Алхимия на Сътворяването

09. Квантова Манифестация – Част 8

Печат

Квантова Манифестация - Част 8

“Магичното” Манифестиране на Марина

МАРИНА   ДЖАКОБИ

със съучастието на Джо Пена

 

Първата Манифестация, която направих, беше скоро след като ми казаха да си остана у дома и да започна да работя с хората, без пари и без никакви очаквания да ми се отплащат. Само в случай, че пожелаят и имат възможност. Аз, разбира се, бях уплашена - как ще се справим с финансите на семейството, без моята помощ… Независимо, че бях избрана, можех да откажа, но доброволно си “поех кръста”.

Цялата структура ми беше много добре обяснена и започнах да я следвам. След като е в името на Човечеството, няма значение колко голямо ще бъде предизвикателството - аз ще го направя.

Казаха, ми, че цялата реалност е Илюзия. Парите са Илюзия. Също така, че няма значение дали имаш нужда от 1 долар или 1 милион. Ако го постигнеш (възприемеш) чрез структурата от сърцето (5-то измерение), без алчност и условности, ти ще  получиш чрез синхронизация - точно това, от което имаш нужда.

Подчертавам, че няма нищо лошо в Паричната система, но тя е в старата 3-измерна Времева Линия.

И в това е проблема. Трябва изцяло да се променим и започнем да мислим по нов начин. Знам, че е много предизвикателно, но аз го направих - с голяма помощ и достатъчна “лудост”. И вече виждам “плодовете”, случаи, за някои от които искам да ви разкажа.

Един ден трябваше да отида  до магазина. Сметките за домакинството бяха  платени от съпруга ми, а аз нямах буквално никакви налични пари.  В банковата ни сметка, също. Но не се притеснявах. Защото, разбира се, тя, сметката в Банката, също е - Илюзия. Дистанцирах се от емоцията на “липса” на пари, защото трябваше да преодолея тази условност - сигурността, която получвахме от наличието на пари. Също така и, че трябва да имаш пари, които да ти осигурят - получаването.

“Но това е пълна Илюзия” - продължаваха да ме напътстват Учителите. Трябваше, наистина да се дистанцирам от това, на което ме бяха учили цял живот и да бъда изпълнена с Благодарност за това, което имам.

В синхрон с Учението, започнах да се оглеждам в къщата. Аз знаех, че имам всичко, от което имам нужда, и започнах да играя  - на “криеница”, за да намеря каквото ми трябва. Започнах да се премествам - момент - до момент (Марина показва първия ред в Схема № 1), знаейки, че ще намеря пари в къщи, чрез Реалността, в която се премествах…

 

Схема № 1

 

Така, че проверявйки на няколко места, аз Наистина намерих около $14. 

Това, което всъщност стана е, че аз не поставих Парите на първо място, а преместих съзнанието си, създавайки друга Реалност, която да ми “достави” парите.

Запомнете, аз си играех на Криеница с Квантовата Структура, знаейки, че всичко е Там и аз Манифестирах в момента – точно, когато ми трябваше и колкото ми трябваше - без алчност.

Когато използвате Квантовата структура, трябва да знаете 100 процента, че Знаете.Да знаете, без страх! Доста налудничаво е, нали?

В Квантовата Структура вие не трябва да видите, за да повярвате, както са ни учили, а трябва да Знаете, за да Видите. Обратно е, както виждате. Лъгали са ни.

И така, отидох в магазина и купих сухи сладкиши за децата и се върнах в колата. И въпреки, че Манифестирането беше успешно, почувствах, че ме обземат съмнение и несигурност . Подадох се: “Това е лудост, докога ще продължавам така, с празна банкова сметка. Губя си разсъдъка…”

 

И тогава чух: “Спри, веднага! Това е Илюзия. Ти си Холограма. Ти можеш да Манифестираш, независимо дали е - 1 или 1 милион долара! Когато ти трябват - ще ги имаш.”

 

Попитаха ме: Купи ли сладките?

- Да!

Купи ли всичко, което ти трябваше?

- Да, аз имах всичко у дома, но ми трябваха тези дребни сладкиши (безглутенови) за децата.

ОК. Бездомна ли си?

- Не!

Гладна ли си?

- Не!

Достатъчно дрехи имаш ли?

- Разбира се!

Е, какво друго ти трябва?

 

Това беше урок, който трябваше да ме научи да не  се вайкам, че нямам пари в Банката, което е нещо изкуствено, за да се чувства добре Егото ми.

Напротив, необходимо е да си повтарям, че имам всичко и постоянно да поддържам тази емоция - че всичко е перфектно и съм винаги в чудесна кондиция, за да може според тази Структура и Синхронност, чрез преместването - от реалност до - реалност, да се озова в  Платформата на Изобилието. И това беше един чудесен урок.

