Интервюта и речи

Интервю на с Инелия Бенц - 2 част

Печат

 

 

 

 

Интервю на Мартина Иванова с Инелия Бенц,

 

29 януари 2012 - част 2 – www.svoizbor.com

 

 

 

Според някои източници, Земята се намира в тъмната част на Галактиката, където властва тъмната полярност. Заобиколени сме от негативни извънземни, рептили и т.н. Истина ли е това? Как всъщност можем да различим всички послания и ченълинги, с които сме заляти?

 

Когато слушате някаква информация, наистина трябва да погледете на нея през вътрешното си усещане и проницателност. Информацията или ще резонира с вас, или няма. Но преди да видите дали наистина резонира с вас, трябва да отработите всеки страх, който може да изскочи, когато чуете нещо. Всеки страх или емоционално състояние, дори като радост. Всеки път, когато има силна емоционална реакция, наистина трябва да погледнете тази реакция и да я отработите, защото някой път, когато чуем нещо, то ни дава един вид удовлетворение на егото. Би могло да бъде нещо, което ни се иска да е истина, а то не е. И затова, когато чуем информация, наистина трябва да отработим всякакъв вид страх, чувство за удовлетворение, или нещо друго. То се проявява като "о, даа, спечелихме!!" Разбирате ли? Погледнете отвъд думите - вибрациите на посланието. Когато нещо е неистина, то винаги ще вибрира погрешно, няма да се усеща както трябва. Най-добрите лъжи са винаги вградени в големи истини. Така, че например - 90% може да е истина, а останалите 10% да са лъжата, вградена там. Така, че когато хората казват: "Ние сме в тъмния сектор на Галактиката", има наистина., но не е само едно място в Галактиката, има времепространство, или период на съществуване, през който бих казала, че всяка планета минава (но не съм много сигурна за това, защото не съм го проверила), който съдържа дуалност, съдържа и тъмнина. И в определен момент от съществуването на планетата, планетата като същност, Слънчевата система като същност и този сектор като същност да са решили, че би било добра идея да изпитат опитност на дуалността. И така тъмнината е била допусната. По подразбиране, по природа, тъмнината ще се опита да срещне, преодолее, унищожи и елиминира светлината. И така - имало го е това ниво на избор и опитност. ОК - правили сме го това, били сме там, дърпали сме си тениските, сега е дошло време да продължим нататък към друг вид опитности. И разбира се - ще има огромно съпротивление от тъмните същества и от онези, които искат да продължават да живеят в тъмнина, и онези които искат да съществуват служейки на другите, а не да се придвижат отвъд тази парадигма.

 

Но това вече случи, стана едно превключване на енергийно ниво през август 2011. Разделянето вече се случи. И сега всичко опира до въпроса колко хора къде отиват. Цялото съществуване се разцепва на две и в крайна сметка няма да можем да прекосяваме двете страни. Хората казват "Това вероятно е което ще се случи, когато дойде 2012 - всеки човек избира в коя посока да отиде. Колкото на по-високо вибрационно повдигнем планетата преди това крайно оформяне и разделяне да се случи, повече хора ще имат информиран избор къде искат да бъдат, и да отидат там. Хора са ми казвали: "Това съм го виждал! Мога да видя изборите. Мога ясно да се идентифицирам с факта, че мога да се придвижа към тази парадигма, където аз съм изцяло упълномощена единица и мога да създам всичко, което поискам. Но съм живял хиляди години на тази планета в дуалност и ако ги е нямало онези, които са избрали да останат да служат на другите, да ги учат и да продължат да носят факлата на светлината в тази дуалност, не бих могъл да направя този избор сега, не бих имал този избор сега. Така, че аз реших да остана, за да мога да помогна през 2012 на тези, които са все още заспали и продължават да живеят в дуалност - когато са готови, дали през този живот, или след хиляда животи - когато са готови да продължат нататък, аз ще съм там, за да им показвам пътя."

 

И това е удивително, това е огромно състрадание и също така избор - да служиш на другите - чрез компетентен и информиран избор. Той не е неосъзнат. Не е нещо като "О, аз трябва да служа на другите, това е моята дарма, това е начина, по който Бог иска да го направя". Това не е неосъзнато. Това е изборът и той се случва на съзнателно ниво: "Аз ще продължа да служа на другите, за да мога да се отблагодаря на онези, които преди мен също са служили на другите, за да мога аз да успея"

 

 

 

Да, разбирам, разбирам всичко съвсем ясно. Знаеш ли, имах някои въпроси относно йерархията на злото. Може би затова техниката не работеше - по-добре да пропусна този въпрос, не ме интересува наистина йерархията на злото. ОК - един интересен въпрос. В интервюто си с Бил Райън (твоето първо интервю предполагам), казваш, че името му ти е било дадено и е трябвало да се свържеш с него. Все още ли получаваш такива задачи? Вярвам, че има много хора, желаещи да контактуват с теб сега. Как избираш с кого измежду всички тези хора да се свържеш?

 

— Аз всъщност не правя избора. Обикновено се появяват някои хора, които доста ме дразнят. Те правят първия котнтакт и казват "Искам да ми помогнеш!". Аз просто не отговарям. Тогава се проявява духовното им его и казва: "Виж, ти вече си правила това, защо сега не ми помогнеш?" И там е цялата работа – хората, при които ме пращат, са тези, които са готови да сътрудничат, да съ-действат за повдигането на вибрационното ниво на Планетата в този момент. Не става въпрос да се осъществява контакт с хора, които искат да бъдат спасени, да им се помогне, или които искат помощ за вибрационното им ниво. Всички тези неща са качени на сайта ми www.ascension101.com  - там има инструменти, тонове безплатни статии - всички са достъпни, така, че човек може да отиде там и да си помогне сам. Всичко това е за самопомощ. Някой хора все още вярват, че Инелия Бенц може да ги спаси или да повдигне вибрационното им ниво. Те не разбират. Наистина не разбират каква е задачата ни тук, те все още си търсят спасител, и по този начин, търсейки спасител, те правят избор - в каква реалност да се придвижат. Няма никакво осъждане за това. Това е перфектен еволюционен път, по който те искат да продължават да бъдат. За съжаление обаче, това не е нещото, в което аз трябва да участвам. Аз съм фокусирана върху онези хора, които могат да отидат там, да вземат информацията, инструментите, да си помогнат сами и после да помогнат и на другите да си помогнат сами. Аз работя с много хора, с много работници на светлината и то на персонално ниво, много интензивно. И това са хора, изпратени ми от Източника, не са дошли да тропат на вратата ми, както често се случва. Но понякога и иначе се случва. Начинът, по който ги разпознавам - когато погледна към тях, Източникът казва "ДА", а когато погледна към някой друг, казва "НЕ". Разграничаването е много ясно. Времето ми тук е изключително ограничено, нямам много време. Никой от нас няма много време да свърши тази работа, така, че трябва да я свършим толкова ефикасно, колкото можем. Затова и създадох тази база с информация - за да могат хората да отидат там, ако имат нужда от помощ, да си помогнат и да станат сами собствените си спасители. Ако търсят някакъв ангел, или Исус, или спасител да дойде, да ги утвърди, или да им помогне, погледнете в огледалото, защото вие сте този спасител!

