаха да стигнем до тая мизерия,защото самите ние лъжем, крадем и лицемерим. Затова ние първи трябва да престанем с пороците и да се обърнем с лице към изконните ценности. Когато народът постигне тая чистота, тогава ще дойде душевният ни мир, за да можем да открием и изберем човечния, който ще постигне мечтата ни да имаме работа, добро и редовно заплащане. Властта няма да се съобразява с нас, докато сме като разбита чета. Напълнихме езика си с чуждици, затова няма чуваемост. Всеки се ръководи от пороците си, затова не сме единни. Оставихме се да ни управляват чуждите интереси и загиваме.

Дори най-прекрасния да изберем да ръководи държавата ни, ние не се ли променим (да не лъжем, да не крадем, да не лицемерим), нищо не може да се подобри. Не мислете, че навсякъде е криза. Ние можем да бъдем първите, които да излязат от кризата, но трябва всеки да убеди себе си, че за да се разбере с другия, трябва да говори с български думи, да не лицемери, нито да краде. Това целият народ трябва да го направи! Когато всеки се убеди в своята честност и доброта, с право ще поиска да го управлява човек, който няма да продава националните интереси. Управляващите произлизат от нас и не могат да са ангели, освен ако открием изключителен, който трябва да е доказал, че е човечен. Ще дам адрес, търсете и предлагайте. Не търсете партии. Те са готова администрация, но народът се стопи като пролетна пряспа и не може вече да ги издържа. Този, който знае, че е човечен, да изложи своя проект: как ще подобри живота в България. Народът ще прочете проектите, ще разпитва тези, които са ги дали, ще има време да обмисли и тогава ще реши кого да избере...

Това е най-сериозното ни действие и не бива, както досега ни предлагаха, пак да ни предложат имена на добре обещаващи непознати.

Ще излезем първи от кризата, защото наше знаме не е пленявано, защото българите са ненадминати бойци. Ние не сме поробвали, което е вътрешна чистота на народа ни. В България се роди Шестата раса, която чува и вижда неща недостъпни всекиму, притежаваме интуиция (вярно чувство).

Сега целият народ е на война. Врагът е във всеки един, допуснал да се зарази с порок. Внесете мир в душите си, давайте мъдра добрина. С човечността ни ще постигнем нашите мечти. Не може да правиш зло и да очакваш добро! – няма такъв закон в завета.

Подобрете отношенията с близките си. Не унищожавайте природата. Домакините да почистват с оцет, ползвайте топла вода. Не знам да има изследвания, с какво можем да перем, почистваме, къпем, без да тровим водата. Моля да разпространите резултати от такива изследвания, ако има.

Не правете референдум! Защо никой не споменава за българските инженер-химици, които загинаха в Чернобил? Причината за катастрофата е инженерна грешка, това никой не е съобщил. Аз го знам от Божествения интернет. Прочетете поета Низами от "Средновековни източни поети". Той е предсказал живота ни сега. Атомните централи са гроб за всички ни. Дайте тези пари на учените – те ще открият как да свалят евтина енергия от слънцето.

Селскостопанската академия моля да излъчва изследвания, с какви растения и насекоми може да се лекуват болните и нападнатите от неприятели растения. Това е важно да знаем и да го правим.

За да не се събудим един ден без Отечество, трябва да си изкупим продадените земи. Те с кръв са извоювани от предците ни.

Не торете земята с изкуствени торове! С тях тровите растенията, земята, хората. Така идва злото у нас, ставаме нервни, дразним се.

Отношението ви към природата да бъде както към собствено дете! Не допускайте болестите! Те идват от отрицателните ни чувства и мисли, от гняв за насилието върху нас от всемогъщите властници. Прощавайте си! Прошката е здраве!

Изправете се! Обмислете кой е човечният, за да го изберем, защото само зачитащият изконните ценности може да промени живота ни към добро и светът ще ни последва.

Внесете топлота и обич във взаимоотношенията си.

- Човек - човешко същество доказало на дело духовната си извисеност.

