Алхимия на Сътворяването

07. Квантова Манифестация – Част 6

Печат

Марина Джакоби

със съдействието на Джо Пена

Квантова Манифестация – Част 6

Спри - Трансформирай - Продължи

 

Здравейте!

Днес имаме Съобщение от Леторианците, които участваха в съобщението от предишния Уебинар. Те ми дадоха нова Програма от знания, като използваха за нагледност - една моя лична ситуация. Същността на Формулата е, как да добиваме умения и боравим по-прецизно с Квантовата структура при Манифестиране.

Започвам с пример, както те - нагледно, предпочитат да ми обясняват. Представете си емоционална ситуация, в която сте въвлечени и искате да я разрешите… Без значение с кого - семейство, приятели и др. ТЕ се появиха, защото аз наистина бях разстроена по повод децата си.

 

Снимката на Марина с двете си момчета.

 

ТЕ ми обясниха, че не трябва да пре-повтарям проблема, мислейки за него, защото по този начин го Засилвам енергийно… Обясниха ми, че след като вече знаем, че ние постоянно се преместваме от една реалност в друга - до безкрайност, ние носим честотите на емоциите си в следващите Реалности…

Виж схема № 1, горния ред с двете Реалности свързани помежду си със стрелка:

 

Схема № 1

Дадоха ми и формула, как да се дисоциирам от негативната ситуация. Първата част от Протокола е - “Спирането” на емоцията, която ме владееше за момента, за да може да се Проектира положителния изход.

В лекцията за Стабилизирането на Структурата, мига на Спирането бе  определено като Нулева/неутрална Точка. Всичко, което можем да направим на Мига е - да Спрем - да осъзнаем ситуацията, като по този начин - отнемем възможността на следващите Реалности да пренасят от една на друга - негативния заряд на ситуацията. В следващия момент, Реалността (първия ред на схема № 1, в дясно до знака за безкрайност), заредена вече във вашето Различно позитивно мислене - ще Проектира (виж стрелката от нея към горния ред) нова положителна честота, чрез сърдечната чакра (сърцето до нея)… Това се осъществява чрез Трансформацията в чувствата ни, което представлява Втората фаза на Протокола  - “Трансформирай”!

Безсмислено и вредно е, както разбрахте, да се говори и преживяват отново и отново негативните ситуации, да продължаваме да спорим с дадената личност и т.н.

Просто с Преместването в следващата реалност - с различните честотно-емоционални вибрации - ние се оказваме в една Съвсем Нова реалност.

Но затова повтарям: трябва да Спрем напълно, което ще Трансформира позитивно емоциите, чрез честотите на Сърцето! Разбира се, подкрепено  с образа на - Свършения факт - каквото било-било! Буквално, като че се премествате от една стая в - друга, която е съвсем различна и красива.

Веднъж постигнал тази Трансформация, която, ако си припомним другите лекции - е необходимо да бъде винаги 100 процента, а за теб - 200 процента вяра, че с проблема е приключено, и, че това което искаш е - наистина да отидеш е другата стая - и тогава, наистина - Проблемът спира да те занимава…

Това е Третата фаза, при която - с Него, проблемът е Свършено! А ти – Продължаваш - напред!

Всичкото това познание ви беше дадено в първите 3 Уебинара, но днес избрахме това Обобщение, като една по-лесна, синтезирана процедура, за ваше улеснение… Особено важно е - Да спрете, независимо от това, какъв и колко важен спор сте имали, да спрете с оплакванията си… Да Спрете да измъквате на “яве” негативните емоционални честоти. Просто Спрете целия процес и го заменете с толкова различна -  Позитивна емоция, че сякаш нищо не се е случило…  Защо? Защото този Спор се е случил в - съвсем различна Реалност (Реалността в долния ред на - схема № 2)

Схема № 2

 

А сега вие сте вече - в напълно друга Паралелна Реалност, там в горния ред, където сочи стрелката (схема №2). Там, вече няма място за разговор за събитието от другата, предишна реалност (първи ред). Няма място и за негативните емоции … Това е Вселенската програма.

Просто, развивайте Наблюдение върху събитията, за да ги овладявате и извършвате изцяло ефективна Биолокация с позитивен заряд в различните времеви линии на Реалността.

Това беше в дословност, информацията, която получих … В подобни случаи дори, хората, които са участвали в спорната/негативна ситуация - в един момент, могат да изпитат угризения дори и се извинят за случилото се. Всичките могат да Спрат и се преместят с позитивност - в следващата Реалност.

Когато се научим да вярваме в ползата от прилагане на 100-те процента на тази Практика, все повече ще бъдем успешни и дори ще забележим, че и местонахождението ни е вече с различни, по-щастливи вибрации… Резултатът от прилагането на  тази практика, разбира се, ще се прояви -  лека по лека, защото е необходимо да Проникне в нашето Съзнание. Веднъж постигнали успех в това Проникване, вие ще сте в състояние да осъществявате - 100 %  Преместване в Позитивната реалност, която желаете. Без страх и усложнения. И не забравяйте, че - дори 1% съмнение е достатъчно внесе известни негативни честоти от предишната Реалност (първата Реалност в ляво отгоре, по отношение на следващата в схема № 2) и да ви попречи.

Всеки път, когато моите емоции  започват да излизат извън контрола ми - настоятелно чувам - “ Спри”! Последвано от  - “Трансформирай”! Направи това и това и т.н. Общо взето почти цял ден съм под техния контрол, учейки мен, за да мога пък аз - да уча и вас.

А за да осъществим тази Вселенска Програма е необходимо да овладеем съществения стадий на Самонаблюдение - да можем да Спираме, да Трансформираме и да Продължаваме напред - със 100 процентова сигурност. С повече подробности ще се запознаем в следващите ни срещи.

 

Благодаря ви и Довиждане - за сега.

 

Бележка на преводача:

Довиждане до Уебинарите ##7,8 и 9, събрани заедно, съдържащи отговорите на по-интересните им въпроси.

 

Thursday the 14th. Spiralata.net 2002-2019