Алхимия на Сътворяването

16. Квантова Манифестация – Част 13-продължение

Печат

Марина Джакоби

със съдействието на Джо Пена

 

Квантова Манифестация - Част 13

за ПРОЩАВАНЕТО

Продължение...

 

Бележка на проводача:

Ще цитирам последния параграф от предишната лекция - като преход към настоящето ПРОДЪЛЖЕНИЕ.

“…И с  упоритост - да продължаваш да Трансформираш - позитивност до позитивност, като се стараеш да отхвърляш връщащите се негативни спомени.

Разбираемо е, че те се връщат, защото наистина са проникнали дълбоко в теб, поради дадените в миналото емоционални обстоятелства, като малтретиране, изнасилване и т.н. Но въпреки това ти продължаваш, да изразяваш постоянна Благодарност към случилото се, да - Благодарност, и то от сърце - с цел Неутрализиране - до момента, докато спомените избледнеят съвсем…

Чрез плач и внимание към спомена - ти само го Засилваш и Увеличаваш въздействието му върху теб. Защо? Защото всичко се връща на принципа на Обратната Осмоза (възела-примка под знака на Безкрайност в схема № 4 - № 1 в този текст). И то се пресъздава отново и отново…”

Схема № 1

 

Затова Леторианците ни предадоха техниката, с която вече се запознахме в Уебинар № 6 “Спри, Трансформирай и Продължи”. Техника, приложима  и в нашия случай.

 

СПРИ да обръщаш внимание на различната Времева линия (първата, негативна, в схема № 1).

 

ТРАНСФОРМИРАЙ честотите й (изразено е с възела около негативния знак в долната част на положителната Холограма).

 

ПРОДЪЛЖАВАЙ с увереност в Настоящето с Новата си Холограма, която няма нищо общо с Емоциите ти в паметта. Тя е съвсем Нова версия, която внедряваш в Холограмата на тази Паралелна реалност за себе си.

 

 И знай, че в този момент ти си в състояние да виждаш и Двете Реалности (негативната, първи ред и позитивната - втори ред, схема № 1).

Така изглежда Квантовата Структура. Две различни картини - различни  геометрични презентации и въпреки това - видими за теб едновременно. Остава да Избереш, коя от тях искаш да бъде Твоята Реалност - на базата на Познанията и тяхното прилагане - на всичко, което ни е дадено до сега.

 

Неутрализирай, с разбиране за това, което ти се е случило. С разбиране на това, че е в твоето Минало и се освободи от него. Защото Новото ти Аз, няма нищо общо с това от твоето детство. Това беше различна Марина. Това беше  различна Холограма и аз проектирам себе си сега  - в съвсем различна Холограма, в различно Съществувание, за да мога да продължа  Обучението си. И това няма нищо общо с моите Спомени от миналото, от Платформата на моята Версия за мен (моята история), в Квантовата Времева линия и Платформа… Това е!

 

Спри да живееш с негативните си спомени, защото вместо да ги Трансформираш, постоянно уголемяваш “възела” им (показан е като примка под знака на Безкрайност в схема № 1). И не се учудвай, че ако в следствие на това, се окаже, че си прекъснал желаната Трансформация.

Затова е необходимо да Прощаваме… Ние не знаем дали даден човек, който ни е наранил е направил това, в следствие на наша връзка от предишен живот, в който не сме постъпвали както трябва и поради това ни го връща сега?! Но ние не помним това?! Затова ще повторя отново, че най-големия ти враг, всъщност може да бъде - най-големия ти учител. И разбирайки това, трябва да спрем да продължаваме в посока - търсене на вината и виновния!

И вместо да се впримчваме в отмъщенията - по добре да се възползваме от Квантовото Познание. Така вие ще станете Експерти по отношение на Алхимията на самото Съзнание. И ще получавате желаните резултати. Звучи разбираемо и лесно, но самото Приложение - изисква практика, постоянно припомняне и самоконтрол…

Важното е да не спирате с опитите да прилагате Познанията. Колкото и предизвикателно да е за вас.