 

Ти сам си спасителят. Благодарна съм да чуя това от теб, защото съм се опитвала да обясня това на много хора, да им кажа "Няма нищо между теб и другите хора, няма нужда да търсиш спасител, следващия гуру. Просто погледни към себе си, ти притежаваш силата, ти правиш изборите"

 

Точно така, разбира се - добре е да отидеш и все пак да се информираш, да тестваш различни инструменти, да видиш какво са научили другите. Не е необходимо всеки отделен човек да преоткрива колелото. Просто излизаме и търсим информация. И ако някоя информация те изпълва със сила, упълномощава те, прави те независим - значи тя е правилната за теб. Ако получиш инфрмация, която казва "Това е единственото, ела тук и аз ще те спася" - тогава бягай в обратната посока, защото това не е каквото искаш.

 

 

 

Именно! Да! Благодаря ти много. Знаеш ли - имам някои въпроси, по-особени, във връзка с моята страна - България. За хората, които не знаят нищо за България, ще направя кратък анонс. Не знам дали ти знаеш нещо за България, но това е наистина удивителна страна. Не само защото е моя родина. Намира се в средата на Европа, на кръстопът. И не само географското разположение я прави уникална - тя е наистина малко късче земя, но събирателна точка за космическите енергии. Тя е родното място на много просветлени хора, пророци (като Ванга), предводачи, талантливи хора, революционни изобретатели, лечители и т.н. Казано е в много пророчества, че ние, като нация имаме много силна и важна мисия. Петър Дънов е един от тези хора (другото му име е Беинса Дуно) - той е основател на Бялото Братство. Той казва, че България е черният дроб на планетата. Можеш ли да кажеш какво мислиш, какво знаеш за мисията на българския народ - каква е нашата роля в процеса на трансформация и възнесение?

 

- Когато погледна към България, виждам, че и там е имало история на потисничество и това не е случайно, защото има една точка на светлината - като вихър от високо вибрационна светлина, която спомага за раждането и живота на хора, които биха имали по-висока вибрация отколкото останалите хора на планетата и биха могли да се преродят точно там поради тази причина, биха били по-съгласуващи се. Също така... не знам дали е под повърхността на земята, или над нея. Но там има пирамиди. Не знам дали могат да се видят, дали се знае нещо за тях, защото едва сега ги виждам. Не знам - под земята ли са, или са в различна парадигма, не знам дали физически са в страната. Не знам дали можеш да ми кажеш нещо за това?

 

- Ами, поне не са открити все още.

 

- ОК. Ами, идеята на пирамидата е идеята на звездната врата. Мястото, или технологията, която може да бъде използвана за да се пътува между измеренията и времепространството - като вход, като портал. Също така е като конфигурация за настройване - настройва останалата част от Планетата. И тези конфигурации са разположени или физически, или енергийно на различни места. Цялата планета е като един инструмент и всяко място има своя собствена тоналност. Когато всичко е настроено, целия инструмент ще свири една наистина прекрасна музика. И това е същата енергия, която виждам там. Същото се отнася и по отношение на всеки отделен човек в страната, който слуша това, или чете превода отдолу. Ролята ви просто е да правите всичко, което можете за да повдигнете собствената си вибрация, да усилите, да станете услвател за планетата. Мисля, че едно от нещата, които това място може да прави е да усилва, то е нещо, може би не точно да усили, ами да го направи по-ярко, разбираш ли? Много е красиво.. Да, виждам, че с тази история на потисничество - когато и да намериш такова място на планетата, където е имало такава история, такова бреме, там ще има много мощен опит да бъде покорено, да бъде спряно, да бъде превзето мястото на вибрационно ниво, за да може после - като с вампирска технология да бъда изсмукана тази енергия.

 

Мисля си, че вероятно това сега се случва там, но трябва да се отдръпнем незабавно от психиката на жертви, въпреки, че може да има същества които се опитват да направят това, или го правят в продължение на стотици и дори хиляди години в страната, всичко опира до това всеки човек да изгради и поеме суверенитет върху собствения си живот, да поеме отговорността и грижата за своето отделно късче земя и да каже: "НЕ. Това вече не е позволено тук. Съжалявам, но трябва да си вървите".

 

 

 

- Значи това е - преместваме се в нова парадигма и това вече не е позволено тук. Имам още въпроси за България обаче. Можеш ли да кажеш дали България от една страна, заедно с Перу и Чили от друга и Тибет от трета, е една от тези три много важни енергийни центрове за контрол и управление на процеса на трансформация и въздигане на Планетата? Нашата роля свързана ли е и с баланса и плавността на този преход?

 

- Ами, това ни връща към темата, за която говорихме преди.

 

-Да. Тези енергийни точки, със сигурност тези са три от тях, но не са единствените. Много технология, много енергия и индивидуалности са били използвани, за да спрат тези места, да ги трансформират, да ги вкарат в дисонанс - така че да не вибрират с правилната вибрация. Отговорност на тези, които живеят на такива места е да си вземат обратно силата, да си възвърнат отговорността и кажат: "Не. Не ви е позволено да правите това тук". В един момент всичко опира до земята. Има определен вид, на определено ниво убеждения .. нали знаеш - "елитът", които вярват, че всичко опира до земята, до собствеността. Искат я за себе си. И те вярват, че имат право да се нанесат, ако няма никой с флаг, който да каже "Това място е заето". Те се чувстват свободни да отидат където пожелаят тогава и да кажат "ОК, тогава това е мое". Може да е много неосъзнато - хората, които живеят на определено място да не сложат флаг, който да казва "Аз съм пазителят на тази земя, не сте добре дошли“. Но Планетата има пазители. Навсякъде. Много хора знаят, че имат такава роля и са се заели на 100% с нея. А други просто го усещат и си казват "Аз не притежавам тази земя. Аз съм тук само да се грижа за нея." И това е пазител.

