Общество

Задава се цунами… от лъжи

Печат

 

 

 

 

Задава се цунами… от лъжи

 

 cunami.jpg

 

“Лъжата върви по-напред, а истината - след нея!” – българска народна мъдрост.

 

 

 

Лъжата винаги е била по-пъргава, по-пробивна и много по-завладяваща. Защо? Сигурно защото в началото, като по правило, тя звучи много по-приятно за ушите на онези, към които е насочена. Въпреки че по-късно тя става извънредно неприятна. Тъй че, почти винаги, тя първа си пробива път към човешките уши и глави. Едва след нея идва и истината, а случва се истината да закъснее твърде много. Особено ако касае по-широк кръг от хора. А ето че вече се задава истинско цунами… от лъжи! Такова, каквото не е бивало поне от хиляда години насам. И пиковият момент на “цунамито” ще е 20 дни - между 11.12 и 31.12.2012 година. През това време ще се изговорят нечувани лъжи.  На най-висок глас. Докато истините ще заглъхнат изцяло. За тях няма да има трибуна за изява. Тъй че, който иска да говори и да чува истината, нека побърза, малко време остана. Малко време до края на настоящата 2012 година, разбира се. Нека да побързаме и да кажем каквото имаме за казване! И да чуем, каквото имаме за чуване!

 

Всъщност лъжата от доста време вече трупа сила и кураж, устремена към пирова победа към края на 2012 година. Между впрочем, тази победа започна да се бълнува от година и половина, но най-вече от юни 2012 година. От момента, когато планетата Юпитер (голямата истина, връзката с Бог) навлезе в срещуположния Близнаци (голямото говорене), та попадна там в дълготрайно заточение. Ще рече: от 11.06.2012 та чак до 26.06.2013 година. За около една година. Точно толкова продължава маршът на Юпитер през същия знак. А сборният резултат тук относно същия период е (и ще е): голямо словоблудство по цялата земя!

 

Но какво още има да става между 11.12 и 31.12.2012 година? Точно тогава и Меркурий (словото) ще започне да преминава през срещуположния Стрелец (вярата). Така че за същото време и двете най-важни планети относно истината и лъжата - Юпитер и Меркурий - едновременно ще са в заточение, във взаимна рецепция и в опозиция една спрямо друга. А точно това е небесната формула на най-големите възможни лъжи, манипулации и заблуди. Явлението е рядко, затова не го изпускайте, наблюдавайте го! После ще има какво да си спомняте и да разказвате. Може да си водите и записки дори. А на лъжите (и на лъжците) ще помага и фокусната точка на големите изкушения и съблазни Лилит, която също вече е в Близнаци (словото) и ще продължи да е там до 9.06.2013 година. Даже в един момент Лилит (връзката с рогатия) ще застигне по небето Юпитер (връзката с Бог). Кога? От 9-ти до 16 декември 2012 година! Няма да е лошо да запомним и това време!

 

Като прибавим към цялата тази небесно-земна картина и дълготрайната квадратура между планетите Уран и Плутон, нещата стават още по-ясни. Защото имено тази квадратура провокира масовите шизофренни състояния. Справка: 1930-35 година, когато за последно е действала подобна квадратура, та половин Европа полудява, обсебена от апокалиптичните идеи на национал-социализма (хитлеризма).

 

Тъй че уважаеми приятели, хайде да не полудяваме, а!? Да се държим, каквото и да става!  Да се напънем и да дадем сериозен отпор на онези, които се опитват да ни промият мозъците и да ни внушат, да ни втълпят нещо. Те си знаят какво. И защо. Щом са хвърлили вече толкова милиони, дори милиарди за същото. Защото големите катаклизми днес могат да станат най-напред в главите на хората. И едва по-късно - във всичко останало. Живеем във време, когато човешкият фактор е най-опасен, не природата. Природата може само да реагира защитно към човека. А през идните три години човечеството наистина ще се промени до неузнаваемост. Ценностите ще се променят, идеалите ще се променят, посоките ще се променят. Понякога това ще става след големи напрежения, сътресения и драми, но в крайна сметка - за ДОБРО. Наистина.

 

П.П. Много съм любопитен, обаче: какво ще говорят някои хора след 23 декември? Но… нека те да му мислят, нали?

 

Николай Радев-Алдебаран

 

Източник: http://tayni.net/?p=3013

 

 

 

 

Tuesday the 25th. Spiralata.net 2002-2019