 

Това, което аз открих, че ми помага е - да Спра и се погледна от страни, припомняйки си, че съм Холограма. В този момент аз вече чувствам, че съм в “Играта”. И ако това е моята Холограма - аз мога да си проектирам каквото си искам. А щом знам какво искам, това само по себе си означава, че някъде в безкрайните възможности на Структурата то ВЕЧЕ съществува, но от мен се изисква да започна да Действам, за да го Манифестирам. Веднъж този начин на мислене да стане навик, в момента в който си помислите за нещо - чрез синхронност ще се случи нещо и вие ще го получите. Причината това да бъде възможно е поради Структурата на Сърцето. Защото Там няма УСЛОВНОСТИ. Като например - аз ще направя това за теб, но ти трябва да ми дадеш еди какво си в замяна… Това е Илюзия.

Давай от сърце, остави го “отворено”, без условности - и ще получиш каквото ти трябва по един или друг начин. Някак си. Ние не знаем как?!

Само това е начина, чрез практикуването му - да се откъснем от старите догми, на които са ни учили – “трябва да го ВИДЯ, за да ПОВЯРВАМ”. Не – “трябва да го СЪЗДАМ, за да го ВИДЯ”.

 

Обратно на ограниченията, на които сме учени - според Квантовата Структура - говорейки дори само на един човек, трябва да знаем, че той вече представлява за теб цялата Вселена, която проектираш в момента. И ти поради  това трябва да дадеш най-доброто от себе си, независимо дали той е известен или обикновен човек, защото ти като Създател - проектираш всеки свой следващ момент, на базата на тази вибрация. Ти създаваш Позитивна Реалност, базирана на структурата на Сърдечния  център.

И всичко е фрактално. Всеки път, когато се преместваш, момент до момент - си в съвсем нова Земя, в съвсем нова Холограма. И това е едно много Основно познание за нас, да се научим как да го осъществяваме, за да може да стане част от естественото ни поведение. Без много емоционални промени - спадове и издигания… Просто трябва да се научим да бъдем ефективни в една нова сфера на държане. Всъщност - едно де-програмиране, от това на което сме били научени. А това само по себе си е много предизвикателно, поради дълбоките му следи в Съзнанието ни...

 

Също така нека споменем, че от дълго време ни е било втълпявано, че единствения начин да помогнем на някой е, например, да му дадем пари. Разбира се за услугата… Няма нищо лошо в това,  ако имаш пари да дадеш някому пари. И тъй като сме в Преходен период, парите съвсем не са негативни… Да си представим, например, някой бизнесмен, просто с пари и добро намерение - да построи Екологично селище?! Чудесно!

А когато сме готови да приложим новите технологии в живота си - ние също ще имаме нужда от пари да направим промяната. Но ако в този момент, представете си, Парите изчезнат от употреба, цялата система ще колабира. Защо? Защото хората не знаят как да дават - от Сърцето си.

 

Ето защо, ТЕ поискаха да започнем обучението чрез тази Нова платформа, за да може хората да се настроят и научат -  как да дават от Сърцето си - по какъвто и да е начин. Нищо, че когато просто решиш да започнеш да даваш от сърце, човекът от среща, дори и да почувства положителния резултат от твоята дейност, може, например, и да реши - да не даде никакво дарение, в замяна…

Въпреки, че прилагайки този принцип, човекът, който дава безплатната услуга - ще изпитва, разбира се, очевидни финансови затруднения, живеейки в т.н. нареченото Паричното обществото.  Защо тогава отсрещната страна, въпреки всичко, е решила да постъпи така? Просто да не дари нищо, въпреки, че всеки има възможност да даде поне 5 долара ?!

 

Защото Това е Ново разбиране. Това е начинът да си помагаме, чрез новото разбиране за взаимната Подкрепа. Аз ви давам възможност да избирате, какво да дадете, според вашето желание. Но аз не ви моля, защото когато не ви моля, аз ви предоставям една Абсолютна и Безгранична възможност. Което от своя страна - ще даде възможност да Получа - ако не от вас, то, чрез друг!

Ние наистина трябва да се научим да действаме чрез Сърдечната си структура, при даване. Защото ако наистина нямаш нищо -  аз съм насреща, за да ти помогна. И в резултат на това, че ти помагам, аз ще бъда подпомогната, по някакъв начин,  от някой друг.

Помагане е дори това, че - просто разговаряш с някого… Така един ден в магазина се оказа, че за около половин час говорих с трима души, които не можеха да повярват, че им давам толкова много от времето си… За мен, това е нормално. И когато това даване стане нормално - за всеки, тогава вие ще знаете, че сте достигнали необходимата ви Сърдечна вибрация, и тогава ще видите чрез синхронността, че ви се дава  постоянно и на вас  - под каквато и да е форма.