 

 

 

- Да - ние само сме взели назаем тази Земя, не я притежаваме. А във връзка с личната отговорност - какво вече ти е позволено да разкриеш пред Българите, за да се ускори осъзнаването на планетарната и галактическата им отговорност?

 

- Всъщност отговорността представлява способността да откликнеш. (Responce_ability: response - откликвам;  ability - способност). Ние всички откликваме, наистина откликваме на нещата, които се случват около нас. Но как откликваме? Дали откликваме упълномощени, или го правим по праграмиран начин? Да вземем като пример парадигмата, или цикъла "Агресор - жертва", който е част от приковаването в робство на планетата, хората са засмукани в такива кръгове "агресор-жертва", за да бъдат задържани тук, оковани. Когато хората са толкова неосъзнати, че са вкарани в такъв кръг, начина по който откликват е наистина програмиран: "Аз съм жертва, или аз съм агресор, така, че ще наранявам другите". А жертвата казва "Ще бъда наранен", или "Аз не мога да направя нищо, аз съм безпомощен, защото съм жертва". И това са видове отклик, но отклик произхождащ от веригите на този кръг. Веднъж щом човек осъзнае, че е бил в такъв кръг, тогава реагира различно. И тогава става отговорен - способен да откликне. Тогава хората са способни да изберат сами какъв отклик да дадат. Например някой е агресор и цялото му съществуване е било свързано с това да бъде такъв. И когато осъзнаят, че са били част от един такъв кръг, изведнъж си казват "Чакай малко. Няма да нараня този човек". Разбираш ли? "Аз ще спра този цикъл". И тогава жертвата също ще бъде по средата на това да бъде жертва и да бъде безпомощна, и тя или той ще се събуди и ще си каже "О, не е необходимо да бъда жертва“ и просто ще стане и ще си тръгне. И това ще бъде. Начинът, по който сме способни да откликнем е когато можем, когато имаме капацитета да реагираме така, както ние искаме, а отколкото да реагираме според програмата, в която сме заклещени. Затова казваме отговорност (respons_ability) - способността да откликнем по осъзнат начин. И така - това се отнася за хората от всяка страна - Искате ли, наистина - искате ли да отработите страховете си, да се обърнете към себе си и да вършите работата си - всеки ден. Да медитирате 20 минути дневно, да оставате в тишина 20 минути дневно. Наистина ли искате да го направите, или ще си измисляте извинения "о, не мога, аз наистина опитах, но.." Това е начина, по който реагирате водени от програмата. Но ако сте способни на отклик, ако сте отговорни, вие ще кажете "Да, ангажирам се да медитирам поне 20 минути всеки ден, да бъда в тишина.

 

- Не опитваш, а го правиш!

 

- Да, не опитвай. Просто го направи. И отработвайте страховете си. Защото страхът е най-ниската вибрация. И не става дума за това да погледнете страха и да се отървете от него. Става въпрос за това наистина, ама наистина да му позволите да бъде там, да му позволите да се изяви, прегръщайки го, завръщайки се към себе си, завръщайки се към Единението. Страхът е най-ниската вибрационна градивна енергия, която е поробена. И така - искате ли да я задържите поробена във вашето пространство, или искате да я пуснете? Искате ли да я освободите, да я трансформитрате в светлина? Всичко опира до там - всеки човек поотделно да направи това, а не някой друг - например правителството да го направи вместо нас.

 

 - ОК. А сега - да се върнем пак на темата за работниците на светлината. Ти си получила това., мога ли да го нарека "повикване" през 2010 да се покажеш, излезеш отпред на сцената. Време ли е за работниците на светлината в България и в другите страни да излязат от задния план, да бъдат по-уверени в публичната си проява?

 

- Ами, ако си призван да излезеш пред обществото, ти ще го знаеш. Не всеки е призван да излезе отпред. Много, много хора работят на заден план, прости бидейки себе си, и носейки светлината на Планетата по много тих и анонимен начин, в ежедневния си живот. Докато някой работи като готвач, или почиства улиците, или е доктор, библиотекар, или пък е майка или баща - това наистина няма значение. Ако някой човек е призван да стане публична личност - ще знае. Просто ще знае. И ще го направи. Не, че ТРЯБВА, винаги има избор - дали ще може да го направи. Но не е нужно всеки да заеме такова публично място.

 

- Да, да, перфектно знам като имаш предвид. Все още имам въпроси за България, надявам се нямаш против. Знаеш ли, имаш ли информация кой всъщност беше човека, душата Петър Дънов, или Беинса Дуно (неговото космическо име) и защо избра България за родно място? Дали е имал нужда да има български гени за мисията си?

 

- Често ми задават въпроси относно учителите и моят отговор е винаги един и същ. По отношение на учителите - аз не мога да дам никакво мнение или информация. Вие наистина трябва да отидете там, да погледнете този учител да си отговорите "Дали този учител ме кара да се чувствам упълномощен, дава ми сила, или този учител ме прави зависим от него/нея". Наистина направете го така, спрямо вашето усещане. Сега, ако той казва това, че е трябвало да бъде роден там (в България), защото му е бил необходим този генетичен материал, то най-вероятно е така.

 

- Ами той всъщност не е жив вече.

 

- О, ОК. Но ако това е нещото, което той е казал - много е възможно. Генетичното потекло, което поемаме не се случва на случаен принцип. Никой от нас на планетата не взима тяло случайно, на случаен принцип от милиони избори. Това е много специфично, така че, ако това е нещото, което той е говорил, ако това е казвал, бих казала - най-вероятно е истина. Но тъй като не съм запозната, не го познавам, лично за себе си не бих могла да кажа. Да погледна към него сега е наистина... В основата си човек наистина трябва да избере за себе си дали ученията на този човек го изпълва с мощ, или го прави зависим от този човек. И това дали този човек е жив, или мъртъв, това не прави зависимостта по-малка. Молите ли се? Молите ли се на този човек да дойде и да ви спаси?

 

- Нее!

 

- Или изучавате учението на този човек и това ви прави по-независими и по-способни? Това е разликата, няма значение дали човекът е жив, или мъртъв. - Да видите този избор.