- Човечният се отличава от останалите с това, че носи любов в сърцето си, непорочен е, благодарен е, следва изконните ценности, догледал е родителите си, интелигентен е, отгледал е децата си и добре ги е възпитал. Не е причинил никому зло, ако е могъл, е помогнал и на чужди. Това досегашният му живот може да го докаже, а не словесните обещания. Човек, който е успял с това да се справи, може да помогне на народа си !

- Човечност - проявяващият я е човечен, притежава природен интелект, не присвоява, а получава, когато дойде време, защото Бог определя времето, неподкупен е, има реално преценено самолюбие. Така се изявява Боговдъхновението, преминаващо през ума и сърцето ни. Изконните ценности са важни за човечния. След неуспех пак опитвайте.

(- Човещина - всички физиологични нужди и суета.)

Сейте лимец и нахут за хляба ни, лекувайте се с билки. Имайте добри мисли. Те са преграда за болестите. Лимецът е жито, на което класят дребни кафяво-червеникави зрънца и осили. Това жито е с най добри хранителни качества.

- Човешко същество - има външна прилика с човека.

Пороците, с които трябва да се борим, за да ни има и за да имаме Отечество, са: болно себелюбие, изнудване, гняв, глезене, лицемерие, постоянно бързане, злоба, завист, суета, мързел, (суета,) лъжа, далавери, кражба, жалост, одумване, пушене, пиянство, дрогиране, надменност, жестокост, отлагане, насилие, дразнене, убийство,напразно споменаване на Божието име и др.

Изчистете се от всякакви пороци!

Внесете добродетелите в нравите си.

Изконни ценности: мир, вяра в Бог, свяст. Давайте мъдра добрина, милост, имайте чувство за отговорност, бъдете човечни, имайте почит към родителите си, чисто сърце. Не пожелавай имота на ближния си, не допускай пороци до себе си, Градете постоянство, уважение, почит, изградете воля. Обмисляйте разумно, носете и излъчвайте положителни мисли. Постигнете ги!

- Великият помага на ближния и на други.

- Могъщият покорява ближния и други.

- Дразнене - случва се, когато сте допуснали (мръсна) отрицателна енергия, която пие силите ви и търси още сили от тези около вас, затова ставате раздразнителни. Веднага влезте във вода или полежете плътно върху земята, прегърнете дърво, разходете се на чист въздух, сменете мислите си, помолете Бога за помощ.

- Почит - духовна извисеност. До нея се достига, след като можете да уважавате. Почитта е стожер за народа, затова не отстъпвайте никога от нея! Изисквайте я, така възпитавате.

- Уважение - съобразяване с другия. Изисквайте го. Това е възпитание.

- Интелигентен - знаещ и можещ.

- Ближен – не застрашавате сигурността един на друг, искрени сте един към друг, съобразявате се с душевните и физически граници на другия, разбирате се, съпричастни сте, имате взаимност.

- Обич - почит, мир, сърдечна взаимност, ближни сте. Обичта е ядка на любовта.

- Любов - физическо и душевно харесване, обич.

- Кръвен род - изключително внимателни един към друг, почит, сърдечност, обич, прошка. И след смъртта на единия, те пак са заедно. Отишлият си от Земята помага на своя род. Останалият, за да не срамува пред себе си, сега да помисли какво е отношението му към рода.

- Морал - живееш така, че и врагът да отстъпи пред теб с възхищение.

- Мъдрост - приложено съчетанието на знание, морал и интуиция.

- Мъдра добрина - действието и следствията са добри.

- Интелигентност - проявяваш мъдра добрина.

- Суета - имаш добри възможности, а издребняваш.

- Мир - съобразена кротост.

- Взаимност - топло чувство в близостта, дълготърпение, доверие, прошка.

За да не се избиват децата ни, ние всички сега трябва да се преборим с пороците си. В тая битка няма да има кръв и външни рани, но тя е тежка, колкото тези на нашите предци, а може би и по-тежка.