И отново - Парите не са Зло. Те ни помагат да направим прехода към Изобилието, защото са били дълбоко внедрени в Съзнанието ни и в Системата. Вие сте, които избирате, защото не всеки има дарбата, която някои хора имат. Но от вас зависи по какъв начин ще помагате. Може би ще прекарате един ден със съседа си, помагайки му за къщата, или ще поправите на някого дадена вещ… Просто спонтанна помощ, при която хората на които сте помогнали - ще ви благодарят с толкова много искрена радост, която неминуемо ще рекушира с положителния си заряд във вашето Поле. И при това “даване” - в Квантовата Структура, изведнъж, точно когато ти имаш нужда - нещо много бързо, сякаш  “изневиделица” - ще ти се достави. Ти просто си започнал да даваш от Сърцето си в Структурата и независимо от това на кого си дал, ще получиш със сигурност своето, макар и от друго място и обезателно - когато имаш нужда… Трябва да сме отворени към възможностите - това, което трябва да ни се даде - да Стане , дори понякога да е само - една Добра дума!

Бележка на преводача: “Марина обяснява за един случай с клиентка, която още преди терапията да се състои -  й “дарява” пари. Марина ги приема с голяма благодарност, след което започват разговор. И какво се оказва - детето й е било малтретирано и клиентката й до момента дължи все още много голяма сума на адвокатите по делото. Научавайки за това, Марина, с известен срам, връща веднага получените пари с думите, че те “принадлежат” на детето й. Същевременно предлага услугите си, ако може да й бъде с нещо в помощ…”

 

Веднъж почувствали - продължава Марина, че искате да правите подобни жестове към хората, повярвайте ми - всичко ще започне да се случва - от само себе си. Имах случай с човек, чиято помощ се оказа толкова съществена - в почти екстремна за мен ситуация, че ме разплака … И то защо? Защото се случи, точно в момент, в който имах най-голяма нужда от пари. А моята помощ , която му бях оказала, беше много месеци преди това. Така, че как мога да отхвърля парите, които някой ми дава, когато са Част от Структурата. В момента, наистина имах нужда от тях, за да купя Пробиотик и лекарства за по-малкия ми син…

Оценявам това, толкова много и как да не го оценявам. Аз не отхвърлям парите, когато се дават от Сърце, но вие сте тези, които трябва да решите дали да ме подкрепите в моята кауза, в тази на Джо Пена или който и да е друг. Няма значение кой е - аз или някой друг. На един от Уебинарите някой ме попита, дали наистина трябва да действаме - или е достатъчно да мислим по този начин. Категорична съм, че трябва Действие. Защото - Новият начин на Действие се влива в новата Реалност. Вие сте в Материалната Платформа. И ако искате хубав град и полезни  придобивки - престанете да поддържате съществуващата система, която подтиска човечеството. Започнете да пазарувате от местните фермери или поддържайте хората, които осъществяват промяната. Това е  един от начините, който ще помогне за  промени в системата - чрез осъществяване на собствената си промяна. Чрез Действията си, които се вливат във Времевата ви Линия, която изживявате.

 

И когато искате нещо да се случи, достатъчно е само с мисълта си - да кристализирате тази Структура - във всеки даден момент до момент, в които да проникват действията ви от сърце. Тогава ще станете наистина свидетели на - моменталната  Манифестация.

Но - ако отново дойде момент - да поставите Условия на някого - то запомнете - това действие ще се върне към вас по някакъв начин, също с Условност, т.е. с  Ограничения…

Просто, защото така действа механизмът на Квантовата структура!

 

Благодаря ви и ... довиждане до – Есента!

Пожелавам ви чудесно Лято с Незабравими преживявания!

Пишете ми на имейл – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - ако имате въпроси към Марина или мен, относно преведените материали до сега. Ако желаете посочете, също така, и теми, които ви вълнуват, и които бихте искали Марина да засегне в бъдещите си Уебинари ...

Благодаря ви за удоволствието, че бях с вас, през изминалите няколко месеца. Очаквам следващите ни срещи да бъдат заредени с още повече Енергия и Мъдрост от наученото до сега!

Време е - за Жътва! Време е за – Манифестиране!

 С обич - Малинка Копи

 

 

Thursday the 17th. Spiralata.net 2002-2019