Алхимия на Сътворяването

12. Квантова Манифестация – Част 11

Печат

Марина Джакоби

със съдействието на Джо Пена

Квантова Манифестация - Част 11

Детайли на Квантовата Структура

 

Здравейте, радвам се да ви видя. Здравей, Джо, благодаря ти за голямата подкрепа.

Започвам с една изненада! Дойде времето - да си честитим новината, че сме навлезли в Новата Епоха. Придвижването е станало. Така, че трябва да Празнуваме, защото сме изградили честотите за Пълното Кристализиране на Възвисението. Направихме го. Не знам дали наистина осъзнавате колко е важно случилото се…

А ето и текста на съобщението:

Съществата от 11-то Измерение ви Благодарят

Здравейте, скъпо семейство, ние сме Съществата от 11-то измерение.

“… Най-накрая достигаме нивата, от които няма връщане назад. Моментът е неописуем. Негативната структура не ще може повече да прониква в реалността. Най-накрая дойдохме до момента, в който всички негативни структури ще се разпаднат. Казваме ви : моля, продължавайте отличната си работа. Ние знаем кои сте, виждаме ви и ви подкрепяме. Ние ви ръководим чрез сънищата, а някои от вас вече се свързват с нас.

Знайте, че човечеството се Възнася. То вече стана.

Набираме скорост и тя се проявява, буквално, докато говорим. Трябва да знаете, че ние си сътрудничим само с онези, които имат договор с нас, поради нивото на съзнание и разбиране. Ние всички сме една семейна единица, ние сме вие. Така че, моля, продължавайте да сътрудничите с нас и - един с друг. В течение на следващите три месеца ще станете свидетели на големи промени, както и на положителните резултати от вашата упорита работа. Така, че - ние ви Благодарим. Приемете нашата Любов и Смирение пред това, което всички вие правите.

С най-голяма благодарност от нас - за всички вас.

Поздравяваме ви.”

2-10-18

 

Чудесно е, нали?

В днешния Уебинар ще дискутираме някои Детайли на Квантовата Структура, които Съветът на 9-те ми предадоха.

Започвам с двете Времеви Линии в Реалността - двата кръга един над друг в схемата (№1).

 

Схема №1

 

Времевите линии са Холограмни и Фрактални, тъй като знаем, че всичко във Вселената е Фрактално, т.е. съдържа характеристиките на цялото. Виж решетъчната им структура, заедно с човечета в схемата (№1). Вие съществувате в тези Реалности с отпечатъците на всичко и всички наоколо.

Както виждате - Времевите линии са отделени с линия, която помага фигуративно да се разбере, че те са с различна платформа, означавайки, че не може човек от едната - да вижда другата платформа. То става единствено в случай, че те започват да се сливат (виж стрелката между тях в схема № 1), поради наподобяване на честотните си вибрации. Което води до ефекта на Променливите реалности, в зависимост от емоциите (вълнообразната линия в схема № 2).

 

Схема № 2

 

Линиите ще варират вълнообразно между първите две реалности, докато енергията на тази - с по-положителния заряд надделее. И от двете Реалности ще се образува Трета, тази в дясно, 1+1=3 (схема № 2). Ще се извърши всъщност “компресия”, сгъстяване на енергийното поле. И придвижването на тази положителна и ефективна Енергия ще се осъществява с безкрайна скорост (знака на безкрайност горе в схема № 2).

Когато говорим за Безкрайност, припомням, че тя се равнява на Нулевата точка. В схема № 2 двете са свързани със знака на равенство (горе в дясно).

Нулевата точка представлява Вакуум. Никакви честоти не могат - да влязат или – да излязат от нея. Посочено е със стрелки - навътре и навън от Нулата. Това е просто Осъзнаването. Осъзнаване, което е необходимо, за създаването на Третата реалност. Т.е. трябва обезателно да знаеш, какво точно мислиш (човечето под знака на Безкрайността в схема № 3).

 

Схема № 3

 

За да може твоята специфична честотна вибрация да надделее, чрез позитивните ти емоции.

От компресията между двете Времеви линии, за които вече стана дума, ще се получи и известен Вакуум - Нулева точка, обозначен с нулев знак, точно по средата на стрелката, която видяхме вече да свързва двете Времеви линии (долната и горната в ляво на схема № 3).

 

И в зависимост, от това, коя от линиите ще надделее със заряда си - долната е с негативен знак, а горната с позитивен - силата на този заряд ще бъде добавен към Вакуумното - Нулево пространство (Нулата в десния горен ъгъл на схема № 3).

И поради това, че Вакуумът представлява едно Безкрайно количество от напрежение в Безкрайното енергийно поле, ние можем да си представим, защо той съдържа Безкрайното количество Енергия на цялата Мултивселена, в Квантовата Структура.

А това е и причината, Манифестирането да е Мигновено. А защо и как? Защото се проектира Безкрайно във Времето, което всъщност - НЕ съществува. В момента, когато си помислиш нещо - ти вече си го реализирал пред себе си…

Затова, например, когато аз се придвижвам от тук - до там (Марина накланя тялото си), аз чувствам придвижване, което е всъщност проектиране на всеки, обратно вътре в структурата. И то е толкова мигновено, поради съществуването на Вакуума.

От тук следва, че, през каквито и честоти да си преминал, трябва да си в състояние да задържиш твоята вибрация повече към Позитивност, последвано от задължителния момент, в който трябва да Неутрализираш всичко.

Да припомним, че трябва да преминем през Неутрализирането на всички емоции, за да може Неутралността да се влее във Вакуума, който - нито приема - нито дава, каквито и да е - Негативни или Позитивни честоти. Така, че, когато си във Вакуума, каквото и да е вътре в теб (човечето до вакуума на схема № 3) и решиш да го Манифестираш - ще го Манифестираш. Защото си Осъзнат в заряда на Неутралността.

Твоето Манифестиране на Холограмната реалност (виж свързващата линия между Вакуума и Третата реалност в дясно на схема № 3) ще бъде в резултат на силата на натиска. Всъщност от тези две Времеви линии, се получава и придвижването в Трета. В схемата (№ 3) разделящата линия между двете реалности се продължава с пунктиране до сливането й с Новата холограма (с решетката вътре) на Времевата линия в дясно.

 

Надявам се, че тези допълнителни детайли, които разгледахме днес, ще ви помогнат в осмислянето и усвояването на материала от предишните Уебинари, защото с всяко занимание ставаме все по-подготвени да приемем и асимилираме познанията за Квантовата Структура.

 

Благодаря ви и до … следващия - Уебинар № 12

 

 

Thursday the 14th. Spiralata.net 2002-2019