 

- Разбрам, разбирам добре. Благодаря. Защо задавам такива специфични въпроси., знам че най-вероятно не си правила проучване, но просто се надявам, че можеш да получиш информация сега, в момента докато говорим. Много беше интересна онази част от разговора ни, когато спомена за онези пирамиди, за енергийните места. Има много места в България, които бих нарекла мистични, повечето от тях разположени в планините. Има много тракийски гробници и светилища из цялата страна. Има едно много особено място, за което също ще те попитам. Нарича се Царичина. През годините много учени, правителството, дори иманяри са се опитвали да изкопаят тайните на това място, но те остават скрити. Ако в момента получаваш някаква информация - дали тайните на това място Царичина ще се разкрият тази година?

 

- Това място в планината ли е, или е някъде другаде?

 

- Да.

 

- Защото това всъщност би могло да бъдат пирамидите, които водях, тази конструкция от пирамиди, един вид парадигма.

 

- Затова и питам.

 

- Много е възможно. Изглежда като планина, с тази форма е.

 

- Всъщност е под един хълм.

 

- Ахаа. Ами ето! Под земята!

 

- Да, под земята е. И наистина някак си, ние знаем, чувстваме, казано ни е, че там има нещо много голямо, много важно. Много важно - в планетарен мащаб. Наистина се надявам, че можем скоро да достигнем това вибрационно ниво, за да ни се разкрият тайните (на Царичина.

 

- Това е очарователно, защото почувствах, имах това усещане за пирамиди под земята. И това вероятно е много подобна технология (на пирамида) там под хълма. Това беше показано. Дали ще излезе онлайн.. когато погледнах натам си беше в съвсем работеща верига. И ..да - има хора, индивудуалности, които се опитват на енергийно ниво да въведат дисонанс в тази технология, по същия начин както правят с големите пирамиди в Египет, опитват се да променят вибрацията.

 

- Усмихвам се, защото следващият ми въпрос беше дали има връзка между България и древния свят и Египет по-специално. Със сигурност по земята има места, енергийно свързани през всички времеви линии на човешката история. Надявам се скоро да разкрием тези тайни. Веднага щом се появи необходимост да ги разкрием всъщност. Много ти благодаря за всичката тази информация за България. Сега ще те питам повече за самото възнесение, защото това е най-важното нещо, което правим сега. Какво ще се случи със структурата на телата ни след възнесението? Ще имаме ли различни тела в Новата Земя? Ако самата Земя няма да е толкова плътна както в ЗD, какво се случи с телата ни?

 

- Да.. телата ни. Това е много интересен въпрос, защото за да помогнем да тялото си да направи прехода, наистина трябва да работим с него. Трябва да бъдем много внимателни за това какви токсини допускаме в телата си, да детоксикираме телата си редовно, да правим упражнения, да ходим, да докосваме Природата. Наистина да се свържем с телата си. Защото нашите тела, въпреки, че са наше творение, са различни същности, те са физическо проявление на Божественото съзнание. Ние сме духовното изражение на Божественото съзнание, а телата на - физическото му проявление на много високо еволюционно ниво. Телата наистина се страхуват да направят тази крачка, защото те по подразбиране имат за цел да запазят формата. Имат за цел да запазят формата и интегритетта на физичността. И движейки се към новата парадигма, е важно да слагаме много високовибрационни неща в телата си - на физическо ниво. Да консумираме високовибрационна храна и напитки, да минимизираме токсините колкото можем, да пием много чиста вода, не химизирана. Внимавайте с минералните води, защото сега с всичките тези chemtrails, минералните води са замърсени. Така че, внимавайте за това. Наистина проучвайте, полагайте грижи за тялото, възстановете връзката с тялото си. В САЩ също така има огромен проблем с хората с наднормено тегло. Там се води битка. Чрез тамошната култура, хората са били научени, телата им са направени да бъдат пристрастени към захар, житни култури, меса и други неща, които са много, много отрицателни за физическото тяло. Защо правим толкова много усилия да се съединим обратно и въплътим изцяло в тялото? Защото нашите тела са най-мощните инструменти в процеса на възнесение. Без нашите физически тела, ние не бихме могли да направим каквото и да било тук на Планетата. Затова ние ние се сливаме отново с него (тялото). Преставаме да се борим с телата си, не ги правим повече наши врагове. Сливаме се и се въплъщаваме изцяло в телата си. Така, че тялото ни да може да започне този преход по по-лесен и по-малко болезнен начин.

 

- Точно така. Много съм благодарна да чуя всичко това. Голяма част от работата ми е фокусирана именно върху грижата за тялото, върху обучаването на хората как да се хранят, какво и как да консумират, защото е много, много важно да се грижим за телата си точно сега. В тази връзка бих искала да попитам, дали консумирането на тежки храни, на месо, алкохол и цигари - всичко това няма да ни помогне по никакъв начин да преминем леко през трансформацията, нали?

 

- Ще я направи много некомфортна. телата на някои хора просто няма да се справят. Някои хора няма да могат да направят прехода, защото в тях има толкова много тежест. Нo никога не е късно да се започне, по отношение на месото: Проблема с месото е, че начина, по който сега се създава сега, тези бифтеци и други неща, които купувате от супермаркета ... животните са ни били напомпани с химикали и също така са живяли в много, много страх, имали са много нещастен живот. И тази енергия на отчаяние и страх е пренесена в плътта им. Така, че когато внесете тази плът в тялото си, тя ще му окаже влияния по същия начин. Това е физическа вибрация, която внасяте в талото си. Съществуват хора на планетата, които са с толкова високо вибрационно ниво, че когато ядат месо, трансформират енергията му в много високовибрационна материя. Понеже тази плът е свързана с определено телесно съзнание, то след това също става много олекотено. Но болшинството от нас, включително аз - не са способни да сторят това. Не сме тук, за да правим това. Тук сме, за да направим прехода и да олекотим физическите си тела. Така че бих казала - ако наистина обичате да ядете месо, и не искате да спрете да го ядете, тогава идете и си купуте месо от органична ферма, където по хуманен начин животните се отглеждат в щастлива среда и се убиват много бързо, така че да не страдат. И след това си купувайте месо, яйца и т.н. от тях.

 

- Но по-добрата идея е човек да стане вегетарианец, нали?

 

- Ами, не че е по-добра - това е най-лесния начин. Не можеш да накараш тялото да стане вегетарианец за една нощ.

 

- Да, разбира се.