Народе, ти си почувствал жестокостта на условията, в които живеем, и за да променим живота си към добро, вярвам, че ще намериш сили и постоянство в себе си. За да си помагаме, за да се изправим и станем единни. Само така ще заставим чуждите ни "приятели", които разбиха икономиката ни, а сега протягат ръце към земите ни и жилищата ни, а ние, изтощени от бедност – продаваме, но без Отечество е страшно..., виждате съдбата на циганите. Само здравомислещи и чисти можем да се преборим. Заедно сме силни! Никой да не се предава! Спрете се, не напускайте повече Родината. Тук ще си направим добър живота! Преборете се с болното си себелюбие и суетата. Няма по-жертвоготовни бойци от нас, българите. Когато Сърбия ни нападна, за една нощ българската войска пеша пристигна от южната ни граница до западната и влезе в бой, за да спаси Отечеството ни. И ние трябва да можем да направим подвиг, за да ни има и добре да живеем.

Постоянното бързане е предпоставка за грешка.

Заедно сме!

 

Аз съм Иринка Г. Найденова. На 14 март 1989 г. вдигнах протест, 200 души от военния завод в гр. Червен бряг ме подкрепиха. Останах без приход, нито една социална помощ до август 2010 година. Междувременно написах и с пенсиите на живите ми до 2008 г. родители издадох седем книги. Имам дълг, който не съм забравила!

Когато всеки подмени пороците си с изконните ценности, ще подредим добър живота си! Обмислете как всеки ще постигне тая промяна, за да заживеем спокойно и добре. Ние, българите, сме с характер и можем! Вечер преглеждайте деня си и залагайте в утрешния ден какво ще подменяте, водете записки. Бъдете усърдни и постоянни. Само тогава ще дойде промяната. Трудно е, но не е невъзможно. Обединявайте се в групи и си помагайте.

Из първата реч на цар Симеон Велики:

Изтича наш`та сила през пръстите в безреда.

Не чужд ще ни помогне, ни враг ще ни възправи,

а разумът ни огнен и мишците ни здрави!

Петър Добрев

Адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Представете си, че от успеха на промяната ви зависи да останете живи, и всеки миг работете над себе си.

На 26.12.2012 ви призовавам да започнем първата битка срещу пороците, с които сме се заразили. Всеки миг е Ваш. Продължавайте. Сами се контролирайте. Близките да си помагат. Преди изборите всеки трябва да почувства (ако добре е работел в себе си) мир в душата си, увереност, че е защитил себе си и Отечеството си от злото, което отдавна ни е нападнало. Заедно ще търсим решение на трудностите.

Добродетелите съставят изконните ценности.

Млади хора, моля ви, прочетете на домашните си моя зов. Подкрепяйте се!

24.12.2012 г.

 

 

Движение „Човечност”

Народе мили, моля помисли защо компютрите в масовото им производство са така направени, че много хора свикнаха да пишат на латиница и пренебрегнаха кирилицата. В производството не е оказана почит към първосъздателя на компютъра, който е с български произход. Налице е духовна криза. Материалната криза винаги следва духовната.

 

II.

Видение

Седях в бедната си стая и слушах виелицата вън. Изведнъж вратата се отвори и виелицата нахлу вътре. Чух немски викове, които гонеха някого. Сред снежния прах се открои фигура на висок мъж, облечен с ямурлук. Лицето му изразяваше умора и премръзналост. В ръцете си носеше лаптоп. Докато беше отворена вратата, чух няколко мъжки гласа, които напрегнато и в хор казаха:

- Приберете вашата азбука в българските манастири, защото в скоро време няма да я ползвате.

Мъжът дойде до мен и повдигна лаптопа, за да обърне вниманието ми към него. Погледна ме в очите и аз видях в неговите голяма скръб. Разбрах, че пред мен стои единият от Светите братя първосъздатели на нашата азбука. Неговата скръб проникна в мен и разбрах, че всички ние препускаме към пропаст, която не виждаме. Обхвана ме смут от моята незначителност и тъжно му казах:

- Но какво мога аз да направя? Те не ме забелязват. Нямам пари да издам книгите си, а библиофилските ми издания останаха неразбрани. Сега и за такива нямам средства.

Той ме погледна строго и отвори вратата. Отново чух чуждоезични викове. Той потъна в нощта...

Останах сама и замислена за неблагодарността, суетата и лицемерието ни в един ден от годината, когато ги величаем, а в останалите ги предаваме, но всъщност предаваме себе си и децата си. Слепи сме да видим греха си.