Имах и друга интересна история, която се случи на Рождения ден на по-малкия ми син. Реших да играя на “криеница”, отново. Знаех, че в Банковата ни сметка нямаше нищо - но не забравях, че това е Илюзия! Усмихната и щастлива повдигах вибрациите си, преместих се в позитивна Времева линия. Цялото ни семейство се облече прилично, като за Празник и отидохме до един търговски център (Мол) до нас. Изглеждахме добре, външно, но без налични пари… Докато разглеждахме наоколо, една жена на два пъти се запътваше към мен, но и обърнах внимание едва на втория път, след като отново ме пресрещна, на излизане от тоалетната…

Оказа, се, че става дума за  Анкета на някакъв продукт, при което  - ако се съглася веднага да попълня данните ни (и на четиримата) на компютъра в една от стаите наоколо, ще ни се плати между 10 и 15 долара в брой на човек, в момента ?!

Направих го. Буквално за около 20 минути се “сдобихме” с повече от $45, от които даже ни останаха, след като купихме здравословни (био) продукти, които сина ми си пожела, като  допълнение за Празника си.

 

Помислите си само -  хората отиват да харчат пари на такива места, а аз - спечелих пари, от това място?! Каква Илюзия само!

Нека това бъде поучителен пример за всички. Ако си бях позволила да изпадна в униние този ден и понижа вибрациите си близко до депресия, какво би ми се случило? Бих проектирала себе си в Реалност, в която нямаше начин, чрез синхронност да постигна това, което ми се случи този ден. Щях да прекарам времето в къщи, закотвена на дъното на Депресията, въвличайки и семейството си.

Когато отидохме в “Мола”, аз не отидох там, за да  намеря пари. Нямах идея, как Квантовата Структура ще ми даде каквото исках. Аз просто знаех, че ще имам каквото исках…

В същото време, аз се чувствах добре, имах идеята да приготвя нещо за случая, от продуктите, които имах у дома. Но оставих Структурата “отворена”, че имам точно каквото ми трябва. И всичко просто се … Манифестира!

Аз не поставих Условия този ден, което щеше да ме разстрои. Повдигнах не само моите, но и емоциите на семейството ми, за да се почувстваме празнично, без Условността на парите. Това, което стана е, че създадохме Илюзията - в емоционално гравитационното поле - че всичко е Перфектно. Не бих могла и да си представя и на милион години, че нещата биха се развили по този начин. Просто беше проектирано от Структурата, която е Безгранична. Всичко, което става в Структурата - ние наистина не можем го знаем.

А ето и друг случай. Когато времето захладя, се оказа, че един от синовете ми имаше нужда (растеше толкова бързо) от нови джинси, а нямахме пари в сметката в момента. ОК, това е Илюзия…

Настроих се емоционално с Благодарност - за всичко, което имаме. Мислейки си, че ако се наложи ще му купя по-евтини дънки или нещо по-спортно от една, сравнително евтина верига за дрехи. Е, голяма работа! Ще се справим.

В този момент започнах да играя на “криеница”, играта за която вече знаете от другите случаи. Започнах да търся  -  за да видя какво ще намеря?! Знаех, че имам всичко, от което имам нужда.

И намерих! Действително намерих $20. Бях се преместила всъщност в Различна Реалност, за да ги открия. Манифестирах ги! Как и защо?

Защото, въпреки, че знаех, със сигурност, че нямам пари в къщи, аз си повиших вибрациите със знанието, че имам всичко. И започнах да търся… Няма начин в Квантовата структура нещо да не е там, когато имах нужда. Винаги е там. Но трябваше да се преместя и създам нова Реалност, за да го получа. Просто, само дето не знаех, къде точно мога да ги намеря. Започнах да гледам на различни места, където бе най-малко вероятно да ги намеря… И аз ги Проявих!

След което отидох до “Колс”, верига с качествени стоки за младежи. Изпитвах голяма благодарност към всичко, включително и към случилото се. Бях щастлива, че действам правилно и поддържах екзалтичното си настроение. Устоях и не понижих вибрациите си, дори, когато логично погледнато осъзнах, че за $20 - никакви дънки не бих могла да се купя?!

И тогава, точно в момента, когато се доближавах до щанда, чух сигнал за съобщение по телефона си. И то беше, че някой ми е дарил $30 (директно в сметката) за книгата ми “Квантов Реактор” (безплатна за сваляне от сайта ми).

Това още повече ме възбуди, защото дойде точно когато имах нужда… Избрах безпроблемно дънките, които ми трябваха. Но изненадите не спряха до тук. Тъкмо бях готова да плащам и отварях портмонето си, какво мислите, че видях там? Цели 30 долара!

Това, което се случи този ден, бяха три различни начини на Манифестация.

Случайности няма и обяснението е просто. Случи се, защото дори и за секунда не допуснах съмнение в този - Безграничен Квантов процес, действайки, чрез безусловния си Сърдечен център.

 

Схема № 2

 

В тази сърдечна структура, без Условности - нито влизат нито излизат нови честоти  (двупосочната стрелка в ляво от сърцето, схема № 2). Всичко е толкова чисто, че когато си помислиш за нещо, неговата емоционална и мисловна вибрация  синхронизира плазменото и гравитационно поле - проектирането става толкова лесно, без никакви блокажи в Структурата (схема № 2 с проекцията до Холограмата).

 

Благодаря ви и до … следващия ни Уебинар - № 9, който ще съдържа отговорите  - на доста интересни ваши въпроси.

Thursday the 14th. Spiralata.net 2002-2019