 

- Това трябва да бъде постепенен процес. Обаче, като отработвате страховете си, като детоксикирате телата си и слушате телата си, когато отидете в супермаркета можете да направите следното. Вземете месото в ръце и попитайте тялото си "Мога ли да вкарам тези токсини в тялото си?" И тогава слушайте, наистина слушайте тялото си. И то ще каже "Оо, да, да го направим, бейби", или ще каже "Оууу, не мисля". И тогава ще трябва да го върнете на щанда. Бъдете внимателни - наистина го направете - върнете го обратно. Това може да отнеме известно време. Може да отнеме няколко месеца или дори повече - да се справите с тази токсичност и това пристрастяване към силно нисковибрационните продукти, които можем да ядем. Аз съм вегетарианка, но не по избор. Когато бях дете, аз трябваше да ям месо, за да понижа вибрациите си до такава степен, че да мога да фунционирам на планетата. Така че в повечето време, аз оставях зеленчуците. Не виждам разликата между маруля и бифтек например. И двете са живи същности, живи същества. Е, да - едно от тях притежава по-голяма осъзнатост. Е, винаги има моралност, прикрепена към всичко това. Но не става дума за моралността, а за вибрация. Нещо е или много токсично и плътно, или не е, или е по-малко токсично. Толкова просто е. Вървейки напред през изминалите години, аз установих, че не мога да ям дори от "щастливото месо". Дори и това да е "щастливо пиле", или „щастлива крава" - каквото и да сложех в чинията си, не можех да го ям. Тялото ми казваше "Ооо, не, не не можем да направим това, не можем да ядем това, прекалено плътно е“. И така - аз слушах. В момента единственото месо, което мога да ям е органично пуешко. Нямам представа защо, но това е единственото месо, което мога да консумирам, без да ми става зле. И наистина е така - става ми изключително лошо, ако опитам да ям месо. И това е граница. Аз не бях натурален вегетарианец, отне ми много време да се детоксикирам и много време за да сигна до определено ниво, където моето физическо тяло да може... защото аз бях абсолютно откъсната от моето физическо тяло. Но за да се въплътиш изцяло във физическото си тяло, трябва да го олекотиш. И това се случва. Сега съм на границата. Мога да хапвам по мъничко, но не мога наистина да ям много от месото. Сега съм стигнала до мъничко риба (по отношение на животински продукти), малко риба, малко ограгично пуешко и това е.  Яйца., мога да ям яйца - органични, свободни, щастливи яйца. Мога да ям от тях. И това е. Останалото трябва сама да си го направя. И всъщност - ако следваш наистина добра, здравословна вегетарианска диеята, количеството протеин, което поемаш е много повече, отколкото при някой, който яде месо.

 

- Точно така!

 

- И този протеин е много по-добър. Например - аз използвам, тялото ми обича протеина от зърнените храни. Органичния житен протеин. Обича го! Соевия протеин.... ааамиии не е много сигурно, благодаря.

 

- Да, и при мен е така.

 

- Но го ям понякога. Особено ако е вкаран в някакви продукти като сладко блокче, направено от соев протеин и мед. Защото аз не мога да ям захар - захарта също е високо токсична. Модерните високотехнологични сортове пшеница също са високо токсични. Така, че опитайте се да стоите далече от тях. Ти вероятно знаеш за това повече от мен, но древните зърна са много по-добри за ядене от модерната пшеница. Има още много неща, които човек може да проучи. Сигурна съм, че има много такава информация на твоя сайт.

 

- Да, наистина има много информация там, но е различно, когато Инелия Бенц го казва smile Продължавам да се усмихвам, защото всяка дума, която казваш резонира така силно в мен. Познавам това, за което говориш, но наистина има различно въздействие върху хората когато ти го казваш. Благодаря ти! Нека продължим напред, знам, че времето ти е ценно. Говорейки за нивото на вибрациите, ти казваш, че най-ефективният начин да повдигнем собствената си вибрация е да отработим страховете си. Какво друго можем да правим в допълнение за да постигнем това - да бъдем добри в думите и делата си, да правим малки добрини ежедневно, да отработваме повтарящи се модели?

 

- Не, не наистина. Доброто, концепцията за доброто е конструкция на дуалността. Така, че ако отидеш в тази посока, се забиваш в дуалността. Всичко опира до вибрация. Така че - наистина няма никакво осъждане на страха - той е просто една много ниско вибрационна конструкция и затова отработваме страха. Също така, ако например реагирате много емоционално на нещо - фрустрация, осъждане - всички тези неща трябва да бъдат отработени. Защо? Защото те са обикновено свързани с егото. А егото е прекомерно стимулирано в обществото ни. Затова ние отиваме там и отработваме тези неща, за да повдигнем личната си вибрация. Правим 20 минутна медитация всеки ден - ангажираме се с това и детоксикираме и се грижим за физическите си тела. Сега - това, което се случва, което наблюдавам - хората, които са се заели с това в живота си, изведнъж виждат, че около тях, хора които никога не са си и представяли, че могат да се заинтригуват от "духовни" неща изведнъж започват да им задават въпроси, искат да знаят и се пробуждат! Просто невероятно!

 

- Да! Това е невероятно, това се случва и с мен! Тези въпроси идват от хора, от които никога не съм си и представяла, че могат да дойдат. Хора, които са тотално откъснати, съвсем далеч от каквато и да било духовност.

 

- Да. И защо се случва това? Защото - когато един човек повдигне вибрационното си ниво, чрез всеки един, ние повдигаме и вибрационното ниво на средата ни. Средата ни съдържа хора. И така - правейки го за себе си, всъщност помагаш на тези хора да имат собствения си прозорец на високовибрационна среда, където могат да се посъбудят малко. Представете си го така - ако вибрацията е като часовник, като будилник, който прави тихичко "дзън, дзън, дзън" и изчиствайки себе си, изчиствайки всички тези възглавници около часовника - като страха, токсините и всичко останало, и тогава шумът, менталния шум след като си изчистил възглавниците става висок "ДРЪН-ДРЪН-ДРЪН" така че и другите също да могат да го чуят.

 

- Ти в някаква степен отговори и на следващия ми въпрос. Въпреки, че казваш, че ако ние в някаква степен осъждаме другите хора като по-ниско вибрационни същества, това идва от егото, все пак много хора казват "ОК, аз все пак чувствам, че съпругът ми, дъщеря ми, или съседът ми, е човек с по-ниска вибрация. Как да им помогна да повишат вибрациите си?" Мисля, че ти вече отговори на този въпрос.

 

- Да. Просто повдигаш собствената си вибрация.