Народе, общувай с всички, но се пази. Не се доверявай на чужди. Отстоявай своето, защото сме изключителни.

Гласовете, които ме посъветваха да съхраним азбуката в българските манастири, са гласовете на учениците на двамата братя Св. Св. Кирил и Методий.

- Ямурлук - горна дълга дреха, изтъкана от вълнена прежда и ушита с качулка.

След като получих това видение, започнах да вниквам в събитията в България и разбрах, че чуждоезичните разбиха икономиката ни с наша помощ, изкупуват земите ни пак с наша помощ, изкупуват жилищата ни. Поради незнание да се пазим, все с наша помощ.

- Наивност - неосъзнато приближаване до степен на опасност, незнание.

След видението наяве попитах една наша учителка защо учи учениците да пишат с латиница на компютъра, след като си имаме азбука, а тя ми отговори: "Такива са изискванията... " ?!?

Когато преди години с Божията помощ успях да помогна на свой близък да спре пиенето и пушенето, той ми каза:

- Иринке, защо това не стана по-рано? Сега се чувствам чудесно.

Изживял бе живота си, без да се познаваме. Когато се запознахме, не ме чуваше. Едва когато се разболя тежко, аз го взех при себе си и ме послуша.

Народе мили, моля те, не ползвай услугите на духовни лица, които не са от нашата вяра. Каквито и обещания да ти дават, защото това крие опасност за цялото ни Отечество. Видях картини, които ме потресоха. Нашата наивност се експлоатира по най-подъл начин. Имаме си своя вяра, наши духовници и своя писменост. Моля, ползвайте тях. Вече имате и знание.

Има непонятни всекиму духовни пътища, които поради наши неправилни постъпки ни довеждат големи злини. Моля, бъдете внимателни!

- Внимание - осигурете си време да огледате положението, в което се намирате, обмислете го и откликнете така, че да няма жертви.

През 2000 г. предупредих в книгата си "Гнездо от слънчеви лъчи", с разказа "Предупреждение", да не тровим водата, защото ще има наводнения, и ако продължаваме да грешим, ще ни бъде отнета. Никой не ме чу! Все си мислите, че са писателски измислици, а не знаете, че най-добрият преводач на Бога е поетът, не допуснал суета до себе си.

Моля, чуйте ме. Това е добро за всички. Не продавайте на чужденци нашите археологически ценности, защото има такива, които са положени в земята с царска благословия за целия народ. Властта на царя (царицата) се дава и отнема от Бог. Чрез царската благословия се изказва Божият промисъл. Най-добрият законодател е поетът, неподвластен на суетата. Продавайки предмета, вие подарявате благословията за нас на чужд народ. А нашият народ тегли тегло. Има достоен начин за печелене на пари, а не чрез продаване на тези ценности.

Народе, не чакай като моя близък, защото смъртта идва ненадейно. Имало е и други Българии. Но сега вече ги няма. От дълго време препускате към тая пропаст. Времето тече...

- Шеста раса - човешки същества, родени с дарба. При нравствено престъпление я изгубват. Когато се поправят, я придобиват отново, защото Бог е милостив. Носят много любов в сърцето си. Живеят в два свята едновременно, общуват с всичко.

Основните неща казах. Те вече са казвани, но ти все не вярваш. По-лесно ти е да вървиш по пътя на най-малкото съпротивление. Но той е пагубен.

Мили народе, дадох скъпоценна заръка. Спазвай я. Това е толкова важно, колкото глътката въздух, за да ни има. Всичко е в нашите възможности и воля. Аз те чакам.

Народе мили! Ти роди своята шеста раса през мъки и несгоди. Ти можа да я създадеш. Сега тя ти благодари и иска да измоли пред Бога твоето щастие, но аз не мога да го постигна без тебе. Затова те моля, послушай ме. Аз не те карам да вземеш оръжие и да убиваш. НЕ ! Да не бъде ! Аз те моля само да се пребориш със злото в себе си, за да доведем спокойствието при нас. Премахни си пороците, само това е пречката. Какво постигна досега, като недоволстваше от правителствата? Нищо! Защото това не е пътят. Аз ти показвам пътя, чрез който ще загубиш само пороците си. Които са в тежка форма (дрогират се), като видят, че народът ни се е изчистил, и те ще опитат. За първи път човек ти казва, че в съвремието ни сам може да доведеш здравето и благоденствието при себе си.

