Алхимия на Сътворяването

08. Квантова Манифестация – Част 7

Печат

Квантова Манифестация - Част 7

МАРИНА  ДЖАКОБИ

със съдействието на Джо Пена

 

 

Здравейте!

Благодаря ви за присъствието…

 

На днешния уебинар ще говорим по-подробно за Квантовата Манифестация, защото повечето от вас, както разбирам, имат нужда от допълнителни разяснения, тъй като това е тясно свързано с материята за  - Прилагането на Енергийната Филантропия.

Но преди да започнем, искам да ви кажа, че получих нова информация. Свързана е с Дестилираната вода. Според нея  - ако се предприеме Детоксификация на организама, чрез гладуване - само с Дестилирана вода за 3 дни, вие ще освободите Свободните радикали, в имунната си система. Това ще предизвика активизиране на раковите клетки, при което освободените радикали ще ги неутрализират. Това е новината. Надявам се да ви бъде в полза.

А сега по темата. Не бих могла да съветвам никого да започне да въвежда Новата система на Манифестиране, по начина по който аз започнах и продължавам да го правя - вече по-успешно. Това стана възможно, при мен, поради постоянните съвети от Учителите. В противен случай, щях да съм все още в постоянна паника. Правех доста грешки в прилагането на структурата. Затова и на помощ ни дойде и Информацията за Променящите се Реалности… Най-трудното беше да поддържам  високо честотно Вибрацията си. Без страх от несигурното бъдеще, разчитайки единствено на желанието на другите да възнаграждават дейността ми?

Просто запомнете: “В Квантовата Структура вие трябва да Знаете - да сте сигурни, че Имате! Не трябва да мислите, че Нямате!”

Когато започвате да учите Квантовата структура вие наистина трябва да я усвоявате, а не само да слушате Уебинарите. Защото когато попаднете в ситуация е много лесно да се паникьосате, както се случваше с мен. Старият модел на мислене  се връщаше мигновено и вибрацията падаше много лесно. Наистина е трудно - каквото и да се случва -да се поддържа и затвърждава - новия начин на мислене. Предизвикателството е голямо. Защото новото е толкова “ново”, че изглежда, че си си загубил ума, като мислиш, че то ще про-работи?!

Подчертавам, че няма нищо лошо в Паричната система, но тя е в старата 3-измерна Времева Линия.

И в това е проблема. Трябва изцяло да се промените  и започнете да мислите по нов начин. Знам, че е много предизвикателно, но аз го направих - с голяма помощ и достатъчна “лудост”. Вече виждам “плодовете”, но когато започнете да го правите и вие, се пазете от очаквания за каквито и да било срокове. Много е важно, защото всичко става постепенно. ТЕ виждаха моето поведение в различни ситуации - със спадовете му и издиганията, доста вълнообразно.

И чак преди 3 месеца ми съобщиха, че съм научила тази част от Манифестирането и плодовете няма да закъснеят… Важното е да сте изпълнени с вяра в това Познание, и да блокирате съзнателно паниката и страха, когато ви обхванат въпроси като: - “Как ще успея да поддържам финансово семейството си и т.н.?”

Това, което става е, че вие създавате собствена Холограма, която се поддържа от тези нови честоти. Вие не променяте никого. Вътре в нея са всички хора, които ме подкрепят от сърцето си. Няма значение дали тази сърдечна Структура ме подкрепя с Пари или други начини. Важното е, че се Манифестира, каквото ми е необходимо в моята Реалност.

Всъщност - ето как изглежда абсолютно новата Холограма, която създавам (сърцето в схема №1).

 

Схема № 1

 

В тази сърдечна структура, без Условности - нито влизат нито излизат нови честоти  (двупосочната стрелка в ляво от сърцето, схема № 1). Всичко е толкова чисто, че когато си помислиш за нещо, неговата емоционална и мисловна вибрация  синхронизира плазменото и гравитационно поле - проектирането става толкова лесно, без никакви блокажи в Структурата (схема № 1 с проекцията до Холограмата).

Важното е да поддържаш вибрацията, знаейки ,че вече имаш това, което ти е нужно.

Напомням ви, че когато трябва да се отдръпнем в неутралност, когато не сме съгласни с действията на някой друг, най-лесния начин е да си кажем, че сме Холограма – и можем всичко.

 

Схема № 2

 

Продължаваме да излъчваме честоти от сърцето си (човечето долу в схема № 2 сте вие). Не само с мисълта, а с много чувство. Чувството е вибрационна честота (HZ). На дъската се появява изписано изречението – “Давай от сърцето си, без очаквания”.  То е с фундментално значение за преместването ни в следващия Фрактал – Холограма, според честотите, които изпитваш и проектираш – от момент - до момент – до момент. Марина защрихова кръга (схема №2).  

Според един друг Закон - всеки момент, в който ви говоря, аз трябва да изразя вибрационно най-доброто от себе си, без никакви очаквания да получа обратно - пари или каквото и да било. Марина показва доларовия знак отгоре в левия ъгъл на схема № 2.

Когато се улавям, че си мисля, дали клиентите ми ще ми дадат нещо в замяна - започвам да се само-корегирам. Аз съм тук, за да им помогна. Дори във физичен аспект измислих да поставям цветя в стаята, пред клиента. Това наистина ми помага, за да отклоня мислите си - как ще издържам семейството си, ако не се случи да получа нещо?!

По този начин оставям отворена Структурата, човекът (клиентът) да реши дали да ми дари нещо…  Ако те нямат нищо – аз съм за това, за да им помогна!

Ако лицето ме манипулира, използвайки ме - това се отразява в Неговата структура, не в моята. Ако някой наистина иска, винаги може да намери начин как да ми се отблагодари. Без Его, действайки само чрез структурата на Сърцето и без да им е поискано?! И в това се състои този способ - да изработваме умения да контролираме процеса - двустранно. Постоянно да даваме, без да очакваме нещо в замяна.

