Хумор

Как реагират зодиите при среща със смъртта?

Печат

Как реагират зодиите при среща със смъртта?

ОВЕН

Ало, Господ търся?

Каквовижда:Овенът вижда сияеща бяла стена. Астралното му тяло незабавно хуква към нея с рогата напред. Стената се отдръпва и той остава посред тучна ливада, ограден от благи и красиви хора в бели премени.

Какреагира:“Какво става? Кой е шефът тук? Ако обичате, бих искал да се срещна с Господ. Какво? Трябва да си запиша час? Не, не. Вие не разбирате. Аз бързам. Мъртъв ли съм? Сериозно? Никога не съм си представял, че може да ми се случи. Извинете. Извинете! Кой раздава ореолите тука?

Следтова:Така си и знаех. Аз съм номер едно. Естествено, че мога да победя Смъртта!

ТЕЛЕЦ

Ужас! Нямамстомах!

Каквовижда:Носи се по един бял коридор, над главата му – светлина. От дъното на коридора се дочува слабо ангелски хор и ухае на мирта.

Какреагира:Телецът е блажен, докато не усеща, че нещо не е наред. Духовното му тяло се отделя от физическото. Оглежда се и забелязва, че е нематериално. “О, Боже! Нямам стомах! И зъби също нямам! А как ще ям? С какво ще пия?! Назад, назад, гадино с косата!” Телецът се завръща на болничната си постеля – ни Господ видял, ни Рай помирисал.

Следтова:Сестра, мисля, че вече съм достатъчно добре за една малка пържолка. Добавете картофки за гарнитура.

БЛИЗНАЦИ

Всичко ще ви разкажа

Каквовижда:Бяла тишина. Близнакът се чувства достатъчно добре и на този и на онзи свят и в паралелната вселена, но го тормози липсата на комуникация.

Какреагира:“Никой не говори. Няма кой да говори. Няма на кого да говоря! Само това сияние отвсякъде. Къде ми е телефонът?! Не, не мога да умра без телефон. Връщам се.”

Следтова:“Тогава видях едно сияние, толкова ярко, че безмалко да ме ослепи. Аз даже още съм малко замаян. След което, нали си спомняте как в онзи сериал за паранормални явления, как се казваше… Чакайте, не си отивайте, не съм свършил!”

РАК

Колко съм непредпазлив!

Представителите на зодия Рак обикновено се стремят да доживеят поне до 118-годишна възраст. Те са предпазливи и рядко им се случва да изпаднат в преживяване, близко до смъртта. И все пак…

Каквовижда:Красив бял замък, който се носи в небесата върху планина от пухкави облаци. Ракът лети към замъка и аха да го достигне…

Какреагира:  Толкова е хубаво, аз летя! Но децата ги няма. Обещах на сестра ми да изведа кучето. Не мога. Връщам се.

Следтова:Жив съм! Боже, аз едва не умрях! Трябва повече да внимавам. Много съм непредпазлив.

ЛЪВ

Не съм мъртъв, не!

Каквовижда:Бял саван над главата си. Изведнъж саванът се повдига. Лъвът забелязва стотици ангели, подредени в пирамида. А най-отгоре – Бог. Лъвът си дава сметка, че няма как да е цар точно в това царство.

Какреагира:Неее! Не съм мъртъв. Не съм пък! Какви са тия в тези бели роби? И какво вият? Пеят фалшиво! Това аз ще го изпея сто пъти по-добре. Имат ли диригент тези? Дайте ми микрофона!

Следтова:Ало, докторе! Видяхте ли колко бързо излязох от комата? Нали съм изключителен? Много рядко се случва човек с такава травма да оцелее. Само най-силните успяват, нали?

ДЕВА

Много чист бял тунел

След 60-часов работен “ден” Девата най-сетне се просва в безсъзнание и изтерзаната ѝ душа отлита.

Каквовижда:Носи се по безупречно чист светъл бял тунел. Мислено си набелязва какви подобрения може да се направят в тунела от бяла светлина.

Какреагира:Докато се носи, нещо започва да я човърка. “Дали ще се справят вкъщи без мен? А в работата? Сто на сто всичко ще объркат. Не, връщам се!”

