Историите, които ме научиха да живея

Магазин за мъже и жени

Печат

Магазин за мъже и жени

 

 

В един град открили магазин, където всяка жена може да си избере и купи мъж. На входа на магазина имало списък с правила как работи магазина със следното съдържание:

1. Можете да посетите магазина само ЕДИН ПЪТ.

2. В магазина има 6 етажа, качеството на мъжете нараства с изкачването нагоре по етажите.

3. Можете да изберете всеки мъж на който етаж искате или да се изкачите на по-горен етаж.

4. Забранено е връщането на по-долен етаж.

Една жена решила да посети този магазин, за да си намери спътник в живота. На първия етаж имало надпис: Мъже, които имат работа“. Тя веднага се изкачила на втория етаж. Там пишело: „Мъже, които имат работа и обичат деца“. Жената се изкачила на третия етаж. Там надписа бил следния: „Мъже, които имат работа, обичат деца и са много красиви“.

Жената била много впечатлена, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там имало надпис: „Мъже, които имат работа, обичат деца, ослепително красиви и помагат в домашната работа“.

„Невероятно! – възкликнала жената. – Трудно е да се устои!“

Но въпреки всичко се качила на петия етаж. Там имало надпис: „Мъже, които имат работа, обичат деца, ослепително красиви, помагат в домашната работа и много романтични“

На жената много й се приискало да остане на този етаж и да си избере, но все пак преодолявайки това чувство се  качила на последния етаж. На шестия етаж имало надпис със следното съдържание: „Вие сте посетител № 31456012 на този етаж. Тук няма мъже. Този етаж съществува само за да докажем за пореден път, че няма граница за женските изисквания. Благодарим за посещението на нашия магазин.“

А срещу този магазин бил открит „Магазин за жени“. На първия етаж се намирали „Красиви жени“. На втория – „Красиви жени, обичащи секса“. Какви жени е имало на останалите етажи е неизвестно, тъй като там никой никога не се е качвал.

Превод от руски Таня Т.

Tuesday the 26th. Spiralata.net 2002-2019