Народе, започни да мислиш по този въпрос и гради волята си, за да не закъснееш.

Турция попитала ли ни е дали ние сме съгласни да строи две атомни електроцентрали, а ние питахме ли Румъния, когато строяхме атомната електроцентрала в Козлодуй? Знаете ли, че цялата природа крещи против нашите безумия! Още помня видението за Чернобил преди катастрофата им. Вероятно там има блатисто място. Видях черни щъркели – кацнаха в блатистото, и чух думите "инженерна грешка" – бяха изказани с голямо страдание...

Седмица преди катастрофата в Япония нашият Дунав беше като разярена ламя в местностите около Козлодуй и Белене, но кой вижда тези знаци?! Моля ви да се замислите какви хора управляват държавите. Народи, събудете се!

Турция и Япония са готови да причинят голямо зло и на себе си, и на други. Бих ги помолила да изчакат събития, които ще им дадат знания, и те сами ще видят, че това, което са започнали, е не само излишно, но и опасно. Пиша за двете атомни електроцентрали, които искат да строят в Турция, и за космическия асансьор в Япония, но първо трябва да се срещнем с професор Масару Емото. Той направи отличен модел на моята мисъл първия път с прекрасната си книга "Тайните послания на водата". Надявам се и втория път да успее, за да може да помогне на Родината си и не само на нея. В две свои книги съм вложила мисли по този въпрос, но нека първо да се видим. Аз знам, че той не ме познава и не подозира за моите книги.

Адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

ДВИЖЕНИЕ ЧОВЕЧНОСТ

III.

ВЪЗПИТАНИЕ

Правителствата са нужни, но те са за по няколко години и не може да се получи установяване и продължаване на мъдрата добрина във взаимоотношенията между държава и народ и обратното, както и сред самия народ.

Правителствата са нужни да повдигат стандарта на живот в държавата, но уютът в живота на една държава се установява и поддържа единствено от царица. Липсата на такава овластена жена доведе до изтичането на народа ни в чужбина. А за тези, които останаха тук, до високата заболеваемост и смъртност.

След като сами се освобождаваме от византийско робство, нашия цар Калоян пише до папата:

"На първо място искаме царска корона, както са имали нашите стари царе."

Царицата на нашата държава задължително трябва да е българка, родена тука, да е изживяла живота си в България. Когато и двата пъти сме падали под робства, преди установяване на робствата на българския трон дълги години са царували чужденки. Това не е дало добро възпитание на бъдещите български царе и се появяват междуособици, държавата ни отслабва и чуждите ни завладяват. Преди византийско робство около 50 години са царували чужди, преди турско робство над 100 години са били чужди царици. Сега не сме имали царица от около 70 години, а последната е била италианка.

Целта на възпитанието е да бъде възпитано детето така, че да може само да се справя с затрудненията в живота. Първо, да знае как да запази живота си, да се научи на благодарност, труд и почтителност към най-близките си. Да знае, че не трябва да допуска пороци до себе си, за да може да израсте силно. Ако всички родители така възпитават децата си, се ражда добре възпитано общество, което, борейки се за човечност, ще постигне своето благоденствие.

Не прекъсвайте детето, когато мисли, нито когато говори. Не позволявайте то да ви прекъсва. Не бъдете груби, нито порочни.

Нападението в Бургас не беше случайно, а организирано. Народът ни трябва да се изправи, за да посрещне достойно и да се отбрани от вълчите апетити на чуждите, иначе ще бъдем една от изгубените Българии. Аспарух ни е намерил земя от рая и чуждите са я пожелали. Не им продавайте, а изкупувайте, за да не бъдем роби в собствената си Родина. Сегашното положение на нравите и оттам разпродажбата на земите ни е от липсата на овластена жена, която милее за народа си. Моите книги са с нищожен брой, а колко хора ще достигнат до страницата ми в интернет – много малко.