 

- Както ти казваш - в момента сме бомбардирани от негативност от шепа хора, така наречения "Елит", те полагат много усилия да държат хората заспали, подтиснати, покорни, несъзнаващи неограничения си потенциал. Ние знаем това. Разбираме, че законите на Вселената са нарушени. Това може и е една от причините за твоето пристигане на планетата (за което сме много благодарни), но какво могат хората да правят в ежедневния им живот, за да се предпазят, да преодолеят със собствените си усилия всички тези опити за манипулация? Как можем да помогнем и на Гая да запази баланса - чрез медитация, като се събираме?

 

- Инструментите са същите. Отработваш страховете си относно нещата, за които мислиш, първо отработваш тях. Веднъж щом се озовеш в центрирано пространство и вземаш решение. "ОК, физически ще взема позиция по този въпрос, ще направя нещо във физически аспект" - дали това ще бъде да се напише писмо, да се излезе на протест, каквото и да е. Или пък. Можете да продължавате да работите на духовно ниво, прегръщайки бедните души, които умират, които са в ужасен страх и страдание. Причината тези хора - елитът да причиняват всичко това, да убиват, да създават войни е, че те са самите изпълнени със страх и страдание. Това е, което те познават, това е цялото им съществуване, те са ужасени, загиват, всичко, което някога е работело, сега им се отнема - и се мятат като умиращо животно. Те са наранени и нараняват другите. Така, че просто - изпълнете ги със Светлина и Любов. Отстъпете от пътя и освободете място на Духа. Не позволявайте вашата собствена енергия, отстъпете и позволете Духа да се изяви чрез вас. Станете проводник на Духа, който да се фокусира върху тях, изпратете Светлина и Любов. Веднъж щом човек достигне определено ниво на вибрация, определено ниво на светлината, те сами ще престанат да вършат тези неща.

 

- Разбирам, Значи не трябва да се борим с тях и да си казваме "о, какви ужасни хора.."

 

- Не. Всеки път като им изпратите такава вибрация, вие ги упълномощавате.

 

- Да, разбирам.

 

- Вие упълномощавате негативността.

 

- Знаеш ли, опитвам се да обясня това на хората. Има групи във фейсбук, където постоянно хората обменят линкове, информация за всички тези лоши неща, които се случват, войната която може да се случи, chemtrails, за всичките малипулации, за илюминати, рептили. И аз им казвам "Хора, спрете да правите това! Правейки това, вие давате сила на това, което не искате в живота си". Не е ли така?

 

- Ами зависи каква е причината зад всичко това. Ако човек споделя тези неща, защото се чувства ядосан, разтроен, много обезпокоен и уплашен от това, което може да стане с тях и планетата, тогава - да - те вливат сила в другата страна, определено го правят. Но ако някой показва информация и казва "Ето го решението на проблема, ето какво можем да направим за да го спрем" - това вече е съвършено различна парадигма.

 

- О да, определено е. Но за съжаление тези хора правят първото нещо.

 

- О, те просто, просто са заседнали в играта.

 

-Ами, да се надяваме, че ще успеят да намерят изход?

 

- Ами, това, което можем да направим е да им изпращаме светлина и любов.

 

- Да. Това е нещото, което непрекъснато правим.

 

- Можеш да им изпратиш упражнението за освобождаване на страха.

 

- Да, знам го. Само още няколко въпроса. Много хора питат как могат да прекратят кармата си. Казвала си, че кармата може да прекратена веднага, само със силата на свободния осъзнат избор. И все пак този процес е свързан с преодоляването на определени вярвания и убеждения, които хората приемат като нещо стабилно, но то е илюзия. Как могат хората да разграничат уроците, които трябва да отработят, за да се освободят от кармата?

 

- Нека се върнем към отговорността. Към responce-ability - способността да откликнеш. Кармата е абсолютно същото нещо. Някой, който има карма ще заседне в няколко различни кръга. Това е нещо като грамофонна плоча, която е засякла, като повтарящ се запис. Повтаря се едно и също отново и отново. Когато човек осъзнае, че този кръг е блокирал, може да вземе различно решение, което не е част от тази плоча. Могат да извадят иглата от грамофонната плоча и да кажат "ОК, този път ще реагирам различно". И когато направят това, вече ще са излязли извън кармичния кръг.

 

- Значи всичко опира до това да реагираш по различен начин на повтарящите се модели?

 

- Точно така. Това е всичко.

 

- Чудесно. Чувате ли, хора!? :) Нека се върнем към онзи период - седмицата 22-28 август 2011 (аз се чувствах много странно тогава), когато както казваш душите са били разделени между светлина и тъмнина, между заспали и пробудени. Също така казваш, а и не само ти, и други източници - че ще има още едно разделяне на края на тази година. Говоря за трите дена мрак. Казваш, че тогава хората ще бъдат разделени - тези, които още живеят в страх, и други, които са центрирани в сърцето. Това решено ли е вече? Неизбежно ли е, или все още имаме отворена врата да изиграем картите си по различен начин?

 

- Не, не е решено. Няма колективно споразумение дали това ще се случи, или не. Обаче решението трябва да бъде взето някак. Мисля че има определени сектори същества, които искат това да се случи много драматично, защото ще получат голям брой хора, присъденявайки се към тях чрез страх. Но това не е решено още. Това е колективно решение, решение на планетата Земя - дали ще мине през това, или не. Ако мине и виждате себе си в това, останете центрирани в сърцето. Какво означава това - насочете вниманието си, вашата осъзнатост в сърдечния си център - цялата тази област отиваща до рамената. Просто насочете вниманието си там, погледнете там, бъдете там. Когато хората правят това за първи път, те стават много емоционални, защото много неща излизат тогава. Придържайте се към това, просто останете. Това което се случва е, че ще има опит през този период да се разшири и усили страха, енергията на страха. То е като музикален инструмент - изсвирваш една нота по-високо от останалите, така, че телата на хората, целите им същества да паднат в страх. Веднъж щом попаднат в страха, вибрацията им става толкова плътна, че не могат да направят скока към по-упълномощената парадигма, по-упълномощеното ниво, планета. Но начинът, по който го виждам и причината толкова много хора да се преродят сега за да повдигнат вибрационното ниво на планетата, е за да направят много лесен и лек преход, доколкото могат. Така, че шансовете са такива - всъщност ще отнеме около 3 поколения за планетата за да се раздели наистина. Защо? Защото хората ще имат нужда да изживеят животите си тук, с нас. И тогава, когато умрат в естествения си живот, ще се инкарнират на друга планета, където ще продължат пътешествието си на каквато вибрация те изберат. Това предизвиква голямо чувство на неудовлетвореност в много от Служителите на Светлината, които са били държани настрана и много ограничавани да осъществят промяната в продължение на десетилетия. Промяната е била забавяна, били са слагани какви ли не препятствия по пътя, за да не се случи. Но разбира се - не може да бъде спряна, ще се случи. Това, което може да се случи като резултат е, че повече или по-малко хора, които може да са били способни да направят скока в по-упълномощена парадигма, да им бъде смъкната вибрацията, и с помощта и на обществото - защото все още са заспали. Но това не затваря вратите. Защото всеки, по всяко време би могъл да направи скока. По всяко време. Просто този скок сега е колективен.