Самият факт на Признателност, от човека на който съм помогнала - повишава вибрациите в моята Холограма, при което се получава Енергийно позитивно натрупване. Затова дори в случай, че някой не е могъл или не е ”поискал” да се отблагодари, винаги се появява някой с възможности, който да компенсира - точно в момента, когато имаме най-много нужда.

Това е предизвикателството към всеки, които иска да се дистанцира от Монетарната система и задейства Сърдечния център. Подтискайки паниката - как ще оцелее?!

Важни са наистина познания. Трябва да изучавате този материал, все едно сте в колеж. Да го практикувате постепенно. Мисловно да  сте наясно какво става, особено в момент на Емоционален спад (неувереност, страх), когато честотите се понижават. Да знаете, че в този момент - се оказвате в различна Времева линия (под вашата предишна, с по-ниски вибрации - схема № 3).

 

Схема № 3

 

В този момент трябва да си припомните всичко, което  сме учили досега: за променливите Реалности, за това да как да Спираме и Неутрализираме честотите си и т.н.

Да преглеждате постоянно първите 3 Уебинара. Защото това Познание трябва да кристализира в нас, с много препрочитания и повтаряне на наученото. И когато наученото кристализира в нас, тогава ще сме в състояние да кристализираме Реалността, която желаем, в случая защрихованата втора Реалност (в схема №3). С много силни и постоянни честоти, като избягваме лутането между променливите Реалности (схема №3 - със съединяващата нагоре надолу линия). И всичко това - в следствие на страх, отчаяние, паника и егоистични чувства…

Много е важно да поддържаме високо вибрациите на мисълта, че вече имаме всичко, каквото ни е Необходимо, което ще кристализира Реалността ни, правейки я Постоянна Времева линия!

И Съзнанието и Манифестирането са Безкрайни! Целта ни е постоянно да поддържаме в съзнанието си мисълта, че Имаме, а как ще го получим - това не можем да знаем.

А замисляли ли сте се, защо все пак искаме неща, за които не сме сигурни, че ни трябват? Дали наистина имаме нужда от тях? Това е вид Егоистично привързване, което ни пречи. Колко много наистина искаме? Трябва най-сетне да се позамислим за желанията си. Да сме честни към себе си. При което, в един момент, може би ще разбереш, че повечето от нещата - просто не са ти необходими. Че желанието ти е продукт на Егото ти.

Чрез само-наблюдение трябва да си помагаме, като си даваме сметка - какво се променя с нас във всеки един момент. С въпроси като: “Защо понижих емоциите си?  Как се държа с хората и т.н.?”

Ето какво се случи, например, днес с мен, в Магазин за Хранителни ЕКО продукти  - чист пример на постъпка, която до някъде отговаря на характера ми… Момичето пред мен, след като бе платило, бе все още отрупано с продукти, които се мъчеше да постави в торбички. Аз бях след нея и поставих всичко в моите три големи чанти, докато тя продължаваше да се мъчи с нейните продукти.

Започнах да й помагам, докато забелязах в един момент, че тя е престанала да пакетира и ме наблюдава, как аз й поставям продуктите в торбичките? Изненадана и с упрек, разбира се, я изгледах. Мислейки си “как е възможно такова държане? Аз й помагам, а тя вместо да ми благодари, просто ме чака да свърша нейната работа?! Точно пред нея бяха повече от продуктите от които взимах, за да пълня торбичките?!

Ядосах се на държанието й, арогантно, според мен, и й казах: “Просто ще стоиш и ще ме наблюдаваш, така ли?” Тонът ми съвсем не беше любезен! Ядосано й обясних, но с обръщението: “Мила - а сега ти трябва да си довършиш работата, вместо да ме гледаш.” Буквално преместих всичко до нея и излязох …

Няма начин да не е усетила колко съм ядосана! Не използвах дори Ироничното подмятане от рода на: “Би ли ми помогнала, ако обичаш?” Което, всъщност  можех да направя, ако се бях овладяла. Можех дори и с усмивка да го направя, като по този начин щях да неутрализирам, повдигна честотите си на гнева, и го - трансформирам. Но не се случи…

Това, което се случи бе, че не реагирах с любов, от сърцето си, а чрез вибрацията на гнева, която допуснах да ме завладее силно…

И какво мислите, че стана, малко след това? Навън на паркинга, почти щях да се блъсна в една от колите, като маневрирах, за да изляза… Това беше съвсем небалансирано Манифестиране на моя гняв, който промени времевите ми линии (виж долната, с ниска вибрация Реалност - схема № 3).

Не спирах да мисля за случая с момичето: “Голяма работа, че спря да пакетира. По-млада е от мен - беше между 20-30 г. Научи я! Покажи й! Виж как аз допуснах да се държа, въпреки, че знам толкова много!”

Колко е лесно само да се Дерайлира, варирайки между различни по честоти Реалности? Всеки ден все нещо ни се случва и се сблъскваме с какви ли не  предизвикателства. Помислих си, дали да не се върна и да й се извиня? И просто забравя за случката…  Реших все пак на края, че ако имам шанс да я видя отново, непременно ще й кажа нещо приятно. Защото начина по който реагирах  беше като на “надута пуйка”.

Както виждате, не се срамувам дори да коментирам действията си, защото само по този начин може да се учим - без срам, честни към себе си - игнорирайки Егото.

Благодаря ви и до… нови срещи.

 

Бележка на прeводача:

В следващата част - №8, Марина продължава да дава примери и коментира някои от личните й, но този път – успешни Манифестации.

Thursday the 14th. Spiralata.net 2002-2019