Следтова:“Има мухъл на тавана. И това ми било реанимация. Трябва да повикам санитарката. Не, ще го претупа и няма да почисти като хората. По-добре аз… Ей сега ще стана. Ей сега.”

ВЕЗНИ

Я, това Христос ли е?

Духът на Везната се отделя от тялото, връща се обратно, после пак се отделя. Може би все пак да се върне, а? Отделя се…

Каквовижда:В края на тунела я чака сияйно същество, цялото изтъкано от светлина.

Какреагира:“Я, това Христос ли е? Дали ще ми даде автограф? Не, май прилича на Коцето-Калки. Ами да – с тази риза!” Така и не успява да реши дали все пак да продължи до края на тунела, така че се връща.

Следтова:Озовала се по подразбиране отново в тленната си обвивка, Везната се събужда с необяснимото усещане, че трябва да основе компания за самотни души, останали без тяло.

СКОРПИОН

Имат девет живота

Представителите на зодиакалния знак Скорпион са като котките – с по девет живота. По тази причина им се струва интересно да предизвикват смъртта и да измислят нови и нови начини да изживеят поредната среща с нея.

Каквовижда:Прекрасна стая, в която астрални същества се любят по най-разнообразни астрални начини, докато по уредбата в Рая звучи музика за секс с подпъшквания.

Какреагира:Ха, това сега Раят ли е? Интересно как е в Ада? Тези тук дали правят тройки?

Следтова:Какво става? На кой свят съм? А, пак ли!

СТРЕЛЕЦ

Колко беше интересно!

Каквовижда:Обичайния бял тунел, светлина, нежни птичи песни.

Какреагира:Душата на Стрелеца се отделя от тялото с триумфиращ смях. Най-сетне се е откъснала! Цял живот се опитва да стигне до смъртта по всякакви начини – скокове с парашут, катерене по опасни скали и инциденти всякакви. Категорично няма намерение да се връща. Сега може да научи толкова много! Има толкова много въпроси!

Накрая на астралните същества им писва от Стрелеца и някак го прилъгват да се върне в тялото си.

Следтова:Жив ли съм? Боже, колко беше интересно!

КОЗИРОГ

Озовава се в светъл офис

Каквовижда:На Козирога може да му отнеме известно време, докато осъзнае, че е мъртъв. Специално за новопостъпилите представители на знакa на оня свят има помещения, които приличат на офиси. Възрастен ангел в елегантен костюм носи на Козирога папка с надпис “Как да преуспеем в астралното пространство”.

Какреагира:Щом осъзнае, че вече не е материален, Козирогът се разстройва и отказва да приеме реалността. По тази причина бързо се връща в тялото си.

Следтова:Къде съм? Бил съм в кома. Естествено това, което видях, са халюцинации, породени от липсата на кислород в мозъка.

ВОДОЛЕЙ

Реформира Ада

Каквовижда:По ирония нестандартният Водолей получава съвсем стандартни видения. Пред него са перлените райски двери. Свети Петър дрънка приветливо с ключовете и го кани да влезе.

Какреагира:След като осъзнае, че в Рая, решенията не се вземат с консенсус и демокрация не съществува, на Водолея не му остава друго, освен да се пробва в Ада. Там поне има анархия. Започва кампания за дяволски права и свободи. На Сатаната му писва и го прокужда на земята.

Следтова:Отваря едно око, забелязва, че е обратно в тялото си и в знак на протест заспива.

РИБИ

Изобщо не забелязват

По една или друга причина Рибите едва ли забелязват, че се намират на оня свят.

Каквовижда:Това, което си виждат обикновено – странни крилати създания, летящи из облаците, безкрайни ливади, изпълнени със светлина, и хора с издължени лица и страдалчески физиономии, които им заръчват да се върнат обратно в тялото си, защото в офиса имат нужда от тях.

Какреагира:С въздишка се връщат обратно.

Следтова:Продължават си, докато не изпаднат отново в някое от онези състояния.

Източник: http://petel.bg/Kak-reagirat-zodiite-pri-sreshha-sas-smartta-__86916

Saturday the 23rd. Spiralata.net 2002-2018