 

- Това в някаква степен отговаря и на следващия ми въпрос. Благодаря ти, че отговори предварително на толкова много въпроси, преди да ги задам. Значи - няма да бъдем разделени от обичаните от нас хора в този живот, това няма да се случи просто така - за една нощ - част от хората да останат тук, а другите да се преместят на друга планета. Това ще се случи в продължение на три поколения.

 

ОК значи - даде ни съвети как да се грижим за телата си., опитвам се да избера измежду въпросите, които са много и всички са важни. Чух една много интересна история за теб - как си реконструирала сърцето си. Повечето от нас не са достигнали това ниво на осъзнаване още. Добре ли е вместо това и докато достигнем това ниво осъзнатост да използваме натурални хранителни добавки, минерали и т.н. Например - има някои наистина революционни добавки, изобретени от български учени, които наистина реконструират клетките на тялото, борят се с ракови клетки и изцеляват състояния на тялото, смятани за нелечими от конвенционалната медицина. ОК ли е да използваме такива неща?

 

- О, да, абсолютно. Ако настина отида вкъщи и взема хомеопатично лекарство. Това, което се случи с мен тогава (със сърцето) беше много крайна ситуация. Трябваше да избирам - или да оправя сърцето си, или да изгубя бебето си. Така че нямах избор - нямаше никакъв избор и беше напълно ясно, че това трябва да бъде поправено. И така и стана - беше поправено. Обаче, знам и то от личен опит, че да се направи това е нещо много трудно. Така че природните лекарства... въпреки че - аз познавах хора, които никога не се разболяват. Те имат толкова големи познания за физическото си тяло, че веднага щом нещо започва да се случва с тялото, те го поправят. Така че това също е възможно - не трябва да го изключваме. Това е просто тази връзка, това познаване на тялото и работа с него. По отношение на лекарствата - да има много разнообразни холистични лекарства и технологии. Също така има много лечители, които са тук за да ни помагат с телата ни. Съвършено добро и положително нещо е да търсим тези лечители с такава цел - работа и изцеление на телата ни. Защото ние не можем да правим сами всичко. Не можеш да правиш абсолютно всичко в едно и също време. Повишавайки вибрациите си и движейки се към новата парадигмна, всъщност ще можем контролираме телата си в такава степен, че ще можем да разтваряме телата си в една локация и да ги пресъздадем отново в друга - това е телепортацията. Хората правят това открай време. Има монаси, различни религиозни ордени, които са имали тази технология, това знание в продължение на хиляди години и правят, и го изпозват. Но сега става въпрос за това - всички ние да можем да го правим. Всичко е свързано. Така че, докато дойде това време, в което ние напълно да сме в новата парадигма и индивидулано, всеки отделен човек да е направил тялото си, съществото си една високовибрационна същност, ние използваме изцеляваща модалност, холистични методи, ядем. Защото всъщност нямаме нужда и да ядем, но все още сме блокирани в тази програма, така че ядем. Няма никакви ограничения. Но в момента правим това, което е необходимо за да имаме здраво и удобно съществуване в тяло.

 

- ОК. всичко, през което минахме досега, всичко, за което говорихме беше свързано с възрастните индивиди. Но голяма част от аудиторията ми са разтревожени за децата, за бебетата през тази трансформация. Защото те не са порастнали достатъчно, за да осъзнаят какво се случва. Как тези деца ще направят осъзнат избор по време на трансформацията. От коя страна ще бъдат след това?

 

- Първото нещо, което трябва да направите е - да се освободите от страха "Дали децата ми ще дойдат с мен или не?". От голяма важност е този страх. Той трябва да бъде отработен - напълно. Виж, аз имам 5 годишно дете. Имам и други 3 по-големи деца. От опита си на майка, раждайки и отглеждайки тези деца, знам със сигурност, че всеки човек на планетата е напълно съзнателно божествено същество с висша същност. Така че дори когато взимаме "несъзнателни" избори, има едно ниво на осъзнатост, което вече е взело избор. Въпреки че може и да изглежда противоречиво това за което си говорим - че правим вибрацията около нас толкова висока, така, че и другите да могат да направят съзнателен избор... Причината да се прераждаме и да отработваме нашите нисковибрационни енергии за да повдигнем вибрационната енергия на колективното и на планета, е точно защото тези индивидуалности са искали да направят този избор на съзнателно ниво. Така че - те вече са направили избора.

 

- Разбирам. Значи не е въпрос на порастване във физическото тяло, изборът вече е бил направен.

 

- Да, така е. Всъщност колкото по-дълго живее човек, толкова по-трудно му става да направи този избор. Защото когато човек влиза на планетата е напълно осъзнат. Всяко бебе, което някога съм виждала през изминалите няколко десетилетия е било напълно будно, напълно осъзнато. Новоредено бебе - напълно пробудено. То е Източникът, то е божествено същество, инкарнирано. И след това дните, седмиците, месеците и годините минават, то все повече и повече се свива в единичка, повече и повече се уплътнява.Така че всъщност става въпрос за нас, децата са си добре.

 

- По добре да мислим за себе си, значи, не за децата. Можем да си отдъхнем: Детето ми ще е ОК.

 

- Да де, но дори да кажеш "Детето ми ще е ОК" - това е привързаност. Има страх, трябва да отработиш страха си свързан с децата. Трябва да освободиш мисленето си че знаеш по-добре от висшия Аз на детето ти. Защото някои от децата може и да изберат да отидат към другия път. Може би. Не знаем това.

 

- Това означава ли, че ти не си привързана към семейството си, към децата си? Защото казваш, че мисията ти ще свърши през 2017 и какво ще стане след това - Инелия ще изчезне ли?