В моя дом, където израснах, съм възпитавана така:

- Ти си по-малката и ще трябва да отстъпваш. Така бе до смъртта на батко. Сега преценявам, че това ме научи на отговорност. Баба ме възпитаваше само с едно изречение:

- Човек трябва да има сапикас – което значи: съобразителност, уважение, почтителност. Дядо й и прадядо й са били свещеници. Другата баба от към татко е имала баща, който едновременно от 3 села е избиран 3 мандата за кмет и е внук на Иван Кърджалията, който е преборвал турците, отнасял ги е на мегдана и ги е подреждал да лежат един до друг, докато ги освободи. Народът го е нарекъл Кърджалията.

На бял кон с пушка в ръка прабаба ми Василя е освободила дъщеря си, девойка, от похищение.

Най-хубавият спомен от детството ми бяха рециталите на татко, песните и хората на мама всяка вечер вкъщи. С татко обичахме да разговаряме дълго. Веднъж ме попита:

- Искаш ли да си силна?

Без да се замислям, бурно казах: да! – беше ми омръзнало като най-малка всички да ме командват и зачаках татко какво спасение ще ми предложи. Татко каза:

- Тогава не допускай пороците до себе си.

Допусках грешки в живота си, но те не пуснаха корен, а само си извадих извод. Мама казваше: Човек се учи цял живот.

Не съм забравила заръките им, защото разбрах, че това е най-важното и истинско възпитание. Животът ми го доказа. Във вечерните ни разговори татко ме подготвяше "народът е жива, сложна материя, ако днес е с теб, утре ще е против теб, но в други ден пак ще бъде с теб. Ти бъди искрена с него." Аз изпитах тази променливост и тази любов на народа. Когато ме уволниха, всички бяха против мен. После ме пресрещаха по улиците и ми изказваха съжалението си: Иринке, защо не те послушахме, знаеш ли какво правят сега с нас. Аз мълчах, но пишех, знаех, че аз трябва да покажа пътя, защото познавам страха ти и любовта ти, народе. И сега ти казвам: Ти можеш да бъдеш силен срещу тези, които те оставят без земя под краката ти, ти всичко можеш, само трябва да изчистиш пороците си – тогава ще бъдем непобедими. Тогава ще прозреш, че за теб е по-добре да работиш своята земя, отколкото да миеш чужди...

Ти имаш свое достойнство и нямаш нужда гърците да те подсещат, че спиш, защото това не е сън, а упоение, но вече знаеш, че имаш своя царица, която никога не те е изоставяла, защото от тебе е израсла и те обича. Аз знам как измирате по улиците от болести или пиянство. Казвам ти: Трябва да имаш много любов към себе си и ближния, за да си силен, но трябва да можеш и да се пазиш от чуждите. Не да си враждебен, НЕ! Само се пази.

- Царица - родена тук, живееща с несгодите на народа си. Знае, че е тук, за да проправи път и да изведе народа от дъното, където е забравен и тъне в болести.

Пороците могат да се отстранят само чрез воля и постоянство, за да дойде благоденствието.

Уважаеми мъже, които имате тая власт, за да решите нужен ли е уют за народа ни, нужно ли е народът да обича държавата си?

Само възпитанието може да даде добро деяние, това може да го постигне само българска царица. Замислете се, господа.

Народът ни, за да живее добре, с достойнство, без зависимост, трябва да получи загриженост. Като милувка да премине по него вашето решение и той да послуша окрилен от надежда, че може да се изправи.

- Упоение - против волята ти често, без да знаеш, е вкарана отрова в теб.

- Милост - помагаш на нямащия сили да се оправи със затруднение.

- Жалост - помагаш на имащ сили да се справи със затруднение, но не знае как, няма послушание или го мързи. На такъв спри да помагаш, защото зле го възпитаваш.

Добродетелите съставят изконните ценности.

Всичко трябва да започне от възпитанието на обществото, защото то е изпуснато.

Чакам мнението ти, народе.

По-добре сега да ми се присмивате, отколкото после да ви няма.

 

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Monday the 30th. Spiralata.net 2002-2019