 

- Не знам. Може и да получа нова мисия. Но обществената мисия, която имам сега приключва през 2017. След това може да има нова мисия, но може и да има просто разтваряне обратно в Нищото. И не - няма никакво привързване. Разбира се - обичам ги много, аз съм човешко същество, имам нужда да съм с тях - като всяка друга майка, имам това чувство за отговорност към тях. Искам да им дам най-добрите инструменти и цялата любов, която мога да им дам докато са живи и докато аз съм жива. Но не - няма никакво привързване към това какво правят с живота си, нямам план за това къде искам да отидат, в каква парадигма искат да изживеят живота си. Знам, че техните висши същности вече са направили тези избори и аз напълно уважавам това.

 

- Да, чудесно,. Благодаря ти. Добре, може би за финал - последен въпрос. Как се справяме до сега с нашата колективна мисия? Със сигурност не е съвпадение, че току-що навлязохме в годината на дракона, който символизира елемента огън. И в същото време стана най-голямото познато до сега слънчево изригване, такава слънчева активност. Има много силно присъствие на извънземни около земята и Слънцето сега. Също така някакви странни звуци се носят във въздуха. Какво се случва? Какво всъщност се случва по време на тези слънчеви изригвания?

 

- Ами, не знам за слънчевата активност, но по отношение на извънземните - има стотици различни видове, заинтригувани от това което се случва на планетата сега. Има някои, които служат на себе си, други служат на някой друг, някои са абсолютно независими. Някои са светли, някой са тъмни - има от всеки цвят и различно вибрационно ниво, от различни измерения, не само то ЗD. Това, което трябва да признаем и осъзнаем е, че те са наши братовчеди. Те са свързани с нас като хуманоиди. Можем да си сътрудничим на каквото ниво искаме с тях. Ако искаме да си сътрудничим с тях на ниво "служба за другите" и да продължим нашата дуалност, да сме в битка с мрака и т.н. - можем да направим това. Ако искаме да си сътрудничим с тях на много високо упълномощено ниво на сътрудничество, също можем да направим това и да работим с тях като с равни. Ако искаме да ги виждаме като по-висши от нас, имаме и този избор. Имаме всеки избор, ако искаме да взаимодействаме с тях. АКо не искаме да взаимодействаме с тях, имаме и този избор. Ако например изместим осъзнаването си извън планетата. Просто извън планетата, малко над планетата, така, че планетата да изглежда ей толкова голяма. Там ще намерите много други осъзнатости, опитвайки се да комуникират с вас на различни нива. Някои от тях ще кажат "Аз съм твоят Бог", някои други ще кажат "Хей, бейби, ти се върна. Ние сме духовното ти семейство". Други ще кажат "Ти пък какво правиш тук", а други "Дай ми всичките си пари, аз съм твоя господар" и т.н. ОК е да не се ангажирате с тях, защото вие може да оставите тези взаимодействия, тези комуникации да минат през вас. Не трябва да се ангажирате с никой от тях. И избирайки да не се ангажирате с тях, вие заявявате вашия суверинитет, вашата незавизимост. Вие не сте длъжни да говорите с някой, само защото те говорят с вас. Не сте принудени да се ангажирате с някого, само защото той се ангажира с вас. Можете просто да БЪДЕТЕ във всеки един момент. И това се отнася и за ежедневния ви живот. Можете просто да отстоявате истината си, без да я изливате върху всички и да ги принуждавате да я видят. Не трябва да го правите. Просто стойте в истината, вие сте истината си. И тези, които са на това вибрационно ниво, ще видят кои сте вие. Или пък няма - може да сте абсолютно невидими за тях. И това също е ОК.

 

- ОК Това беше за извънземните. Нека да повторя (защото задавам много дълги въпроси). Как се справяме до тук с нашата колективна мисия - повдигането на вибрациите на Планетата?

 

- О, да. Ако се замислите - думи като карма, заявяване, намасте - всички тези думи се използват в ежедневния ни живот. Преди няколко десетилетия те се използваха само от онези хора, които са на духовния път. Сега можете да ги чуете навсякъде. Чувате ги по телевизията, чувате ги по улицата, в супермаркета - навсякъде! така, че пробуждането е огромно. Също така - ако потърсите в интернет - има милиони, буквално милиони светлинни работници, които дават информация, инструменти, услуги, които другите да ползват. Никога в "документираната" история на човечеството не е имало толкова много светлинни работници - съществуващи, работещи, пробудени, както сега. Никога. Така че - ако помислите за това - има сили, които искат да не видите това. А в същото време това, което искат да виждате са всичките войни, финансови кризи, страх тук, страх там, страх навсякъде. Това искат да виждате. Защото те умират. Елиминирани са и разбира се, че ще се защитават.

 

- Чудесни новини. Мисля че зададох много въпроси и съм много благодарна за търпението ти и информацията.

 

- За мен беше абсолютно удоволствие.

 

- Даде ни много отговори и мисля, че всички хора гледащи това ще са доволни и благодарни за всичко, което сподели днес. Има ли нещо, което сме пропуснали, нещо, което би искала да добавиш, финалното ти послание към хората, към българите?

 

- Финалното ми послане е: Нещото, което елитът не иска да знаете, е че вие сте Божествено, могъщо, неограничено същество и вие можете да си вземете обратно тази сила. Те не искат да знаете това.

 

- ОК, значи е края на тъмните времена. Хора, събудете се, вие сте неограничена, божествена сила. Инелия, наистина, благодаря ти много за това интервю. Беше удоволствие за мен, и за публиката, сигурна съм. Уверявам те, много хора ще бъдат благодарни за помощта ти и ценната информация. Бях помолена от моята аудитория да ти предам всичката ни любов и светлина. Благодарни сме ти.

 

- За мен беше удоволствие, благодаря за поканата.

 

- За мен беше удоволствие. ОК, повече информация, статии, иструменти и полезна информация хората могат да намерят на твоя уебсайт  www.ascension101.com.  Разбрах, че има и друг сайт – www.inelia.com където ще се качва по-задълбочена информация и повече лична информация за теб. От моя страна мога да добавя - можете да намерите статии, практики, информация в много категории като светлинна работа, трансформация, духовно и личностно израстване, грижа за тялото, детоксикаиия на тялото (много важно), изцеление и т.н. Моят уебсайт е www.svoizbor.com. Ами това е засега, много ти благодаря Инелия, наистина беше удоволствие да си поговорим.

 

 

 

 

Sunday the 31st. Spiralata.net 2002-2019